domnule vali, daca nu stiti adevarul va spun eu. bogdan plateste cativa pescari mai cunoscuti de prin zona bucurestiului ca sa ii promoveze balta. intrati si pe alte siteuri s o sa vedeti ca scrie numai de bunget si de cati crapi are.
deci lasati sa-si faca meseria, la anul o sa pescuiasca gratis toate cele 150 de tone de crapi !
1.Mary...sunt departe de a avea ceva impotriva ta sau a lui Bogdan-lacul 2.
2.Popularile erau necesare pentru ca din balta zilnic se "recolteaza" peste...cu bani sau cu portbagajul..http://lacul2.myforum.ro/-quotpescari-s ... -vt44.html
3.Repet..Bogdan are ambitia de a crea o balta de "top" dar nu cred ca se poate asa ceva peste noapte..!
4.Cu asta inchei polemica deschisa de afirmatia ca balta are 150 de tone de crap si ten.
@Vali Bonto
Vali, balta are peste si nu este vorba de nici o polemica, Bogdan nu minte si asta se va vedea la inceput de sezon .Asa cum zice si Vladut si eu sunt de acord ca Directorul de turneu(comitetul director) + cine mai doreste sa constituie o comisie care sa certifice pistele unde se va pescui.O balta cu dimensiunile si amenajarea Lacului 2 Bunget- Bratesti (a se intelege si densitatea de peste)este pacat sa nu fie inclusa in aceasta competitie a C.N.Binenteles ca toti pescarii ne dorim balti de genul Sarulesti sau Tancabesti dar din pacate sunt putinine .Ce facem dam in cap administratorilor de balti care baga bani si nu putini ca sa avem cat mai multe balti de calibrul celor sus mentionate?Crezi ca e bine sa ne limitam numai 2-3 balti si atat? Prin postarile de acest gen se realizeaza si ceva bun adica se creeaza concurenta intre balti si noi pescarii avem de castigat.Baltile cu taxe mai mici te asigur ca vor avea de castigat. Bogdan nu plateste nici un pescar sa promoveze balta .Balta se va promova singura prin potential.Chestia cu furatul pestelui este valabila pe toate baltile se stie asta.Recoltarea de care pomenesti este aceeasi ca la unele balti care se propun pentru calificari dar probabil nu le contesta nimeni intretin singure dar ca se populeaza de 3-4 ori pe an (cu peste mare) nu zice nimeni nmic?
Vali Bonto scrie:Dane...am o intrebare...dar te rog sa-mi raspunzi sincer..
Tu chiar crezi ca in balta aia poate exista mai mult crap decat in Tancabesti ?????
Tancabesti-ul daca avea cu 40 hectare mai mult se organiza campionat mondial in fiecare an in Romania glumesc.Balta Tancabesti este alt ceva ,vorbim de o balta cu potential mult mai mare de cat alte balti propuse pt. calificari.Din postarea ta reiese ca Lacul 2 este concurenta Tancabestiului, unde ai scos-o ?Dar lacul 2 are 150t vei vedea.Cand se vor incheia lucrarile pe balta fa si tu o vizita si vorbim .
Pe infopescar, chiar patronul baltii spune ca 150t e exagerat... Si la cat peste s-a prins la concurs... Stii reclama cu "cine a scris raportul asta" ...
Accesul pe balta cum e? Poate gresesc, dar am inteles ca la concurs s-a scazut apa ca sa se poata intra pe balta. Si malul cu case e plin de sticle sparte si alte mizerii. Repet, poate gresesc, dar e bine de stiut care e situatia reala.
Pe infopescar, chiar patronul baltii spune ca 150t e exagerat... Si la cat peste s-a prins la concurs... Stii reclama cu "cine a scris raportul asta" ...
Accesul pe balta cum e? Poate gresesc, dar am inteles ca la concurs s-a scazut apa ca sa se poata intra pe balta. Si malul cu case e plin de sticle sparte si alte mizerii. Repet, poate gresesc, dar e bine de stiut care e situatia reala.
@Vali Vesa
Suprafata lacului este de 80-90 hectare(cand apa este la nivelul obisnuit) la concurs sa scazut apa ca sa se poata pescui si pe malul celelalt unde este padurea.In acest moment pe lac in acest se amenajeaza pontoane(pe partea cu padurea)cu dim.de 8/8m cu dist intre ele de minim 50m .Se vor amenaja 3 sectoare cu 10 locuri pe fiecare sector distanta intre pontoane este de 50m in unele locuri chiar mai mare. pe partea cu satul erau asa cum spui si tu sticle si alte alea dar balta se curata in totalitate.In acest moment lacul este scazut si se aplica lucrari de amenajare.Accesul este facil pe ori ce vreme.La concurs sa prins peste pe ambele maluri dar nu cantitati mari.Concursul a fost de numai 48 ore la sfarsitul lunii Octombrie (23-25).
oanavictor scrie: TOTI PARTICIPANTII VOR PROPUNE ,VOR DISCUTA ,VOR ANALIZA ........VOR ALEGE SISTEMUL CARE-L VOR VOTA .
Stiu niste baieti care sunt in curs de organizare a clubului, dar inca nu au acte dar vor sa participe la calificari. Intrebarea este daca au voie sa participe la sedinta si sa voteze?
oanavictor scrie: TOTI PARTICIPANTII VOR PROPUNE ,VOR DISCUTA ,VOR ANALIZA ........VOR ALEGE SISTEMUL CARE-L VOR VOTA .
Stiu niste baieti care sunt in curs de organizare a clubului, dar inca nu au acte dar vor sa participe la calificari. Intrebarea este daca au voie sa participe la sedinta si sa voteze?
Vali ,si eu stiu niste baieti care sunt in curs de finalizare a actelor de vreo trei ani si tot incurca in acest timp [Badica -speed carp ,Tite -boillies carp-team ] ,binenteles ca nu este cazul baietilor pe care-i cunosti tu .........dar ...........
Se poate participa numai daca exista CEL PUTIN '' REZERVAREA DE DENUMIRE'' DE LA TRIBUNAL .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista