Moderator: gor965
Cum? In sistemul propus, in finala ajung doar 3 iar dupa sistemul de punctare propus, toate intra cu sanse de castig. Cand sa se aseze capra, in ultimele ore? Atunci nu mai e nevoie.Vladut Mateianu scrie:@florentin
Ceea ce nu ai inteles tu din exemplul meu este faptul ca cele 5 echipe nu trag DOAR ptr una ! Merg umar la umar corect pana la final, apoi cand nu mai au sanse, stau capra ca sa castige echipa cu cele mai mari sanse.....
Si daca postez numai selectiile video din sedintele in care se intreceau care mai de care in diverse scenarii despre cum vor arunca ei in lupta echipe care sa-i favorizeze pe ai lor si nimeni nu vorbea despre noncombat? Si daca postez secventele video in care se spunea raspicat ca daca nu se completeaza listele de participanti la ultimele etape poti sa aduci orice pescar, chiar si pe bunicu' cu bunica, numai sa fie numarul de cotizanti pe balta? Si daca postez secventa video de la sedinta dinaintea ultimei manse in care am fost singurul care am propus o masura de prevenire a noncombatului si nu m-a bagat nimeni in seama? Atunci se inceteaza odata cu toate acuzatiile astea care sunt aruncate exclusiv in directia Carp Zone, desi au fost si altii in aceeasi oala, desi nu s-a incalcat cu nimic regulamentul?Vladut Mateianu scrie:Presedintele clubului tau, Mitranescu, stie mai bine despre ce este vorba, iar la altii li se pare normal.....
Poate, dar ce-i raspunzi lui Tata Nitu care sustine acelasi lucru?Vladut Mateianu scrie:PS Ai fost alaturi de noi la multe concursuri. Deci ne cunosti destul de bine ca sa realizezi ca cuvintele lui Orhei sunt spuse doar cu scop de a discredita un dusman declarat al lui.....
Aaaaaaa, lectia cu administratul am invatat-o perfect de la tine. Sunt expert acum. Numai de clone mi-e frica sa nu apara si acolo, ca alea-s spurcate rau la gura, spun tot ce aud si mai si infloresc.Vladut Mateianu scrie:Ca sa nu zic ca puteai sa intervi ca administrator !
Nu. De la inceput pe bani.Florentin Iuga scrie:Cum? In sistemul propus, in finala ajung doar 3 iar dupa sistemul de punctare propus, toate intra cu sanse de castig. Cand sa se aseze capra, in ultimele ore?
Corect, este aceiasi situatie. De aceea sustin ca trebuie inventat ceva impotriva non-combatului. Intre timp am aflat si ca, cluburile desprinse din CZ au ca obiectiv sa bata tot(in special cz) din motive personale.Florentin Iuga scrie:Dar daca ramane in finala Senzor, Senior si CZ?
Sunt convins ca a fost corect si nu-l acuz nici pe Nitu nici pe Orhei, pe care nu ar trebui sa fi nici tu suparat. Ei (si numai ei) nu au niciun motiv sa inventeze asa ceva in grup. Informatiile rautacioase vin de acolo, de la Maconka, atat vroiam sa stii, ce li se spune celor care ajung acolo. Probabil i-a usturat prea tare victoria aia.Vladut Mateianu scrie:... Iar daca tot nu crezi ca a fost totul super corect (am crezut ca ma cunosti destul de bine sa sti ca nu o sa fac niciodata ceva ilegal la un concurs....) poti sa-l suni si pe Cristi Mitrea (Tatae) si sa afli parerea lui.