CUPA CENUSARU - EDITIA I - 22-24 APRILIE 2016

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dorel Oprea
Partener Crapmania.ro

Re: CUPA CENUSARU - EDITIA I - 22-24 APRILIE 2016

Mesaj de Dorel Oprea »

adyprico scrie:Offtopic : Se va putea pescui anul acesta pe balta sau tot inchisa ramane ?
Si daca se poate un topic dedicat baltii cu regulament si impresii.

Inca odata scuze pt offtopic dar pare interesanta balta....
Buna seara, balta ramane inchisa pescuitului, se vor organiza doar competitii.

Madalin Dirla
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Madalin Dirla »

Va rog sa ne spuneti si cine va arbitra......am auzit ca anul trecut a fost deranj mare cu arbitrajul..........multumesc!

tom

Mesaj de tom »

Salut . CrapMLT Ai participat la acel cancurs de care vorbesti ? sau vorbesti din auzite ? Eu am participat , nu sa organizat braila ,au fost premi generoase in bani sa cistigat cu 150 kg peste pe o vreme extrema ,vint, ploaie, frig in conditile astea pe alte balti consacrate nu se prindea mai nimic . Nu sint genul sa denaturez realitate eu sint multumit de balta am fost in antrenament unde am prins in 20 ore 48 pesti cu o medie de 2 kg pescuind doar pe boiles . Recent sa populat balta cu 130 buc crap cu o medie de 8 kg buc peste . E o balta nouo cu potential piscicol .

Dorel Oprea
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dorel Oprea »

Madalin Dirla scrie:Va rog sa ne spuneti si cine va arbitra......am auzit ca anul trecut a fost deranj mare cu arbitrajul..........multumesc!
Buna seara, eu ma voi ocupa personal de arbitraj si va asigur de seriozitate si corectitudine 100%

roana

Mesaj de roana »

black fish scrie:
roana scrie:Nu e cumva editia 2 !?
cumva s-a tinut in toamna un concurs in care ai iesit pe locul 2 ?
nu de alta ...dar organizatorii sustin ca nu s-a pescuit de 5 ani .......
Exact, am luat locul 2 la acel concurs din toamna, concurs organizat de baietii de la fairplay fishing si asa cum zice si tom premiile au fost generoase, s a prins peste pe o vreme in care nu toti au rezistat pana la final. La acel concurs s a prins un total de de 650 kg in 15 echipe. Eu la locul 2 am prins 106 kg si locul 1 undeva la 128 kg. Personal imi place balta, are potential piscicol si este bine administrata. (Dl. Liviu)
Born to Fish, Forced to Work !

black fish

Mesaj de black fish »

Multumesc pentru informații. .....
Cand esti mort nu stii ......e greu pentru cei din jur , la fel si cand esti prost......

cane_corso

Mesaj de cane_corso »

Am participat si eu la acel concurs in echipa cu Roana,am luat locul 2,balta din punctul nostru de vedere sa prezentat foarte bine,captura concursului a fost de 8 kg din cate imi aduc aminte.Daca sa mai si populat recent din cate supne domnul care organizeaza acest concurs,prevad un concurs si mai bun.Din pacate acest concurs a fost anuntat prea tarziu,iar multe din echipele care au prticipat anul trecut nu vor putea participa intrucat s-au inscris la alte concursuri dinainte sau de dupa acesta,cum este si cazul meu si a lui Roana.Domnul Liviu patronul balti mi-a lasat o impresie foarte buna si este pacat sa aruncam cu noroi in munca omului daca nu cunoastem detali.Ca un sfat pentru domnul Liviu,chiar daca va tine balta doar pentru concursuri,ar fi sa pietruiasca acesul la standuri, desi cred ca are in vedere si acest lucru(daca ploua nu se poate iesi decat tractat).In concluzie a fost un concurs neoficial cu diplome,cupe,premi in bani+vauchere pentru nada de la sponsorii concursului(BRAILA :) ).Cine nu a prins poate cu alta okazie va fii pe podium,nu putem sa ne facem o impresie foarte exacta dupa o singura partida de pescuit in regim de concurs sau nu.Parerea mea provizorie este ca balta promite si asa fi venit la Cupa Cenusaru Editia a-II-a!!!

PS:Desfasurarea Cupa Cenusaru Editia 1 o gasiti pe un site concurent crapmania,nu dau nume.
PS2:nu aveti cont bancar,unde depun echipele taxa?!!!!!!

fredd

Mesaj de fredd »

Se mai tine concursul asta ?
:shock:
Campeon del Mondo at Titirobil 2010/ 2012/2013
Campeon Olimpico /2012/2016/2020

Dorel Oprea
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dorel Oprea »

Buna ziua , referitor la concurs se va tine cu siguranta, la un numar de 15 echipe premierea va fi aceias, celelante costuri vor fi suportate de organizator si administrator

Dorel Oprea
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dorel Oprea »

Saptamina viitoare voi afisa contul unde se poate plati avansul care va fi de 500 lei

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”