Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
ca se putea rezolva altfel sunt de acord cu tine, dar ca sa spui ca doar in privat sa nu vada o tara intreaga nu sunt de acord cu tine, de ce trebuie ascunse defectele si nu trebuie aratate in public.yoogoofy scrie:ca in privat nici nu puteai sa-l intrebi...sa vada o tara intreaga ca tu ai o dunga alba pe lansetanu vreau sa fiu carcotas, dar se putea rezolva si altfel problema dpmdv.
Din imaginea de mai sus, eu nu-mi dau seama daca dunga aia e o zgarietura, o urma de lac sau de vopsea, o crapatura in blank, etc. Presupun ca daca era defect de fabricatie, aveai aceeasi problema la ambele lansete.Mihai Manea scrie:Salut,am cumparat in februarie 2016,doua lansete mtx class,iar la una am observat o dunga alba 7-8 cm,pe tronsonul de varf.
Acest defect de fabricatie,afecteaza lanseta ?
Defectul poata sa fie numai in panza 3k ( ca pe Class nu este folie desenatagor965 scrie: Din imaginea de mai sus, eu nu-mi dau seama daca dunga aia e o zgarietura, o urma de lac sau de vopsea, o crapatura in blank, etc. Presupun ca daca era defect de fabricatie, aveai aceeasi problema la ambele lansete.