Reconstituire sedinta

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Reconstituire sedinta

Mesaj de andrei vladeanu »

imi pare rau dar pentru belgia cips-fips a recunoscut ca gresit.
in ceea ce priveste franta sunt de acord. sa nu uitam ca Romania a avut 4 crapi intr-un sector, 5 in altul, respectiv 0 (zero) in cel de-al treilea. Am iesit 5 din 21 la general. La Darvari nu vor fi 21 de echipe, ci 10 - 12. Niste capturi similare cu cele din franta, pot propulsa lotul respectiv in primele 3 pozitii ale clasamentului. De retinut ca vor fi facute niste grile, in functie de potentialul locurilor. Nu vreau sa fac lobby darvariului, mai mult, consider ca este o balta pe care nu se poate disputa un sistem eliminatoriu la INDIVIDUAL. pe loturi, cu trei sanduri intr-o grila, lucrurile se schimba radical. veti vedea.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

ps revin si spun ca este foarte greu de discutat latura obiectiva a pescuitului pe loturi mari si sectoare, din moment ce unii nu urmaresc decat sa dea jos pe cineva. foarte greu.
The One Team

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

oanavictor scrie:
Vladut Mateianu scrie:sau renunta sa mai organizeze etapa Floreasca.....si poate renunta si carping la etapa Tancabesti....si poate renunta si gabi sandu......ce faceti atunci
MOARA VLASIEI ,CHIROIU ,ALT ORGANIZATOR TANCABESTI :idea:
ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!MOARA VLASIEI NU ESTE SI NU VA FI REZERVA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ASA CA FARA MINE!!!!!!!!!!!!!!!!VLADUTE SINT ALATURI DE TINE!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Victoras Petcu

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

AV-OV-AV-OV-AV-OV-AV.......
Asa s-a desfasurat si asazisa sedinta democratica
andrei vladeanu scrie:concluzie

anul aceasta a existat varianta ca fiecare club serios, care-si permite lac, organizare, arbitraj, sponsori sa vina, sa intre in turneu, sa-l conduca in COMITETUL EXECUTIV si SA-SI ALEAGA SEF TURNEU.

acesta a fost proiectul APCR pt 2010
...cata ipocrizie... :oops:
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

oanavictor scrie: 1 OANA VICTOR ...........PELICANUL -fost organizator
2 CORNEL ROSIORU.......APCR -DETINATOR DREPTURI ORGANIZARE-cardasie -el a propus
3 ANDREI VLADEANU ....PEPREZENTANT IMPERIAL CARP FISHING
4 CORNEL SERBU ..........CLUBUL PESCARILOR -fost organizator-g6
5 RAZVAN DOBRESCU ....CRAPU-fost organizator-g6
6 FLORENTIN IUGA ........CARP-ZONE -fost organizator
7 GABI SANDU .............PLANET -fost organizator
8 CIPRIAN DOCHITA .....ENERGY-CARP-fost organizator-corb la corb ..... :lol:
9 COSTEL STANILA ......SENIOR CRAP
10 DAN COTELICI ..........CRAP4EVER -fost organizator g6
11 ENE CIPRIAN ............SENZOR -cardasie

Acestia ar avea drept de vot .
CUM CREDETI CA AR IESI VOTUL REFACUT :!: :?: :idea:

Iar ptr functia de SEFTURNEU vor exista 3 nominalizari minim.....

Si vor participa DOAR CLUBURILE CU ACTIVITATE.... :oops:

UIte asa ar iesi :

1 OANA VICTOR ...........PELICANUL, NU VOTEAZA, CANDIDEAZA
2 CORNEL ROSIORU.......APCR , VOT OANA
3 ANDREI VLADEANU ....PEPREZENTANT IMPERIAL CARP FISHING - IMPOTRIVA
4 CORNEL SERBU ..........CLUBUL PESCARILOR , VOT OANA
5 RAZVAN DOBRESCU ....CRAPU, VOT OANA
6 DAN MITRANESCU ........CARP-ZONE ,IMPOTRIVA
7 GABI SANDU .............PLANET IMPOTRIVA
8 CIPRIAN DOCHITA .....ENERGY-CARP , NU STIU
9 COSTEL STANILA ......SENIOR CRAP, IMPOTRIVA
10 DAN COTELICI ..........CRAP4EVER , VOT OANA
11 ENE CIPRIAN ............SENZOR , VOT OANA

Deci, se pare ca ar castiga Oana. Dar , atentie ! Asta in cazul in care el a ales cine sa voteze.
Restul cluburilor de ce sa nu voteze ? Ca voteaza impotriva ? Ia uite aici :

1.CLUB BANATUL-IMPOTRIVA
2.CARPING CLUB-IMPOTRIVA
3.OVIDIUS-IMPOTRIVA
4.CARP FUN-IMPOTRIVA
........
SI MAI SUNT CATEVA CLUBURI IN TARA CU ACEIASI OBTIUNE.

