Sfatul meu e sa nu iei o mulineta doar pe criteriul recuperarii firului pentru ca aceste mulinete cu grad de recuperare mare se preteaza pescuitului plantat sau in orice caz, pescuitului la distante foarte mari. Cu ele practic aduci pestele tarash.

De Tica si Mitchell nu pot emite opinii ca nici macar nu le-am vazut in fata ochilor. Nu am avut Adonis (presupun ca la Adonis 7000 te referi) dar am bajbait-o un pic cand era expusa la F&H Expo si mi-a placut calitatea materialelor din care era confectionata, designul si aspectul fizic.
Daca imi permiti un sfat, in momentul in care ai niste mulinete si iti place foarte mult cum se comporta, inseamna ca acele mulinete se preteaza stilului tau de pescuit. Daca totusi vrei un upgrade, cauta un set de mulinete care sa iti ofere acelasi feeling (au specificatii asemanatoare dpdv ethnic : Raport recuperare, marime tambur etc) dar ofera totusi un plus de calitate si fiabilitate pe termen lung.
Ca o analogie, daca te "dai" cu Loganul (berlina) si iti place mult dar vrei un upgrade, nu iti cumpara microbuz ca upgrade ci tot o berlina dar cu un plus de calitate.
Edit : Aaaah, cretzule tus ceapa ta, tu erai?