Reconstituire sedinta

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Reconstituire sedinta

Mesaj de oanavictor »

oanavictor scrie:1 OANA VICTOR ...........PELICANUL -fost organizator
2 CORNEL ROSIORU.......APCR -DETINATOR DREPTURI ORGANIZARE-cardasie -el a propus
3 ANDREI VLADEANU ....PEPREZENTANT IMPERIAL CARP FISHING
4 CORNEL SERBU ..........CLUBUL PESCARILOR -fost organizator-g6
5 RAZVAN DOBRESCU ....CRAPU-fost organizator-g6
6 FLORENTIN IUGA ........CARP-ZONE -fost organizator
7 GABI SANDU .............PLANET -fost organizator 8 CIPRIAN DOCHITA .....ENERGY-CARP-fost organizator-corb la corb ..... :lol:
9 COSTEL STANILA ......SENIOR CRAP
10 DAN COTELICI ..........CRAP4EVER -fost organizator g6
11 ENE CIPRIAN ............SENZOR -cardasie

Acestia ar avea drept de vot .
CUM CREDETI CA AR IESI VOTUL REFACUT :!: :?: :idea:

Si vor participa DOAR CLUBURILE CU ACTIVITATE.... :oops:
[/quote]

@FLORENTIN

unde am spus eu de clubul carp-zone ca nu are activitate si nu are drept de vot
:!: :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@cornel serbu

Tare-n gura ca de obicei....La jigniri esti primul, mai ales cand se ridica cineva impotriva "stapanului" tau ! Daca nu ai fi avut bani sa-i dai, oare mai erai asa magulitor ? :roll:

Pana anul trecut te luptai impotriva coruptiei, a jocurilor de culise si a voturilor de dinainte stiute...Acum, ai trecut de partea cealalta a baricadei.... :oops: :oops: :oops: Pacat. Am crezut ca esti un om corect....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Florentin Iuga scrie:Carp Zone (club fara niciun fel de activitate in viziunea lui Oana]
Florentin ,vezi postarea de mai sus ,si nu mai incerca DIVERSIUNI NEFONDATE :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

@ cata bh

Probabil o alta "intamplare nefericita" a deteriorat caseta ...

cata bh

Mesaj de cata bh »

Cristian Rudeanu scrie:@ cata bh

Probabil o alta "intamplare nefericita" a deteriorat caseta ...
Pescuitul la crap m-a invatat sa am rabdare asa cum am avut rabdare sa astept un raspuns oficial din partea Managerului echipei NATIONALE privitoare la acest caz "nefericit"
Catalin Prichici
''Absolut knowledge shut the door on progressive day-to-day learning'' Simon Horton

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:@cornel serbu

Tare-n gura ca de obicei....La jigniri esti primul, mai ales cand se ridica cineva impotriva "stapanului" tau ! Daca nu ai fi avut bani sa-i dai, oare mai erai asa magulitor ? :roll:

Pana anul trecut te luptai impotriva coruptiei, a jocurilor de culise si a voturilor de dinainte stiute...Acum, ai trecut de partea cealalta a baricadei.... :oops: :oops: :oops: Pacat. Am crezut ca esti un om corect....
1. nu te-am jignit cu nimic, am facut doar o remarca (ii poti spune si metafora daca vrei) la atitudinea ta infantila

2. informatorii tai au ramas in urma nu mai am bani sa-i dau :D

3. iti dau cuvantul de onoare ca nu sunt pentru jocuri de culise si nu-mi plac voturile dinainte stiute...am venit la sedinta fara sa vorbesc cu nimeni inainte si am votat asa cum mi-a dictat constiinta si in favoarea clubului meu...doar nu gandesti cumva ca am votat darvariul pentru victor oana...sti bine ca e balta pe care am avut cele mai bune performante.

4. si cu asta inchei, eu ar trebui sa ma simt jignit, fiindca stiu ca nu gadesti ca as avea un stapan, ci o spui doar ca sa ma oftici...ei bine, nici nu ma oftic si nici nu ma simt jignit...eu am terminat de mult cu jucariile :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Raspunsul nu o sa vina niciodata....La sedinta, V.Oana a recunoscut public ca a "imprumutat" si el cateva hainutze din geanta croatului......ca doar altii au luat aparat foto, delkimi, truse de monturi......

Deci cum sa ia masuri ? In mod normal trebuia sa se penalizeze singur....acum insa este iar "uns" sef si are imunitate ! :D
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

@cornel

Am inteles. Atunci, imi cer scuze. Trebuie sa intelegi ca nu tu esti tinta atacurilor, ci V. Oana. A ajuns ca un fel de Ceausescu, lumea nu il mai inghite, dar el se tine cu forta de scaun(ca Mircea Sandu la FRF). Dar te asigur ca va veni vremea cand o sa trebuiasca sa stea ascuns o perioada..... :wink:
CS SENZOR

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:@cornel serbu

PANA ANUL TRECUT NU AU EXISTAT ALEGERI ,NU AU EXISTAT ORGANIZATORI ,BALTILE AU FOST ALESE DOAR DE O SINGURA ASOCIATIE ,MOTIVUL PENTRU CARE A APARUT G 6,IAR CALIFICARI SAU FACUT CU DOAR 3 LOTURI .
ACUM ,CAND A FOST CEA MAI MARE DESCHIDERE POSIBILA ,CAND AU FOST INVITATI REPREZENTANTII CLUBURILOR ,CAND A FOST CEL MAI DEMOCRATIC VOT ,CAND ESTE NORMAL CA MINORITATEA SA SE SUPUNA MAJORITATII SI NU SA VINA CU FEL DE FEL DE MOTIVE PUERILE PENTRU A CREA DIVERSIUNE ,PROBLEMELE SUNT FOARTE CLARE

PROPUNERE

CEI NEMULTUMITI DE VOT SA FACA ACELASI LUCRU PE CARE LA FACUT G 6

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

@ Catalin Prichici
Se poate viziona si partea lipsa daca descarci fisierul. Apasa pe butonul de descarcare alaturat primei secvente sau mai bine AICI.
In al doilea rand, da, despre clubul vostru era vorba dar nu despre tine am spus ca nu cunosti problemele oamenilor ci despre cel desemnat sa va reprezinte, care spunea ca din partea lui doreste cat mai multe etape. Pe pescari cine-i intreaba daca pot? Ma rog, asta chiar nu-i treaba mea, doar am sugerat ca in faza asta nu e corecta delegarea.

@Victor Oana
I-ai raspuns lui Vladut ca cele de pe lista lui sunt cluburi fara activitate. Printre ele era si CZ.
Asta ai scris, asta am inteles. Daca a fost formularea gresita...
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”