Reconstituire sedinta

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Florentin Iuga
Puncte: 0

Re: Reconstituire sedinta

Mesaj de Florentin Iuga »

@Vladut
Nu e treaba mea si faci cum crezi dar ai o afacere in care nu e tocmai indicat sa-ti jignesti clientii, pionii aia care formeaza cluburile si care te vor sanctiona mai devreme sau mai tarziu.
In ceea ce ma priveste, nu-ti face griji, clubul s-a echilibrat si vom continua sa facem ce stim mai bine, sa castigam. Dar totodata, nu pot accepta ca noi sa nu ne putem exprima si implica activ in organizarea urmatorului CN. Faptul ca si reprezentantul clubului este considerat tot un pion care nu mai are ce cauta in organizare si trebuie sa hotarasca altii in numele nostru nu tine de democratie. In sistemul trecut, cu 60 de echipe individuale, era normal sa se aleaga o conducere si criteriul cel mai potrivit a fost cel al organizatorilor de etape dar anul viitor, cand selectia se face pe loturi desemnate de cluburi, criteriul corect de reprezentativitate este cate un membru din partea fiecarui club. Impreuna pot lua decizia corecta si democratica. In rest, apropo de analiza ta de pe alt topic, noi nu avem nimic cu Victor Oana, nu dorim functii de conducere in turneu dar totodata suntem dispusi sa sustinem orice alta initiativa care ne dovedeste ca este corecta si care nu urmareste doar vendete de o parte sau alta.
Nu in ultimul rand, nu ne vom mai lasa calcati in picioare si vom reactiona in consecinta, pentru ca cine jigneste un membru Carp Zone, jigneste intregul club. Sper sa intelegi ce am vrut sa transmit.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Florentin Iuga scrie:@Vladut
Dar totodata, nu pot accepta ca noi sa nu ne putem exprima si implica activ in organizarea urmatorului CN. Faptul ca si reprezentantul clubului este considerat tot un pion care nu mai are ce cauta in organizare si trebuie sa hotarasca altii in numele nostru nu tine de democratie. In sistemul trecut, cu 60 de echipe individuale, era normal sa se aleaga o conducere si criteriul cel mai potrivit a fost cel al organizatorilor de etape dar anul viitor, cand selectia se face pe loturi desemnate de cluburi, criteriul corect de reprezentativitate este cate un membru din partea fiecarui club. Impreuna pot lua decizia corecta si democratica. In rest, apropo de analiza ta de pe alt topic, noi nu avem nimic cu Victor Oana, nu dorim functii de conducere in turneu dar totodata suntem dispusi sa sustinem orice alta initiativa care ne dovedeste ca este corecta si care nu urmareste doar vendete de o parte sau alta.
@Florentin

Decizia finala a fost aceea ca din Comitetul Executiv sa faca parte CU DREPTURI DEPLINE cei 5 organizatori ,directorul de turneu ,cel ce are drepturile de organizare [APCR]SI TOTI REPREZENTANTII CLUBURILOR CALIFICATE IN MOMENTUL HOTARARII
ASA CA ORICE CLUB CALIFICAT INTR-O ANUME FAZA A TURNEULUI ARE DREPTURI DEPLINE PANA IN MOMENTUL IN CARE ECHIPA [CLUBUL ]RESPECTIV ESTE ELIMINAT[A]
DE CE NU RECUNOSTI CA TI-A FOST OFERIT LACUL DARVARI PENTRU A ORGANIZA TU [CLUBUL CARP-ZONE]ETAPA RESPECTIVA :!: OFERTA RAMANE VALABILA :idea: :idea: ASTFEL INCAT DORINTA DE IMPLICARE SA FIE SATISFACUTA . :?:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Florentin Iuga scrie:@Vladut
In rest, apropo de analiza ta de pe alt topic, noi nu avem nimic cu Victor Oana, nu dorim functii de conducere in turneu dar totodata suntem dispusi sa sustinem orice alta initiativa care ne dovedeste ca este corecta si care nu urmareste doar vendete de o parte sau alta.
1 Fiind destul de implicat in turneul trecut ,te rog sa spui de partea cui sau mai bine zis
impotriva cui este vendetta si care este motivul ei :? :? :!:
2 Cunosti vreo alta initiativa corecta :?: daca da te rog sa o expui ca sa o ANALIZAM IMPREUNA :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Florentin Iuga

@oanavictor
Degeaba ai scris atat de mare ca adevarul suna asa: vor participa reprezentantii cluburilor ramase in competitie incepand cu mansa a doua. Ideea era sa participe chiar de la inceput, de la decizia privind numarul de manse, baltile alese, definitivarea regulamentului (FIPS cu corectiile de rigoare), decizia privind arbitrajul, etc. Cred ca pentru prima sedinta era suficient sa se stabileasca doar sistemul de desfasurare (pe loturi sau tot individual) si metoda de finantare aproximativa, elemente necesare pentru cluburi sau alti doritori de a se decide asupra participarii. Abia dupa anuntul ferm al tuturor doritorilor, eventual pe baza de garantie materiala si cunoasterea numarului exact de loturi, ar fi trebuit convocata adunarea reprezentantilor si luate celelalte decizii. Prima sedinta trebuia sa fie una orientativa, nu decisiva.
In ceea ce priveste Darvariul, oferit pe genunchi la spartul targului, multumim, nu reprezenta o solutie serioasa. Planul nostru de marketing negociat cu sposorii viza MV2.
Despre restul intrebarilor... iarna nici nu a inceput. Carp Zone va decide in scurt timp daca va mai participa la CN 2010 in aceste conditii sau vom incepe o consultare mai larga cu celelalte cluburi.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@florentin

