Da, are un tambur de rezerva, cel din dreapta din poze este de rezerva. Are reductii de 10.000 si 3500 pentru fiecare tambur + 2 saibe subtiri si 2 groase + 2 saibe montate din start pe mulineta.
Pe tambur am pus reductiile de 3500 si am pus 300m fir si arata ca in poze.
romanraul scrie:Problema nu cred ca este din cauza piesei de plastic... Si la Daiwa Infinity 5000 era tot de plastic si 3 sezoane nu mi s-a taiat la nici una... Ci calitatea plasticului sau dinamica mulinetei... Nush, ceva nu e in regula....
NICI VORBA!
Studiati mai bine dinamica pieselor componente si montajul lor!
firul se opreste exact la limita plasticului si metal si acolo calca fara sa mai alunece spre galet sub nicio forma.invartind de manivela, imediat firul ia mersul luftului dintre piese si taie plasticul pe diagonala spre galet, prapadind absolut orice fir.
ganditi va ca prietenul meu a tras pe 8 tamburi cu o singura mulineta-invisitec si technium de 20 si respectiv 22, fir nou cumparat in valoare de 350 lei
tot firul a fost distrus de pe toti tamburii.
mulinetele atunci sosise, abia aparuse(14000 CI4 XSB), iar a doua zi le-a bagat la vanzare...
A trecut mulineta si primul test, o zi de pescuit cu multe lansari, cativa crapusori si unul trecut putin peste 10kg, totul super ok. Cursa de la frana poate o idee prea lunga, dar in rest toate bune din partea mea. Se misca mai frumos cu un crap in bat decat in gol.
arsinel scrie:Am fost azi la TF si am vazut mulineta. Micuta,finuta,usurica dar are galet de kk. Orcum decat sa dai 1200 de lei pe un Ci4 si sa-ti taie plasticul de la galet si sa nu mai caraie cand ia pestele fir mai bine asta,ramane sa vedem cum este dupa 5,6 partide.
O parere pur personala am fost fan shimano am avut mulinete shimano de 20 de ani pana in prezent , am renuntat la shimano din cauza acestui plastic ,la o partida de patru sau sa zic cinci zile sa taiat plasticul la toate patru mulinete ,si acum toate lumea o za zica ca nu am folosit mulinete corect dar intreb daca pescuiesti la plantat la 350 de mal e ora 1 noaptea sunt valuri de jumatate de metru ai trasatura si te duci dupa peste la ce te uiti, sau cum tenzionezi firul ,cummanevrezi barca,nici nu gandesti sa prinzi firul ca sa fie tensionat si cat a costat mulinata sa nu reziste cateva zile , super slow oscilation 50 sunt si alte mulinete cu aceste caracteristici si la un pret mult mai bun sigur o sa incerc mulineta shimano cand se va schimba aceata piesa din plastic stiu ca sunt multi care folosesc aceste mulinete si vor fii, dar eu monentan am renuntat
Super de acord !
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !