Reconstituire sedinta

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Reconstituire sedinta

Mesaj de Vladut Mateianu »

@florentin

Ceea ce nu ai inteles tu din exemplul meu este faptul ca cele 5 echipe nu trag DOAR ptr una ! Merg umar la umar corect pana la final, apoi cand nu mai au sanse, stau capra ca sa castige echipa cu cele mai mari sanse.....Presedintele clubului tau, Mitranescu, stie mai bine despre ce este vorba, iar la altii li se pare normal.....

PS Ai fost alaturi de noi la multe concursuri. Deci ne cunosti destul de bine ca sa realizezi ca cuvintele lui Orhei sunt spuse doar cu scop de a discredita un dusman declarat al lui..... Ca sa nu zic ca puteai sa intervi ca administrator !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Vladut Mateianu scrie:@florentin

Ceea ce nu ai inteles tu din exemplul meu este faptul ca cele 5 echipe nu trag DOAR ptr una ! Merg umar la umar corect pana la final, apoi cand nu mai au sanse, stau capra ca sa castige echipa cu cele mai mari sanse.....
Cum? In sistemul propus, in finala ajung doar 3 iar dupa sistemul de punctare propus, toate intra cu sanse de castig. Cand sa se aseze capra, in ultimele ore? Atunci nu mai e nevoie.
Vladut Mateianu scrie:Presedintele clubului tau, Mitranescu, stie mai bine despre ce este vorba, iar la altii li se pare normal.....
Si daca postez numai selectiile video din sedintele in care se intreceau care mai de care in diverse scenarii despre cum vor arunca ei in lupta echipe care sa-i favorizeze pe ai lor si nimeni nu vorbea despre noncombat? Si daca postez secventele video in care se spunea raspicat ca daca nu se completeaza listele de participanti la ultimele etape poti sa aduci orice pescar, chiar si pe bunicu' cu bunica, numai sa fie numarul de cotizanti pe balta? Si daca postez secventa video de la sedinta dinaintea ultimei manse in care am fost singurul care am propus o masura de prevenire a noncombatului si nu m-a bagat nimeni in seama? Atunci se inceteaza odata cu toate acuzatiile astea care sunt aruncate exclusiv in directia Carp Zone, desi au fost si altii in aceeasi oala, desi nu s-a incalcat cu nimic regulamentul?
Vladut Mateianu scrie:PS Ai fost alaturi de noi la multe concursuri. Deci ne cunosti destul de bine ca sa realizezi ca cuvintele lui Orhei sunt spuse doar cu scop de a discredita un dusman declarat al lui.....
Poate, dar ce-i raspunzi lui Tata Nitu care sustine acelasi lucru?
Vladut Mateianu scrie:Ca sa nu zic ca puteai sa intervi ca administrator !
Aaaaaaa, lectia cu administratul am invatat-o perfect de la tine. Sunt expert acum. Numai de clone mi-e frica sa nu apara si acolo, ca alea-s spurcate rau la gura, spun tot ce aud si mai si infloresc. :wink:
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Florentin Iuga

Si ca sa nu creada cineva ca fabulez, iata AICI o prima proba. Daca mai vreti sa dati cu pietre numai in Carp Zone, mai am si eu dovezi de "indrumare" pe asazisele cai necinstite prin care ne-am jucat sansele.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mitranescu o sa aiba in curand clubul lui, deci nu mai reprezinta CZ...unde se pare ca vei ramane singur. Deci nu stiu cine ar avea interes sau dusmanie pe tine.....Asa ca nu mai fabula.
Iar daca tu susti ca Nitu a zis vreodat ceva impotriva noastra, inseamna ca tu chiar crezi asta.... Ar fi mai bine sa-l suni si sa-i postezi declaratia audio...eu nu stiu cum.... :oops:
Dar de fapt nici nu ma intereseaza. Oricum, membri clubului tau vor gasi o cale prin care sa dea in continuare cu noroi in rezultatele obtinute de echipa Senzor si de Echipa Nationala.... Altfel cum sa se afirme, daca prinpescuit nu merge ?

