Reconstituire sedinta

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Reconstituire sedinta

Mesaj de oanavictor »

oanavictor scrie:
oanavictor scrie:1 OANA VICTOR ...........PELICANUL -fost organizator
2 CORNEL ROSIORU.......APCR -DETINATOR DREPTURI ORGANIZARE-cardasie -el a propus
3 ANDREI VLADEANU ....PEPREZENTANT IMPERIAL CARP FISHING
4 CORNEL SERBU ..........CLUBUL PESCARILOR -fost organizator-g6
5 RAZVAN DOBRESCU ....CRAPU-fost organizator-g6
6 FLORENTIN IUGA ........CARP-ZONE -fost organizator
7 GABI SANDU .............PLANET -fost organizator 8 CIPRIAN DOCHITA .....ENERGY-CARP-fost organizator-corb la corb ..... :lol:
9 COSTEL STANILA ......SENIOR CRAP
10 DAN COTELICI ..........CRAP4EVER -fost organizator g6
11 ENE CIPRIAN ............SENZOR -cardasie

Acestia ar avea drept de vot .
CUM CREDETI CA AR IESI VOTUL REFACUT :!: :?: :idea:

@FLORENTIN

unde am spus eu de clubul carp-zone ca nu are activitate si nu are drept de vot
:!: :!:[/quote]
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Florentin Iuga scrie:
@Victor Oana
I-ai raspuns lui Vladut ca cele de pe lista lui sunt cluburi fara activitate. Printre ele era si CZ.
Asta ai scris, asta am inteles. Daca a fost formularea gresita...
Alo Dl Florentin!!!!!!!!!
Citeste postarea lui Vladut in care mentioneaza 4 cluburi care nu au participat la sedinta dar daca ar fi facut-o, in opinia lui Vladut, ar fi votat impotriva lui OANA.
Despre alea e vorba!!!!!!!!!!!
The second best is the first loser!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Domnilor , OFICIAL , sedinta Dvs este pur informativa si reprezinta bazale unui proiect pe care va trebui sa-l sustineti la sedinta de competitie a AGVPS , din anul viitor . Vorbim despre proiecte si asa cum anul trecut proiectul ALP a inlocuit proiectul G6 - poate si anul acesta vor aparea suprize ! Nu stim nici unul ce va hotari forul tutelar , cit de mult va conta "incidentul Franta" ( aici ma refer la Victor Oana ) , cit de mult va conta fenomenul ALP ( zero sponsorizare) , si performantele acestui lot gospodarit de APCR in ultimii 2 ani !
Rog informati pescarii pe care ii reprezentati , pentru ca POATE va exista un moment in care iluziile lor se vor risipi ! poate exista si alt proiect , care in februarie sa castige selectiile !!!!! NU ca mi-ar place , dar exista un precedent , pe care si acum imi vine sa imi sa intru in pamint de rusine ca l-am promovat si l-am castigat pentru ALP !

Atrag atentia sa nu jigniti patroni de balta , pe care poate la anul ii veti cauta , sa nu jigniti pescari pe care la anul poate ii veti invita la concursul national , v-ati exprimat o parare in casa lui Victor Oana - exista un proiect , de acum soarta decide !!!! :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dar oare merita efortul ? :D :(
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

"DA!".

Vladut te rog sa-mi explici de ce ai sters postarea?! Era jignitoare? Pot posta numai ce vrei tu?
Nu te obosi sa stergi si acest mesaj il voi posta la infinit pana imi motivezi de ce imi stergi mesajele sau pana ma banezi.
Milionar excentric

