Mulinete Shimano Ci4

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
romanraul
Puncte: 0

Re: Mulinete Shimano Ci4

Mesaj de romanraul »

petre iulian scrie:
Bogdan Zaharia scrie:si eu astept...dar se pare ca persoana care le a facut nu vrea sa mai faca si nu este domeniul lui de activitate plus ca este froarte mult de munca :(
--------------

noi am luat mulajul si vrem sa facem matritza .
Probleme mari sunt si cu arcul de la pintenul ala din tambur care face sa `caraie cand ia fir pestele ... Au pus o sarma subtire de doi bani si nu se mai aude nimic dupa cateva partide de fortza ...

Avem pe cineva care este bijutier si are rabdare si-a refacut acel arc si acum e ok ....dar a muncit o zi intreaga pt. 8 arcuri ....+ montat -demontat . Mi-a zis ca fara minim 20 lei pe arc - montat-demontat nu se mai baga ca-i migalos de tot ...

Si acum ma gandesc : Cumperi aceasta mulineta si incepi sa schimbi bucsi ca sa faci frana rapida ,schimbi arcurile ca sa auzi si tu cand ia fir ,schimbi galetul ca sa nu se mai taie , schimbi ,schimbi ,schimbi .... in concluzie e o mulineta de 2 bani daca o folosesti cu fire sub 30 :wink: (scuze daca supar pe careva ,dar eu testez un produs pe un an intreg si pe urma vorbesc ... dupa mine este ce-a mai slaba mulineta de pe piata pe segmentul ei de pret ...)
Cand eram inversunat si eu si ziceam ca sunt niste mulinete de kkt... Lumea imi gasea justificari cum ca nu asez bine firul....
Concluzia niste mulinete de 2 lei....
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

arsinel
Pescar de competitie

Re: Re:

Mesaj de arsinel »

p.s. nu ma contrazic cu Mugurel pe probleme tehnice la mulinete, imi spun strict parerea mea de inginer.[/quote]
Problema s-a rezolvat. Ma intilnesc cu Andrei in 2-3 zile si voi proba pe mulineta mea saiba. Sau vad direct mulineta lui.
D[/

Asteptam poze se impresii si de la tine cand le montezi.
Merci!
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

mrs

Mesaj de mrs »

Am pe cineva care poate face aceste bucsi pe strung cu comanda numerica...insa, imi trebuie un model imprumut. Cred ca cel mai bine ar fi sa fie facute din duraluminiu, un material mai usor ca si greutate.

Atebo
pescar de competitie

Mesaj de Atebo »

mrs scrie:Am pe cineva care poate face aceste bucsi pe strung cu comanda numerica...insa, imi trebuie un model imprumut. Cred ca cel mai bine ar fi sa fie facute din duraluminiu, un material mai usor ca si greutate.
Oxideaza si arata urat dupa prima partida.
Radu Teodorescu
doar pescar
FAIR PLAY FISHING CLUB

mrs

Mesaj de mrs »

Se pot eloxa ca si tratament (vor fi negre).

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

mrs scrie:Se pot eloxa ca si tratament (vor fi negre).
Pai si la cat ajunge bucata cu facut,eloxat?
Daca stau sa ma gandesc facut bucse + eloxat + facut frana rapida + facut arcul de la tambur ajungi de 300-400 de lei la 4 mulinete.
Sa dau 5300 de lei pe ele si sa mai bag 400 lei in tunning imi vine sa ma duc cu ele si sa le sparg geamurile la magazine cu ele. Sa faca magazinele scrisoare la Shimano in care sa scrie: Ajutorrr ne omoara lumea ...........ca vindem cacaturi la bani de mii de euro.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

Thomas Cristian
pescar de competitie

Mulinete Shimano Ci4

Mesaj de Thomas Cristian »

Corect Arsinel!!

Scuze ma bag si eu. De un an de zile tot ma intreb, ma cert cu colegul meu de pescuit daca sa schimb mulinetele mele, niste medium bblc xta, el zice ca nu, eu ca da si tot asa :))
Am zis ca sa iau ceva cu capacitate mai mare de fir, ca poate dau si cu 10 m mai mult cand arunc din mana, adica in 5% din partide , pt ca in rest plantez. Dar dupa cum va tot citesc toate posturile legate de ci4 xtb, xsb, ci4 xta, cred ca imi pastrez mulinetele mele mult si bine. Eu nu am ce sa le reprosez, merg impecabil si nu am schimbat nimic la ele. Din pacate Shimano isi bate joc de noi cu unele produse, indiferent de feedback. Poate ar fi o solutie sa scriem catre ei vreo 200 300 de pescari sa faca un efort sa puna o piesa de la o mulineta de 140 de euro,speedcast, pe una de 250 de euro ci4 xsb, pentru ca sunt penibili.
In rest fire intinse !

mrs

Mesaj de mrs »

arsinel scrie:
mrs scrie:Se pot eloxa ca si tratament (vor fi negre).
Pai si la cat ajunge bucata cu facut,eloxat?
Daca stau sa ma gandesc facut bucse + eloxat + facut frana rapida + facut arcul de la tambur ajungi de 300-400 de lei la 4 mulinete.
Sa dau 5300 de lei pe ele si sa mai bag 400 lei in tunning imi vine sa ma duc cu ele si sa le sparg geamurile la magazine cu ele. Sa faca magazinele scrisoare la Shimano in care sa scrie: Ajutorrr ne omoara lumea ...........ca vindem cacaturi la bani de mii de euro.
Costurile nu pot sa le estimez pt. ca nu le fac eu...

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Arsinele ...

Daca mulinetele sunt in garantie trebuie sa schimbe gratuit acea bucsa ....
Daca esti `infipt , le schimba gratuit pe garantie ... daca esti `moale te face sa crezi ca tu ai fost de vina .... Daca nu le schimba gratuit te duci la OPC cu garantia si produsul :wink: .

Daca toti merg cu ele si tot schimba bucsile gratuit pe garantie , pana la urma se sesizeaza cei ce le fabrica si schiba materialul sa nu mai fie probleme ... Asa lor le convine ca-ti tot vinde piesa ..pe banii tai :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Nu-i mai bine ca am daiwa?
:wink:
catch&release

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”