Reconstituire sedinta

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
dan cotelici
Puncte: 0

Re: Reconstituire sedinta

Mesaj de dan cotelici »

gabisandu scrie: Eu nu am votat impotriva lui Victor Oana, am votat pentru Gogu. Daca contracandidatul lui Victor Oana, ar fi fost spre exemplu Dan Cotelici asa cum s-a facut la sedinta o propunere, atunci clar as vota pentru Victor Oana. No offence Dan.

In concluzie voi vota omul. Daca omul propus mi se pare mai bun decat Victor atunci voi vota cu el, in caz contrar nu.
Corect! No offence!

PS.Insa,eu nu as mai vota vreodata, pentru nici o functie, o persoana pe care am votat-o la un moment dat, persoana care apoi si-a pus coada pe spinare, demisionand din functia pe care a fost ales, din motive mai mult decat discutabile.
The second best is the first loser!

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

@ Cornel Serbu

Nu mai face tu scenarii care sa ne implice pe noi, pentru ca noi nu ne-am permis niciodata sa o facem vis-a-vis de tine sau de Clubul Pescarilor. Pozitia noastra a fost si este clar precizata, iar pentru asta nu avem nevoie de acordul tau. Multumesc.

Cristian Rudeanu

@ Dan Cotelici

Vei inscrie un lot la calificarile 2010 ?

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

@ Florentin

Ai cumva impresia ca doar baltile din Bucuresti au dreptul de a organiza? Sau ti se pare echitabil ca toate etapele sa se desfasoare acolo? Nu uita ca jumatate din echipele calificate anul asta la CM au fost din afara capitalei. Pescarii din tara merita ca macar o etapa din CN sa fie jucata in provincie? Asta odata.

In al doilea rand. Este atat de greu sa acceptam ce s-a votat?

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Multumesc de intrebare.
Daca exista in tara 8 pescari care nu fac parte dintr-un club sau nu au loc in echipa clubului din care fac parte, sa-si aleaga un capitan, sa-si plateasca taxa si Clubul Pescari 4Ever ii va inscrie.

Cristian Rudeanu

Postarea ta dovedeste in mod clar ca P4E nu are si nu va avea un lot propriu. In acest caz in ce calitate ai participat la sedinta ?

cata bh

Mesaj de cata bh »

Florentin Iuga scrie: De asemenea, rog presedintii cluburilor sa-si exprime pozitia in numele pescarilor pe care ii reprezinta si sa nu mai delege pe altii, care nu stiu nimic despre acei oameni, despre problemele lor, timpul lor liber sau posibilitati financiare. Eu nu mi-am permis sa reprezint AP Banatul, cu toate ca Nicu Popovici mi-a spus sa o fac pentru ca va fi de acord cu pozitia noastra.
@florentin

Banuiesc ca aceasta fraza este cu trimitere directa la Clubul Imperial .
Apreciez buna ta intentie si te rog sa-mi spui ce nu "stim noi despre acei oameni, despre problemele lor ,timpul lor liber sau posibilitati financiare " ?
Motivele delegarii D-lui Andrei Vladeanu si multe altele referitoare la tot ce se intampla vor venii dupa vizionarea casetei in intregime si fara CENZURA la capitolul " intamplarea nefericita" peste care noi nu putem trece cu atita usurinta.
Am urmarit inregistrarea sedintei si se intrerupe chiar la momentul unde ar urma sa se discute cazul "valiza, trrraista rrrupta,intamplarrea neferricita" etc.
Ultima oară modificat Vin Noi 20, 2009 9:57 de către cata bh, modificat 1 dată în total.
Catalin Prichici
''Absolut knowledge shut the door on progressive day-to-day learning'' Simon Horton

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Cristian Rudeanu scrie:Postarea ta dovedeste in mod clar ca P4E nu are si nu va avea un lot propriu. In acest caz in ce calitate ai participat la sedinta ?
In aceasi calitate in care a participat si Sorin Rudeanu.
Nu am inca un lot pentru ca selectionez CV-urile.
Am mai avut un motiv.
Stiam faptul ca voi fi propus de Carping Club in functia de Director Turneu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Cristian Rudeanu scrie:@ Cornel Serbu

Nu mai face tu scenarii care sa ne implice pe noi, pentru ca noi nu ne-am permis niciodata sa o facem vis-a-vis de tine sau de Clubul Pescarilor. Pozitia noastra a fost si este clar precizata, iar pentru asta nu avem nevoie de acordul tau. Multumesc.
cristi, ce te-a apucat...ce-nseamna "noi"...eu vorbeam de sorin care a declarat sus si tare ca a venit la sedinta sa-l dea jos pe oana...nu am nimic, exceptand respectul, cu clubul vostru, deci nu are rost sa te superi...chestia cu acordul cred ca ai spus-o la nerevi, ce acord sa va dau eu voua, sau poate doar ai glumit ?!?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristian Rudeanu

@ Dan

Ti-am mai spus, cand vrei esti chiar haios ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”