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

Fac parte dintr-un cub care a luat ca model de referinta calificarile de anul acesta.
- taxa accesibila si progresiva
- balti din toata tara care nu creaza avantaje doar celora care sunt clienti permanenti
- sistem de eliminare progresiva, nu la prima etapa
In obiectivele noastre din anul viitor ne propuseseram sa facem 4-5 concursuri la nivelul clubului nostru pe 4-5 balti diferite, pentru a avea o selectie de 3-4 echipe cat mai bune care sa ne reprezinte la calificarile C.N. 2010.
Din pacate in urma a ce s-a hotarat in sedinta din 18.11.2009, participarea noastra ca si club la aceste calificari a ramas incerta, urmand sa facem si noi o sedinta in care sa hotaram daca participam la aceste calificari pentru lotul national din anul care vine.
In urma a ceea ce s-a stabilit pentru calificarile de anul viitor, imi este teama ca nu se va forma un lot creat 100% pe valoarea pescarilor, ci pe interesele unora sau altora.
Vin cu acest post in intampinarea dumneavoastra in speranta ca in sedinta de pe 18 nu s-a hotarat totul definitiv.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dani Hentiu scrie:In urma a ceea ce s-a stabilit pentru calificarile de anul viitor, imi este teama ca nu se va forma un lot creat 100% pe valoarea pescarilor, ci pe interesele unora sau altora.
in mare ai dreptate, pledoaria ta este specifica cluburilor nou formate, dar in afirmatia de mai sus da-mi voie sa-ti spun ca te-nseli...singurul interes este reprezentarea romaniei la cm de catre un lot bine inchegat care formeaza o adevarata echipa condusa de un capitan ale carui hotarari nu vor trebui supuse la vot :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Si eu ii dau dreptate lui Dani, cum poate sa mai aiba incredere cand vede cum carpzone s-a impartit in 4 cluburi ca sa aiba 4 loturi, avand ca scop calificarea unora dintre ei, prin orice mijloace.....(vezi cazul Capra ) :oops:

Astept in continuare decizia si sanctiunile ptr. cei care au gresit.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

cornelserbu scrie:
Dani Hentiu scrie:In urma a ceea ce s-a stabilit pentru calificarile de anul viitor, imi este teama ca nu se va forma un lot creat 100% pe valoarea pescarilor, ci pe interesele unora sau altora.
in mare ai dreptate, pledoaria ta este specifica cluburilor nou formate, dar in afirmatia de mai sus da-mi voie sa-ti spun ca te-nseli...singurul interes este reprezentarea romaniei la cm de catre un lot bine inchegat care formeaza o adevarata echipa condusa de un capitan ale carui hotarari nu vor trebui supuse la vot :wink:

Cu tot respectul domnule Serbu va spun ca in opinia mea si a multora, un lot bine inchegat nu inseamna neaparat jucatori ( echipe) afiliate aceluias club.
S-ar putea ca unele echipe sa aibe strategii prin care sa se sprijine reciproc de dragul de a se afirma si a ne reprezenta ca natiune.
Probabil ca avem nevoie mai mult ca oricand de echipe competente, fara cumetrii, care sa reuseasca sa se distanteze valoric de alte tari.
Eu sunt convins ca acest spirit balcanic va pierii odasi-o data, ca sa putem forma an de an, loturi capabile.
Clubul pe care il reprezint, isi doreste o participare la aceste calificari, si intr-o mare proportie suntem hotarati sa ducem aceasta misiune la indeplinire cu orice sacrificiu, dar dorim sa ne asiguram ca nu facem parte din ''carnea de tun'' ai celor care pot face scheme si strategii in spatele usilor inchise.
Va rog sa ma credeti ca nu fac referiri la dumneavoastra, dar pur si simplu ma vad nevoit sa imi spun punctul de vedere pentru a incerca sa fac ceea ce imi dicteaza constinta si a ma sigura ca un bun ROMAN, ca arunc in fata pe cei care merita si care pot sa imi aduca mandrie.
G6 a avut cred ca scop, tocmai inlaturarea combinatilor si totalitarismului, sper in timp sa reuseasca sa stabileasca valoarea pe criterii normale si actiuni verticale moral.

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

@ Dani Hentiu

Jos palaria !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”