DECONTURI -ANALIZE -PROGRAM 2010

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Cucu Ionel
Puncte: 0

Re: DECONTURI -ANALIZE -PROGRAM 2010

Mesaj de Cucu Ionel »

Corect este A.P.Banatul Timis, pescarii din aceasta asociatie sunt din tot jud., nu doar din Timisoara, dealtfel una din echipele lotului, o prezenta mai constanta in ultimii 2 ani in conc. de pe Tancabesti, este din Lugoj. :wink:
Fir intins

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

clubul pescarilor o persoana
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

1 PV TV ................1 membru
2 Patron Bungesti ...1 membru
3 Carp Zone...........1 membru
4 Pelicanul ............1 membru
5 Senzor ...............1 membru
6 APCR .................1 membru
7 Planet carp..........1 membru
8 Pescar 4 ever......1 membru
9 Crapu ................1 membru
10 Senior ,,,,,,,,,,,,,,1 membru
11 Ovidius ..............1 membru
12 Natural carp........1 membru
13 Carping club .......1 membru
14 AP Banatul .........1 membru
15 Clubul pescarilor ..1 membru
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Cucu Ionel scrie:Corect este A.P.Banatul Timis, pescarii din aceasta asociatie sunt din tot jud., nu doar din Timisoara, dealtfel una din echipele lotului, o prezenta mai constanta in ultimii 2 ani in conc. de pe Tancabesti, este din Lugoj. :wink:
Asa este. E vorba despre echipa lui Dan Pop Coman. I-am trecut eu deoarece m-a sunat presedintele asociatiei, Nicu Popovici si m-a rugat acest lucru, el nestiind exact pe unde sa posteze. Pentru cine nu stie, AP Banatul este cred, cea mai veche asociatie privata inregistrata dupa 1989 si printre asociatiile cu cei mai numerosi membrii. Acum vor debuta si in Campionatul National, asa ca m-am oferit cu placere sa-i ajut si cu aceasta ocazie, le urez bun venit in "liga mare"!
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Obiceiul este ca noii veniti sa faca cinste :!: Poate ne combinam .........la cartela :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Rog pe cei ce doresc sa organizeze etape din cadrul turneului sa posteze aici propunerile lor ,pentru a avea timp sa ne informam despre lacurile respective si a nu mai pierde timp pentru explicatii miercuri .

Prezenta miercuri ora 12 la Darvari .

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Florentin Iuga scrie:
Cucu Ionel scrie:Corect este A.P.Banatul Timis, pescarii din aceasta asociatie sunt din tot jud., nu doar din Timisoara, dealtfel una din echipele lotului, o prezenta mai constanta in ultimii 2 ani in conc. de pe Tancabesti, este din Lugoj. :wink:
Asa este. E vorba despre echipa lui Dan Pop Coman. I-am trecut eu deoarece m-a sunat presedintele asociatiei, Nicu Popovici si m-a rugat acest lucru, el nestiind exact pe unde sa posteze. Pentru cine nu stie, AP Banatul este cred, cea mai veche asociatie privata inregistrata dupa 1989 si printre asociatiile cu cei mai numerosi membrii. Acum vor debuta si in Campionatul National, asa ca m-am oferit cu placere sa-i ajut si cu aceasta ocazie, le urez bun venit in "liga mare"!
:roll: :roll: :roll:
Dan Pop Coman nu este nici un pescar necunoscut si nici nou pe situri, curios ca nu stie pe unde sa posteze.
Bun venit AP Banatul, una dintre cele mai vechi asociatii inregistrate dupa 1989, mai corect.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Ticu

Mesaj de Ticu »

cornel rosioru scrie:
Florentin Iuga scrie:
:roll: :roll: :roll:
Dan Pop Coman nu este nici un pescar necunoscut si nici nou pe situri, curios ca nu stie pe unde sa posteze.
Bun venit AP Banatul, una dintre cele mai vechi asociatii inregistrate dupa 1989, mai corect.
Dl. Rosioru,era vorba de dl.Nicolae Popovici,preseditele asociatie A.P.Banatul.El nu stie unde sa posteze pe site.
Dan Pop Coman este colegul meu de echipa,am facut echipa la majoritate concursurilor,in ultimi 2 ani.

d p-c

Mesaj de d p-c »

Multumesc nea Cornele, nea Victor, domn Florentin pt. primiri dar la inceputul topicului nea Victor a postat asa :

,,Topicul este cu adresa directa presedintilor de cluburi ,fostilor si viitorilor organizatori cat si eventualilor sponsori interesati de competitie .
Rog pe ceilalti membrii ai forumului sa se abtina de la comentarii ."

Cum nu sunt presedintele Asociatiei, mi-am vazut de treaba si nu m-am bagat in seama. Domnul Popovici, e presedinte, nu si pescar si nu e familiarizat cu forumurile de pescuit la crap. Domnul Florentin se cunoaste cu dl. Popovici de mult timp, iar dl. Popovici l-a rugat pe dl. Florentin sa ne inscrie si pe noi pe lista viitorilor participanti.
Inca o data multumim de primire si ne vedem sigur la calificari. Numai Bine !

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Vladut Mateianu scrie:Foarte buna regula ca din partea fiecarui club sa poata veni doar un membru....altfel s-ar fi creat haos...... :wink:
Si poate ca ar mai trebui ca cluburile care doresc sa participe la sedinta sa achite inainte un avans, ca sa isi arate intentia de a participa. Sa nu se intample ca in anii precedenti, cand isi dadeau cu parerea 40 de pescari dar participau 10....

PS Am incredere ca Victor Oana va reusi sa rezolve si aceasta problema.
Vladut are dreptate.

Stabiliti un avans cu care trebuie sa venim din partea clubului in situatia in care acesta isi exprima dorinta clara de a participa la calificari.

Numai in urma achitarii acestui avans sa se poata obtine dreptul la vot.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”