MITI scrie:Daca mai raman locuri, cei peste 30 de ani se pot inscrie?
andrei vladeanu scrie:Intrucat pare greu sa completam lista numai cu pescari "under 30" vom face si un sector OPEN.
Asadar, concursul se va desfasura pe doua sectoare, unul de "tineret" si altul "open".
Liber la inscrieri!
Inca putin si sectorul under 30 o sa fie plin si cu siguranta o competitie frumoasa.Tinand cont ca este in Aprilie, vreamea o sa na ajute(asa sper), cu o bere buna rece langa,la soare,peste are balta, asa ca o sa fie o competitie de start de sezon mult asteptata de cei "mici".
Pentru inscriere, taxa trebuie achitata integral pana la data de 1 aprilie 2016 la sediul F&H ( Bucuresti, Elena Cuza Nr.8 ) sau in contul: RO54BRDE441SV78866354410 titular Matea Alexandru cu mentiunea Cupa The One.
Dupa achitare in cont va rog sa imi trimiteti in privat o poza cu OP-ul pentru a verifica plata.
Lista inscriere:
Under30
1. Liviu Aldea ACHITAT
2. Istrate Alexandru ACHITAT
3. Marian Bogdan Ionascu ACHITAT
4. Sava Cosmin ACHITAT
5. Dragnea Alexandru ACHITAT
6. Anton Adrian ACHITAT
7. Alexandru Popescu ACHITAT
8. Cristi Mitroi ACHITAT
Pentru inscriere, taxa trebuie achitata integral pana la data de 1 aprilie 2016 la sediul F&H ( Bucuresti, Elena Cuza Nr.8 ) sau in contul: RO54BRDE441SV78866354410 titular Matea Alexandru cu mentiunea Cupa The One.
Dupa achitare in cont va rog sa imi trimiteti in privat o poza cu OP-ul pentru a verifica plata.
Lista inscriere:
Under30
1. Liviu Aldea ACHITAT
4. Sava Cosmin ACHITAT
6. Anton Adrian ACHITAT
8. Cristi Mitroi ACHITAT
Lista inscriere:
Under30
1. Liviu Aldea ACHITAT
4. Sava Cosmin ACHITAT
6. Anton Adrian ACHITAT
8. Cristi Mitroi ACHITAT