Am fost sambata, 09.04.2016, impreuna cu un prieten si am pescuit 12 ore, taxa fiind 75 lei/persoana.
La indicatiile unuia dintre paznici, am pescuit in coada baltii, standurile 29 si 30, ptr. ca vorba lui, acolo s-a prins bine de curand.
Eu personal am avut o singura trasatura la undita si nici macar una la vreuna din cele 4 lansete.

Colegu' a luat 7 carasi (primul la vreo 300 gr si urmatoarii din ce in ce mai mici), toti la lanseta. Amandoi am pescuit la bonduelle si viermusi, plus nada de rigoare pe momitor, eu am dat si la porumb dipuit.
Urmatoarele doua standuri de langa noi au avut cam aceeasi captura, respectiv caras.
Intr-adevar, administratorul baltii pare o persoana interesata de balta, vine cu sfaturi, dar fiind singura data cand ne-am intalnit, nu pot aprecia daca a facut-o interesat de mersul bun al afacerii lui sau nu.
Din cate am inteles de la el, s-a prins ciortan pana in 2 kg in alta zona a baltii (ptr. cine cunoaste balta, pe limba care da spre DN). Am vorbit cu doi baieti care au pescuit in regim de 24 ore pe acea portiune de balta si prinsesera 5 kg caras si doi crapi (nu stiu greutatea), ambii crapi fiind prinsi la undita...
Pe balta erau destul de multi pescari, insa pe toti care i-am intrebat, nu prinsesera decat caras, sau nimic.