IL INTREB PUBLIC PE VICTOR OANA, ARE CURAJ SA REFACA VOTUL PESTE 2 SAPTAMANI (TIMP IN CARE SE VA ANUNTA SI PERSOANA CU CARE VA CANDIDA) SI SA AIBA DREPT DE VOT TOATE CLUBURILE DIN ROMANIA ???

DA SAU BA ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

[quote="Vladut Mateianu"

Si vor participa DOAR CLUBURILE CU ACTIVITATE.... :oops: [/quote]

Cluburile enumerate de tine ,nu au avut nici un fel de activitate ,deci nu au drept de vot :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Pentru a fi cat mai exacti in ceea ce ma priveste. Eu nu am votat impotriva lui Victor Oana, am votat pentru Gogu. Daca contracandidatul lui Victor Oana, ar fi fost spre exemplu Dan Cotelici asa cum s-a facut la sedinta o propunere, atunci clar as vota pentru Victor Oana. No offence Dan.

In concluzie voi vota omul. Daca omul propus mi se pare mai bun decat Victor atunci voi vota cu el, in caz contrar nu.

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Ce vorbesti Vladute?
Sedinta a fost anuntata, cine a fost interesat s-a prezentat, s-a votat , GAME OVER.
Incerci sa aplici reteta de anul trecut, cand dupa prima sedinta a iesit altceva decat trebuia si apoi s-a inventat TaVP.
Nici mie nu-mi convine faptul ca se fac aceste calificari pe loturi, in cinci manse luni-joi si ca nu am fost luat in seama cu propunerea privind balta SACEL .....dar asta e.Majoritatea a decis altceva.
Nu refacem sedinta/alegerile pentru ca "posibili" votantii au stat acasa!!!
The second best is the first loser!

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Carp Zone (club fara niciun fel de activitate in viziunea lui Oana) nu stiu cum ar vota, depinde de persoanele propuse.
Ma vad nevoit sa repet, noi nu avem nimic impotriva lui Victor sau Andrei ca persoane, pescari sau organizatori, doar ca dorim sa ne aparam corect sansele, pe baza de cerere-oferta, nu pe jocuri de culise, spagi, interese, lipici pe scaunele inalte sau foame de putere si influenta iar atunci cand acest drept ne este incalcat prin manipulari de sedinta e normal sa reactionam.
As dori ca cei ce vorbesc despre o balta sau alta sa aiba si argumente care sa ne faca sa acceptam ca au dreptate.
In acest sens, astept de la cei care au propus si votat Latesul, argumentele care il califica in defavoarea MV2.
De asemenea, rog presedintii cluburilor sa-si exprime pozitia in numele pescarilor pe care ii reprezinta si sa nu mai delege pe altii, care nu stiu nimic despre acei oameni, despre problemele lor, timpul lor liber sau posibilitati financiare. Eu nu mi-am permis sa reprezint AP Banatul, cu toate ca Nicu Popovici mi-a spus sa o fac pentru ca va fi de acord cu pozitia noastra.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@vladut

toate cluburile din tara au fost invitate sa participe la sedinta, deci puteau vota, dar nu au avut placerea sa participe din motive stiute numai de ele ???

motivele pentru care spui ca reprezentantul vostru a votat pentru oana si darvari sunt cel putin hilare :D ...tu chiar ai ramas doar un copil putin rasfatat, caruia daca nu i se da jucaria incepe si planga si-i spune lu' mama ca balanel l-a batut...

fa si tu un gn cum am facut eu g6, faceti singuri o sedinta care sa se numeasca "jos oana" (vezi ca sorin rudeanu e fan "jos oana"), pe urma alegeti prin vot secret intre mv2 si floreasca care face 3 si care face 2 etape...si in general votati democratic, dar numai in asa fel ca jucaria sa ramana mereu la tine... :lol: :lol: :lol: zau ca ma faci sa rad cu tot teatrul asta ieftin si ce-i mai rau e ca te faci tu de ras...stiu ca e greu sa pierzi cu demnitate, dar la valoarea ta ai putea macar sa-ncerci :!:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”