la 50%reducere e pomana..merita banii aia,in alta ordine de idei pentru ca nu am nici cea mai mica intentie sa intru in polemici,ce am sustinut despre spodul de la capr expert este strict parerea mea personala.in orice caz fiecare scula de pe piata indiferent de nivelul ei este adresata unui anumit segment de utilizatori.deci unii pot fi foarte multumiti de acel produs pe cand altii nu.in consecinta daca cineva se impaca foarte bine cu acest spod nu pot decat sa ma bucur pt el si sa-l felicit pt achizitia facuta.
spodul de la carpexpert il am si eu, folosit de 2 sezoane. Am tras de el cat am putut....se comporta impecabil.il folosesc frecvent si la pescuit cu montura atunci cand vreau sa pescuiesc la distante extreme. mi se potriveste de minune si nu l-as schimba pt nimic. O singura chestie nu-mi place la el, in perioadele de canicula mi se intampla ca la sfarsitul partidei sa demufez extrem de greu cele 2 segmente. Cred ca se dilata la imbinare, ca alta explicatie nu am. Mai pateste cineva asa ceva? ceva sfaturi....
A bad days fishing is better than a good day at work...