Reconstituire sedinta

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Reconstituire sedinta

Mesaj de Vladut Mateianu »

1 OANA VICTOR ...........PELICANUL -fost organizator
2 CORNEL ROSIORU.......APCR -DETINATOR DREPTURI ORGANIZARE
3 ANDREI VLADEANU ....PEPREZENTANT IMPERIAL CARP FISHING
4 SORIN RUDEANU .......CARPING CLUB
5 CORNEL SERBU ..........CLUBUL PESCARILOR -fost organizator

6 RAZVAN DOBRESCU ....CRAPU-fost organizator
7 GEORGE ALEXANDRU ...GREEN-LAKE
8 FLORENTIN IUGA ........CARP-ZONE -fost organizator
9 M.CONSTANTIN .........NATURAL CARP
10 GABI SANDU .............PLANET -fost organizator
11 DAN MITRANESCU .....CARP-ZONE
12 CIPRIAN DOCHITA .....ENERGY-CARP-fost organizator
13 COSTEL STANILA ......SENIOR CRAP
14 DAN COTELICI ..........CRAP4EVER -fost organizator
15 ENE CIPRIAN ............SENZOR
16 VICTOR HODOROG .....PVTV-fost si eventual sponsor
17 BOGDAN CABA .........PATRON BUNGET LACUL 2 SI SPONSOR 2000 EURO

Acestia sunt cei care au participat la sedinta. Dintre ei o parte au avut drept de vot. Ii rog pe cei care au votat(si care sunt in unanimitate membrii ai forumului Crapmania.ro) sa isi faca public votul si sa justifice de ce au votat Darvariul ca pista de concurs si pe Oana ca sef turneu.

PS Reprezentantul clubului Senior la aceasta sedinta(ma refer la Costel Stanila) a votat pentru, motivand ca nu existau alte obtiuni. Nici la balta , nici la sef turneu.
De asemenea, Senior Crap cere public REFACEREA SEDINTEI intr-o locatie neutra, peste 2 saptamani, timp in care se vor cauta balti care sa permita gazduirea a 50 de echipe.Iar ptr functia de SEFTURNEU vor exista 3 nominalizari minim.....

Si vor participa DOAR CLUBURILE CU ACTIVITATE.... :oops: Astept sustinere si din partea altor cluburi, din punctul nostru de vedere considerand NULA aceasta sedinta.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

victorash

Re: Reconstituire sedinta

Mesaj de victorash »

16 VICTOR HODOROG .....PVTV-fost si eventual sponsor

aseara am luat decizia de a renunta la titulatura de sponsor si am venit cu o oferta de parteneriat media in valoare de aproximativ 20.000 euro ( impartiti in mod egal intre organizatorii de etape= spatiu pentru sponsori). Raman la acesta decizie pentru moment si sunt de acord cu propunerea lui Vladut.
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

la reconstituire clubul senior vine tot cu floreasca? sau cu cismigiu? :D :D :D
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:la reconstituire clubul senior vine tot cu floreasca? sau cu cismigiu? :D :D :D
sau 2000 si se accepta Strandul Ciurel :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

sau renunta sa mai organizeze etapa Floreasca.....si poate renunta si carping la etapa Tancabesti....si poate renunta si gabi sandu......ce faceti atunci ?

PS Nu am propus o etapa care implica timp, bani,nervi ptr a va bate joc de balta respectiva...... Nu este dorita, gata. Am renuntat la organizare.
Penalizati clubul ca nu mai organizeaza si felicitatii pe cei care au furat in Franta.

ASTEPT IN CONTINUARE PARERILE CELOR CARE AU VOTAT.
DACA SUNTEM MAJORITARI, MERGEM LA AJVPS CU UN MEMORIU SI VEDEM CINE ARE DREPTATE. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

1 OANA VICTOR ...........PELICANUL -fost organizator
2 CORNEL ROSIORU.......APCR -DETINATOR DREPTURI ORGANIZARE-cardasie -el a propus
3 ANDREI VLADEANU ....PEPREZENTANT IMPERIAL CARP FISHING
4 CORNEL SERBU ..........CLUBUL PESCARILOR -fost organizator-g6
5 RAZVAN DOBRESCU ....CRAPU-fost organizator-g6
6 FLORENTIN IUGA ........CARP-ZONE -fost organizator
7 GABI SANDU .............PLANET -fost organizator 8 CIPRIAN DOCHITA .....ENERGY-CARP-fost organizator-corb la corb ..... :lol:
9 COSTEL STANILA ......SENIOR CRAP
10 DAN COTELICI ..........CRAP4EVER -fost organizator g6
11 ENE CIPRIAN ............SENZOR -cardasie

Acestia ar avea drept de vot .
CUM CREDETI CA AR IESI VOTUL REFACUT :!: :?: :idea:

Iar ptr functia de SEFTURNEU vor exista 3 nominalizari minim.....

