Serios ? Asa se vede din fata tastaturii ?Dumitrache scrie:Trebuie populata bine balta...

Cu minus 3 grade si gheata nu stiu cum dracu de nu trage crapul....poate daca se mai raceste putin sa inceapa !

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Serios ? Asa se vede din fata tastaturii ?Dumitrache scrie:Trebuie populata bine balta...
In cursul saptamanii in pescuitul de placere,te distrezi cu ciortanii,in week mai greu. In regim de concurs balta e slabaVladut Mateianu scrie:Serios ? Asa se vede din fata tastaturii ?Dumitrache scrie:Trebuie populata bine balta...![]()
Cu minus 3 grade si gheata nu stiu cum dracu de nu trage crapul....poate daca se mai raceste putin sa inceapa !
Andrei G scrie:white_shark scrie:Așteaptă să vezi cantarul de dimineață! S-au luat capturi frumoase in noaptea ce a trecut!Unde? Mai asteptam?
Ii țin blat... Scuze am confundat cu mv 2 era un prieten acolo.R Adriano scrie:Andrei G scrie:white_shark scrie:Așteaptă să vezi cantarul de dimineață! S-au luat capturi frumoase in noaptea ce a trecut!Unde? Mai asteptam?
)))))
Ce sa zic... E bineJust Fish scrie: Cum e băieți să câștigi pe corbul locul 3 cu 3 pesti ?!
pharaoh scrie:Ce sa zic... E bineJust Fish scrie: Cum e băieți să câștigi pe corbul locul 3 cu 3 pesti ?!
Te-ai aprins cam repede, lucrezi la pompieri? Baietii fac si eu putina caterinca, sa mai sparga putin din monotonia aceasta...Just Fish scrie:Dacă vouă cârcotașilor care stați în fața calculatorului vi se pare ca balta nu are pește sau cine știe ce vă trece prin cap , să știți că nu este așa
Anul trecut am participat la un concurs organizat pe CORBU de cei de la APS , toți care au fost prezenți pot confirma ce sa intamplat și cum a raspuns pestele atunci . Perioada a fost in octombrie, nu in luna martie.
Cum e băieți să câștigi pe corbul locul 3 cu 3 pesti ?!cand pe acesta baltă faci febră musculară de la driluri și lanseuri
![]()
Atunci trebuia ca toți participanți de la acel concurs să tipe ca sa scos tot pestele din baltă ori trebuie populată? !![]()
Mergeți la pescuit să vedeți cum stă treaba și dacă o faceți aveți mare grijă să nu răciți, dacă nu stați în fața calculatorului până vine vara ca să ieșiți si voi