Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Salut tom, da am participat, altfel nu ma bagam in polemnici degeaba, daca nu ma insel tu ai fost pe standul 3, colac peste pupaza cand am zis braila am zis cu zambetul pe buze, m-am simtit bine si mi-a placut BALTA !tom scrie:Salut . CrapMLT Ai participat la acel cancurs de care vorbesti ? sau vorbesti din auzite ? Eu am participat , nu sa organizat braila ,au fost premi generoase in bani sa cistigat cu 150 kg peste pe o vreme extrema ,vint, ploaie, frig in conditile astea pe alte balti consacrate nu se prindea mai nimic . Nu sint genul sa denaturez realitate eu sint multumit de balta am fost in antrenament unde am prins in 20 ore 48 pesti cu o medie de 2 kg pescuind doar pe boiles . Recent sa populat balta cu 130 buc crap cu o medie de 8 kg buc peste . E o balta nouo cu potential piscicol .
este lista de intentie ? sau sa si achitat ?Dorel Oprea scrie:1.X-treme Baits
2.Bogdan Timis + parteneri
3.BECCARP TEAM - Razvan Negru
4.Ceaun Carp Team.
5.Visan Florin+partener
6.Roana Cosmin + parteneri.
7.Predus Mihai+Nistor Ionut+Rapeanu Marius(Suma)
8.Daniel Dumitrescu+parteneri
9.Bogdan+Marius
10.Oane Mugurel+parteneri
11.Adrian Contoman+parteneri
12.Misca Andrei+Chirita Dragos+Laurentiu
13.Albu Fredy+Radu Barbas
14.Razvan Radulescu+Ciprian
15.Alex Aurel+Dani Calma
16.Andrei Coman+Marius Pana+Michy
Contul la care se face plata: RO61RNCB0812073629740001.
Avansul este de 500 ron , rog confirmare pe adresa de mail: oprea_leontin@yahoo.com
mihaivoicu scrie:Pentru a fi un concurs cat mai echilibrat dc nu faceti 2 sectoare cu calitate-cantitate?
Astfel dam sanse tuturor la podium,nu doar celor 4,5 standuri de la inceputul baltii
domnitoru' scrie:este lista de intentie ? sau sa si achitat ?Dorel Oprea scrie:1.X-treme Baits
2.Bogdan Timis + parteneri
3.BECCARP TEAM - Razvan Negru
4.Ceaun Carp Team.
5.Visan Florin+partener
6.Roana Cosmin + parteneri.
7.Predus Mihai+Nistor Ionut+Rapeanu Marius(Suma)
8.Daniel Dumitrescu+parteneri
9.Bogdan+Marius
10.Oane Mugurel+parteneri
11.Adrian Contoman+parteneri
12.Misca Andrei+Chirita Dragos+Laurentiu
13.Albu Fredy+Radu Barbas
14.Razvan Radulescu+Ciprian
15.Alex Aurel+Dani Calma
16.Andrei Coman+Marius Pana+Michy
Contul la care se face plata: RO61RNCB0812073629740001.
Avansul este de 500 ron , rog confirmare pe adresa de mail: oprea_leontin@yahoo.com