robyvan scrie:laurkro scrie:viorel doloc scrie:...XTD-urile astea m-au "bulversat" putin, deoarece in 1-2 saptamani urma sa achizitionez ci4 14000 xtb noi sau chiar 3 buc. aerotechnium xtb mgs foarte putin folosite. Acum chiar nu stiu daca merita sa astept luna Aprilie pentru XTD-uri...Aerotechnium xtb mgs nu vrea nimeni sa vanda

Da-i bataie. Nu au de ce sa te bulverseze, sunt sub ci4 14000 xtb din toate punctele de vedere. Le-am vazut sambata la un carpshow.
Si nu vrei sa detaliezi putin?

Bun, pot face asta. Arata bine, asta nu cred ca poate fi negat. Nu dau impresia nici de ieftin, din punctul de vedere al materialelor folosite. Fluide, fara jocuri. Pretul de vanzare in UK este de 149 lire, deci sub gama medie a mulinetelor Shimano reprezentata de ci4+ 14000 xtb (239 lire). Despre fiabilitatea modelelor nu prea avem ce spune, decat dupa o perioada. Frana lucreaza bine, dar din nou revin si spun ca e sub ultegra xtb. Ca aspect cred ca impactul major il reprezinta forma tamburului. Partea inferioara a mulinetei nu mai e atat de "classy". Am vazut multi oameni interesati de ele. Voi incerca sa pun ceva fotografii, daca reusesc sa le aduc la dimensiunea ceruta de site.