Moderator: gor965
Asa este. E vorba despre echipa lui Dan Pop Coman. I-am trecut eu deoarece m-a sunat presedintele asociatiei, Nicu Popovici si m-a rugat acest lucru, el nestiind exact pe unde sa posteze. Pentru cine nu stie, AP Banatul este cred, cea mai veche asociatie privata inregistrata dupa 1989 si printre asociatiile cu cei mai numerosi membrii. Acum vor debuta si in Campionatul National, asa ca m-am oferit cu placere sa-i ajut si cu aceasta ocazie, le urez bun venit in "liga mare"!Cucu Ionel scrie:Corect este A.P.Banatul Timis, pescarii din aceasta asociatie sunt din tot jud., nu doar din Timisoara, dealtfel una din echipele lotului, o prezenta mai constanta in ultimii 2 ani in conc. de pe Tancabesti, este din Lugoj.
Florentin Iuga scrie:Asa este. E vorba despre echipa lui Dan Pop Coman. I-am trecut eu deoarece m-a sunat presedintele asociatiei, Nicu Popovici si m-a rugat acest lucru, el nestiind exact pe unde sa posteze. Pentru cine nu stie, AP Banatul este cred, cea mai veche asociatie privata inregistrata dupa 1989 si printre asociatiile cu cei mai numerosi membrii. Acum vor debuta si in Campionatul National, asa ca m-am oferit cu placere sa-i ajut si cu aceasta ocazie, le urez bun venit in "liga mare"!Cucu Ionel scrie:Corect este A.P.Banatul Timis, pescarii din aceasta asociatie sunt din tot jud., nu doar din Timisoara, dealtfel una din echipele lotului, o prezenta mai constanta in ultimii 2 ani in conc. de pe Tancabesti, este din Lugoj.
Dl. Rosioru,era vorba de dl.Nicolae Popovici,preseditele asociatie A.P.Banatul.El nu stie unde sa posteze pe site.cornel rosioru scrie:Florentin Iuga scrie:Asa este. E vorba despre echipa lui Dan Pop Coman. I-am trecut eu deoarece m-a sunat presedintele asociatiei, Nicu Popovici si m-a rugat acest lucru, el nestiind exact pe unde sa posteze. Pentru cine nu stie, AP Banatul este cred, cea mai veche asociatie privata inregistrata dupa 1989 si printre asociatiile cu cei mai numerosi membrii. Acum vor debuta si in Campionatul National, asa ca m-am oferit cu placere sa-i ajut si cu aceasta ocazie, le urez bun venit in "liga mare"!Cucu Ionel scrie:Corect este A.P.Banatul Timis, pescarii din aceasta asociatie sunt din tot jud., nu doar din Timisoara, dealtfel una din echipele lotului, o prezenta mai constanta in ultimii 2 ani in conc. de pe Tancabesti, este din Lugoj.![]()
![]()
![]()
Dan Pop Coman nu este nici un pescar necunoscut si nici nou pe situri, curios ca nu stie pe unde sa posteze.
Bun venit AP Banatul, una dintre cele mai vechi asociatii inregistrate dupa 1989, mai corect.
Vladut are dreptate.Vladut Mateianu scrie:Foarte buna regula ca din partea fiecarui club sa poata veni doar un membru....altfel s-ar fi creat haos......![]()
Si poate ca ar mai trebui ca cluburile care doresc sa participe la sedinta sa achite inainte un avans, ca sa isi arate intentia de a participa. Sa nu se intample ca in anii precedenti, cand isi dadeau cu parerea 40 de pescari dar participau 10....
PS Am incredere ca Victor Oana va reusi sa rezolve si aceasta problema.