Am participat si eu la acel concurs in echipa cu Roana,am luat locul 2,balta din punctul nostru de vedere sa prezentat foarte bine,captura concursului a fost de 8 kg din cate imi aduc aminte.Daca sa mai si populat recent din cate supne domnul care organizeaza acest concurs,prevad un concurs si mai bun.Din pacate acest concurs a fost anuntat prea tarziu,iar multe din echipele care au prticipat anul trecut nu vor putea participa intrucat s-au inscris la alte concursuri dinainte sau de dupa acesta,cum este si cazul meu si a lui Roana.Domnul Liviu patronul balti mi-a lasat o impresie foarte buna si este pacat sa aruncam cu noroi in munca omului daca nu cunoastem detali.Ca un sfat pentru domnul Liviu,chiar daca va tine balta doar pentru concursuri,ar fi sa pietruiasca acesul la standuri, desi cred ca are in vedere si acest lucru(daca ploua nu se poate iesi decat tractat).In concluzie a fost un concurs neoficial cu diplome,cupe,premi in bani+vauchere pentru nada de la sponsorii concursului(BRAILA

).Cine nu a prins poate cu alta okazie va fii pe podium,nu putem sa ne facem o impresie foarte exacta dupa o singura partida de pescuit in regim de concurs sau nu.Parerea mea provizorie este ca balta promite si asa fi venit la Cupa Cenusaru Editia a-II-a!!!
PS:Desfasurarea Cupa Cenusaru Editia 1 o gasiti pe un site concurent crapmania,nu dau nume.
PS2:nu aveti cont bancar,unde depun echipele taxa?!!!!!!