Cand eram inversunat si eu si ziceam ca sunt niste mulinete de kkt... Lumea imi gasea justificari cum ca nu asez bine firul....petre iulian scrie:--------------Bogdan Zaharia scrie:si eu astept...dar se pare ca persoana care le a facut nu vrea sa mai faca si nu este domeniul lui de activitate plus ca este froarte mult de munca
noi am luat mulajul si vrem sa facem matritza .
Probleme mari sunt si cu arcul de la pintenul ala din tambur care face sa `caraie cand ia fir pestele ... Au pus o sarma subtire de doi bani si nu se mai aude nimic dupa cateva partide de fortza ...
Avem pe cineva care este bijutier si are rabdare si-a refacut acel arc si acum e ok ....dar a muncit o zi intreaga pt. 8 arcuri ....+ montat -demontat . Mi-a zis ca fara minim 20 lei pe arc - montat-demontat nu se mai baga ca-i migalos de tot ...
Si acum ma gandesc : Cumperi aceasta mulineta si incepi sa schimbi bucsi ca sa faci frana rapida ,schimbi arcurile ca sa auzi si tu cand ia fir ,schimbi galetul ca sa nu se mai taie , schimbi ,schimbi ,schimbi .... in concluzie e o mulineta de 2 bani daca o folosesti cu fire sub 30(scuze daca supar pe careva ,dar eu testez un produs pe un an intreg si pe urma vorbesc ... dupa mine este ce-a mai slaba mulineta de pe piata pe segmentul ei de pret ...)
Concluzia niste mulinete de 2 lei....