Sfaturi echilibrare swingeri

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Sfaturi echilibrare swingeri

Mesaj de cornelserbu »

ethicalhack scrie:Problema mea consta in faptul ca dupa ce am asezat echipamentul (in curte, de proba), folosind un plumb de 90g atasat la un leadcore legat de intaintas, mi-am dat seama ca swingerii nu sunt reglati/echilibrati asa cum trebuie
sa inteleg ca plumbii stateau atarnati, iar "swingerii" aproape lipiti de lansete ???
oricum, ansamblul nu va functiona niciodata corect pe uscat.
daca e asa cum am presupus eu, inseamna ca in scoala ai avut probleme cu fizica :D
nu te sfatuiesc sa pleci de la ideea preconceputa ca la plantat treuie sa folosesti plumbi foarte grei, doar daca esti sigur ca se pierd imediat dupa intepatura
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Ovidiu Bunea
Puncte: 0

Mesaj de Ovidiu Bunea »

:)) Dl. Cornel, va asigur ca nu statea plumbul atarnat :)) Cu fizica stateam excelent la liceu, mergeam la Olimpiada pe tara des. Presupun ca greutatea plumbului nu corespundea cu sarcina swingerului ... cel mai bine voi vedea cum functioneaza toata chestia in ansamblu live, pe balta :d

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”