In aceasta iarna se vor mai face multe cluburi. Costa 1400 de lei sa faci un club.....Senior Crap se va sparge in 5 cluburi noi, ca sa aiba drept de vot. Tu consideri ca este normal. Dar, vorba lui Nici JUbileu, poate ar trebui ca inainte sa intri intr-un cluba ar trebui sa te prezinti intai cu cazierul si cu diploma de 12 clase......

PS Iar daca tu crezi ca eu voi sta linistit si sa accept sa fiu luat la misto si jignit (pe siteul tau) fara sa fac nimic, crede- e inseli.... :evil: Cu toata prietenia ce ti-o port.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Florentin Iuga

Vladut Mateianu scrie:@florentin

In aceasta iarna se vor mai face multe cluburi. Costa 1400 de lei sa faci un club.....Senior Crap se va sparge in 5 cluburi noi, ca sa aiba drept de vot. Tu consideri ca este normal. Dar, vorba lui Nici JUbileu, poate ar trebui ca inainte sa intri intr-un cluba ar trebui sa te prezinti intai cu cazierul si cu diploma de 12 clase......

PS Iar daca tu crezi ca eu voi sta linistit si sa accept sa fiu luat la misto si jignit (pe siteul tau) fara sa fac nimic, crede- e inseli.... :evil: Cu toata prietenia ce ti-o port.... :wink:
Succes cu cele 5 cluburi, singura problema e ca pe langa 1400x5 ron, mai trebuie sa puneti 3000x5 euro, deci un total de aprox. 16800 euro ca sa participe toate si (poate) sa se califice doar unul. Asta crezi ca am fost noi nebuni sa facem?! Cu cei 11000 euro alocati CN 2010 de cele 3 cluburi in total, realizam mult mai mult, daca eram intr-adevar sub aceeasi umbrela. Chiar si votul era altfel, unitar.

PS Am revazut forumul infopescar. Singura referire la tine e facuta de Orhei, pe care l-ai banat de pe crapmania, deci nu-l poti acuza ca nu a scris aici. Teoria dezvolatata despre participarea la Maconka, e de altfel sustinuta si de altii care trec pe acolo. Intreaba-l pe Tata Nitu. Daca ai ceva de spus, contul tau este activ in continuare pe infopescar.

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

16 800 de euro nu cred ca este o problema pt clubul nostru,daca asta ar putea insemna un impediment.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

trebuie sa intelegeti ca clubul senior crap , nu este unul care pescuieste pt. interese de bani.
interesul este exclusiv placere si satisfactie prin succes.
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

Luci

Mesaj de Luci »

:shock:
Eu inteleg ca orgoliile sunt mari...beneficiile pe masura ...
Totusi nu se poate gasi o solutie de compromis? Nu uitati, impartasiti aceeasi pasiune si din cind in cind mai stati si la aceeasi masa...
Daca am intrecut masura,scuzele de rigoare...dar toate aceste discutii, vazute din afara...sunt in detrimentul performantei in pescuit, primeaza interesul cluburilor, al patronilor de balti si al sponsorilor... :(

Ps. : Daca cineva doreste sa faca ceva in folosul pescuitului, constat ca trebuie sa adere la un partid, pardon la un club...
Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

Am o propunere care eu cred ca este buna, exclude in mare masura smecheriile si poate fi luata in consideratie.
Sa se organizeze in cadrul cluburilor o selectie ( pe ce criterii si in functie de ce vrea clubul respectiv), care sa desemneze 2 echipe pentru un concurs de calificari
Fiecare club care se inscrie in competitie sa vina cu o suma modica, sa zicem 1000 euro.
Se organizeaza 5 concururi cu aceste 2 echipe a fiecarui club, apoi echipele care se califica pentru mondiale sa suporte in mod egal cheltuielile pentru CM.
Un exemplu de calcul foarte usor este urmatorul:
10 cluburi cu cate 2 echipe inseamna 20 de echipe ( orice balta suporta 20 de achipe), 10x1000 = 10.000 euro.
Restul banilor necesari vin de la echipele calificate sa ne reprezinte + sponsori.
in acest fel , este interesul fiecarui club sa lupte pentru el si sa nu accepte nici un fel de combinatie, si au sansa sa reprezinte Romania cu fruntea sus.
Cluburile care castiga competitia au dreptul sa isi aleaga conducatorii prin sedinta si supunere la vot
este poate mai mult de discutat dar am dorit sa supun atentiei dumneavoastra doar un mod usor de calcul prin care s-ar putea sa participam democratic la astfel de calificari.
Poate asa se inlatura si orice suspiciune financiara, pt ca echipele care castiga trebuie sa si plateasca.
Putem discuta pe acest subiect si interveni cu alte idei, eu cred ca este o propunere de f mult bun simt si ar trebui luata in considerare.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”