cornelserbu scrie:Dani Hentiu scrie:In urma a ceea ce s-a stabilit pentru calificarile de anul viitor, imi este teama ca nu se va forma un lot creat 100% pe valoarea pescarilor, ci pe interesele unora sau altora.
in mare ai dreptate, pledoaria ta este specifica cluburilor nou formate, dar in afirmatia de mai sus da-mi voie sa-ti spun ca te-nseli...singurul interes este reprezentarea romaniei la cm de catre un lot bine inchegat care formeaza o adevarata echipa condusa de un capitan ale carui hotarari nu vor trebui supuse la vot

Cu tot respectul domnule Serbu va spun ca in opinia mea si a multora, un lot bine inchegat nu inseamna neaparat jucatori ( echipe) afiliate aceluias club.
S-ar putea ca unele echipe sa aibe strategii prin care sa se sprijine reciproc de dragul de a se afirma si a ne reprezenta ca natiune.
Probabil ca avem nevoie mai mult ca oricand de echipe competente, fara cumetrii, care sa reuseasca sa se distanteze valoric de alte tari.
Eu sunt convins ca acest spirit balcanic va pierii odasi-o data, ca sa putem forma an de an, loturi capabile.
Clubul pe care il reprezint, isi doreste o participare la aceste calificari, si intr-o mare proportie suntem hotarati sa ducem aceasta misiune la indeplinire cu orice sacrificiu, dar dorim sa ne asiguram ca nu facem parte din ''carnea de tun'' ai celor care pot face scheme si strategii in spatele usilor inchise.
Va rog sa ma credeti ca nu fac referiri la dumneavoastra, dar pur si simplu ma vad nevoit sa imi spun punctul de vedere pentru a incerca sa fac ceea ce imi dicteaza constinta si a ma sigura ca un bun ROMAN, ca arunc in fata pe cei care merita si care pot sa imi aduca mandrie.
G6 a avut cred ca scop, tocmai inlaturarea combinatilor si totalitarismului, sper in timp sa reuseasca sa stabileasca valoarea pe criterii normale si actiuni verticale moral.