CLASAMENTUL ADEVARULUI 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Încuiat
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

CLASAMENTUL ADEVARULUI 2009

Mesaj de Dan Mitranescu »

Regulament de participare CLASAMENTUL ADEVARULUI 2009 :

Acest clasament se face individual (nu pe echipe) si are ca scop o ierarhizare a pescarilor de crap din Romania.

Participarea este deschisa oricarui pescar care participa la competitiile de crap.

Se vor lua in calcul numai competitiile care au un regulament complet, care se desfasoara pe cel putin trei zile, care nu sunt cu caracter local sau cu circuit inchis si care sunt asistate de catre arbitrii platiti.

Pentru a fi introdusi in acest clasament sportivii au obligatia sa posteze urmatoarele date:

-numele si prenumele

-cele mai bune cinci rezultate obtinute in concursurile din perioada pe care se face clasamentul, detaliind astfel :

NUME CONCURS 1 / LOCUL OCUPAT / NUMAR DE ECHIPE PE SECTOR .
La fel se procedeaza cu concursurile 2,3,4 si 5.

SE POATE RAPORTA SI LOCUL OCUPAT LA GENERAL LA NUMARUL TOTAL DE ECHIPE DE PE TOATE SECTOARELE. (in situatia mai multor sectoare).

Declaratiile gresite cu scopul de a urca in clasament exclud concurentul.

MOD DE CALCUL :

Valoarea totala a unui concurent este data de suma valorilor pe care le obtine pentru fiecare concurs in parte. Acestea se calculeaza prin raportul dintre locul ocupat si numarul de locuri din sector sau locul ocupat la general si numarul total de echipe de pe toate sectoarele.

Ordonarea in clasament se face in ordine crescatoare a valorilor totale.

Pentru usurinta calculelor va rog sa postati exact in acest fel rezultatele, fara alte detalii, sau comentarii:

Nume concurent:
Nume concurs 1 / locul ocupat / numar de locuri pe sector (sau pe balta daca locul ocupat este la general).
Nume concurs 2............
Nume concurs 3........
Nume concurs 4..........
Nume concurs 5 .........

Dan Mitranescu
Veteran

Re: CLASAMENTUL ADEVARULUI 2009

Precizare:
In concursurile cu mai multe clasamente (capturi ,cantitate,general ...) se poate lua in calcul un singur rezultat.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Dan Mitranescu scrie:Precizare:
In concursurile cu mai multe clasamente (capturi ,cantitate,general ...) se poate lua in calcul un singur rezultat.

:D Banuiesc ca nici pasajul asta nu a fost introdus pentru a iti fi in favoare ..nu? :D
Milionar excentric

Dan Mitranescu
Veteran

Andrei I scrie:
Dan Mitranescu scrie:Precizare:

:D Banuiesc ca nici pasajul asta nu a fost introdus pentru a iti fi in favoare ..nu? :D
Clasamentul in sine este o inventie aducatoare de avantaje pentru mine ! :D

Ideea era ca sa nu se ocupe 3 rezultate cu un singur concurs. Nu mi se pare elocvent ...
Totodata doresc sa dau posibilitatea unei participari cat mai ample.

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Participarea este deschisa oricarui pescar care participa la competitiile de crap

Sa inteleg ca nu se vor lua in calcul concursurile in care a punctat cteno?
Ovidius Constanta

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dan Badarcea scrie:Participarea este deschisa oricarui pescar care participa la competitiile de crap

Sa inteleg ca nu se vor lua in calcul concursurile in care a punctat cteno?
dane, tu-l intrebi pe dan mitranescu de punctarea tenului?...uiti ca e singurul pescar din tara care se pricepe sa prinda acest peste ??? :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

nu cornele, nu am uitat! asa am inteles eu din acea fraza! nu vreau sa intru cu nimeni in polemica,dar un clasament la care sa se inscrie pescarii care au participat la competitii, mi se pare o aberatie! mai ales ca nu stiu cum ar putea fi numit (al adevarului)! ce facem cu unii dintre cei care nu se inscriu dar care au ocupat podiumul anul acesta? este o intrebare pertinenta la care astept un raspuns! ar fi fost mult mai corect daca cel ce a avut initiativa aceasta,( de altfel de laudat) ar fi cautat prin arhivele concursurilor si ar fi intocmit de acolo un clasament! poate unii dintre noi am si uitat la cate concursuri am participat in acest an si ce loc am ocupat in fiecare! si e acolo o fraza care spuneDeclaratiile gresite cu scopul de a urca in clasament exclud concurentul.

. de unde se stie daca au fost gresite intentionat? daca cel care o face a uitat pur si simplu? sau poate e inca un criteriu care creaza avantaje! lADEVARUL? nu cred ca vrea cineva sa-l spuna! :lol: :lol:
Ovidius Constanta

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

am o alta denumire pt concursul asta :
Megalomania 2009!!1 (editia I) :lol: :lol: :lol:
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

carpmaster scrie:am o alta denumire pt concursul asta :
Megalomania 2009!!1 (editia I) :lol: :lol: :lol:
Corect. Hai sa ne dam cu caramida in testicule. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

In acest moment se lucreaza la un nou site www.crapmania.ro care o sa creeze automat un clasament al adevarului.

topic inchis.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”