PS Transmite-i preacinstitului domn Orhei ca ptr minciunile scrise si atacurile demne de fetite de clasa a 6-a, in 2010 va putea urmarii concursurile Senior Crap doar la televizor..... :wink: Nu de alta, dar el este prea cinstit intr-o lume asa de murdara !
CS SENZOR

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Florentin Iuga scrie:Cum? In sistemul propus, in finala ajung doar 3 iar dupa sistemul de punctare propus, toate intra cu sanse de castig. Cand sa se aseze capra, in ultimele ore?
Nu. De la inceput pe bani.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Vad ca te faci ca nu intelegi Florentin...Drumul pana in finala este lung, iar cand ai multe loturi la dispozitie, in cazul in care unul nu mai are sanse, nenoroceste tot ce are in jur(sau pescuieste fara momeala la carlig, depinde pe cine are alaturi ! :oops: ) ptr a facilita calificarea colegilor...
Iar in finala, daca este o echipa Senzor si 2 CZ, ce crezi ca se va intampla ? Dupa 40 de ore, cea care nu mai are sanse va face totul sa ii scoata din lupta pe "dusmani", indiferent de sanctiunile urmatoare primite.....
CS SENZOR

Florentin Iuga

Dar daca ramane in finala Senzor, Senior si CZ?
Noi putem acorda prezumtia de nevinovatie si nu facem procese de intentie nimanui. In cazul nostru de ce nu se poate? Pentru ca echipele au facut ceea ce toti afirmau cu entuziasm la sedinta ca trebuie facut si acceptat? Ai vazut secventa? Mai am inca doua.
Si apropo de asta, pentru ca ar trebui sa stii deja ca nu vorbesc niciodata din bobi ci am intotdeauna marturii video nu numai audio, te-ar satisface o poveste completa pe tema "aia" a lui Tata Nitu aflat in compania lui Iorgos si Dan City sub aceeasi umbrela (vopseau ciorapi cu bombonele d'alea mici colorate :lol: ) la Tancabesti? E adevarat ca bietul om nu stia ca merge camera, asa ca la rugamintea lui sa nu filmez ce zice (de atunci), nici nu o voi face publica dar pot sa ti-o arat tie, cu conditia sa-i dai voie lui Orhei sa participe la toate concursurile Senior. :wink:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Florentin Iuga scrie:Dar daca ramane in finala Senzor, Senior si CZ?
Corect, este aceiasi situatie. De aceea sustin ca trebuie inventat ceva impotriva non-combatului. Intre timp am aflat si ca, cluburile desprinse din CZ au ca obiectiv sa bata tot(in special cz) din motive personale.
Referitor la Maconka, astept cu interes , public, declaratia lui Nitu cand ne acuza.... eu am vorbit ieri cu el la telefon si i-am postat declaratia oficiala. Iar daca tot nu crezi ca a fost totul super corect (am crezut ca ma cunosti destul de bine sa sti ca nu o sa fac niciodata ceva ilegal la un concurs.... :oops: ) poti sa-l suni si pe Cristi Mitrea (Tatae) si sa afli parerea lui.
CS SENZOR

Florentin Iuga

Vladut Mateianu scrie:... Iar daca tot nu crezi ca a fost totul super corect (am crezut ca ma cunosti destul de bine sa sti ca nu o sa fac niciodata ceva ilegal la un concurs.... :oops: ) poti sa-l suni si pe Cristi Mitrea (Tatae) si sa afli parerea lui.
Sunt convins ca a fost corect si nu-l acuz nici pe Nitu nici pe Orhei, pe care nu ar trebui sa fi nici tu suparat. Ei (si numai ei) nu au niciun motiv sa inventeze asa ceva in grup. Informatiile rautacioase vin de acolo, de la Maconka, atat vroiam sa stii, ce li se spune celor care ajung acolo. Probabil i-a usturat prea tare victoria aia. :lol:

adi.lupu

Mesaj de adi.lupu »

Ma bag in seama.Am fost anul asta de 2 ori la Maconka la doua concursuri si cum apuci sa cunosti pe careva ti se "aplica" celebra poveste.Nu stiu care-i scopul si nici nu vreau sa imi bat capul cu asta dar cu siguranta va spun ca povestea se zice cu mare rautate de cei doritori sa-ti spuna isprava
CS PLANET CARP

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”