Si vor participa DOAR CLUBURILE CU ACTIVITATE.... :oops: [/quote]
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:sau renunta sa mai organizeze etapa Floreasca.....si poate renunta si carping la etapa Tancabesti....si poate renunta si gabi sandu......ce faceti atunci
MOARA VLASIEI ,CHIROIU ,ALT ORGANIZATOR TANCABESTI :idea:

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie: PS Nu am propus o etapa care implica timp, bani,nervi ptr a va bate joc de balta respectiva...... Nu este dorita, gata. Am renuntat la organizare.
cine sunt cei care-si bat joc de balta respectiva? imi pare rau, se pare ca nu ai inteles vorbele mele. s-a considerat ca lacul floreasca este foarte potrivit pt 5 loturi.
cluburile senior, carping si carpfan (oradea), declarate impotriva lacului darvari de ce nu au venit la sedinta cu propuneri de lacuri mari? clubul senior, auto-intitulat "cel mai mare organizator de concursuri din romania" nu a stiut ca nu exista lacuri mari pe lista? nu cred. cu toate astea, nu a aplicat cu hobaia - de exemplu - ci cu floreasca.
ps senzor, reprezentat de capitanul cipica, a aplicat cu doripesco, pt ca asa a considerat. o echipa de pusti face treaba la ciortani, unde e nevoie de ficat. e simplu si firesc. doripesco a cazut, insa senzor nu-si ia jucariile si pleaca. si nici nu cere reconstituiri.

ps oana a spus public ca retrage imediat darvariul din prima mansa daca apare un club sau asociatie cu alt lac mare mai potrivit.

ps2 iar faptul ca TU vrei sa-l dai jos pe oana, il consider o vendeta personala, pe care a avut-o si sorin rudeanu la sedinta. o razbunare, adica. nu pot fi de acord cu asa ceva, timp de multi am combatut IDEILE lui oana si G6 si nu persoanele acestora. la randul meu am fost contestat si vanat ca PERSOANA (anul trecut pe 15 decembrie!!!! mi s-a cantat prohodul si mi s-a sugerat sa stau cativa ani ascuns).
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

concluzie

anul aceasta a existat varianta ca fiecare club serios, care-si permite lac, organizare, arbitraj, sponsori sa vina, sa intre in turneu, sa-l conduca in COMITETUL EXECUTIV si SA-SI ALEAGA SEF TURNEU.

acesta a fost proiectul APCR pt 2010.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:
PS Nu am propus o etapa care implica timp, bani,nervi ptr a va bate joc de balta respectiva...... Nu este dorita, gata. Am renuntat la organizare.
Penalizati clubul ca nu mai organizeaza si felicitatii pe cei care au furat in Franta.
Din moment ce Floreasca a iesit la vot ,inseamna ca nimeni ,dar absolut nimeni nu a fost impotriva cu toate ca este o balta necunoscuta .Sa tinut cont de implicarea organizatorului ,de banii lui ,de timpul lui pierdut de nervii lui .
Tu de ce nu poti tine cont de timpul ,banii ,nervii si implicarea clubului Pelicanul ,club cu cei mai multi membrii de competitie din Romania .

Ps orice balta din romania care are o cantitate infima de peste poate propune organizarea unei competitiii atata timp cat se poate face un clasament .
Lac de l'uby,lacul unde sa desfasurat ultimul campionat mondial ,lac agreat de cips-fips si federatia franceza ca organizator a oferit cateva sute de kg la 63 de echipe din 21 de tari .,aproximativ 20 echipe nepunctand deloc .
AU PRINS NUMAI PESCARII MESERIASI,IAR PARTICULARII ZERO :!:
NU CRED CA CIPS-FIPS SA SUPARAT PE FEDERATIA FRANCEZA PENTRU CANTITATEA MICA DE CRAP PRINSA :!: :idea: SI NICI PE BELGIA ......PENTRU DOAR CATIVA CRAPI PUSI PE SALTEA . :idea:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”