Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vali Bonto
Puncte: 0

Re: Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Mesaj de Vali Bonto »

Alte raspunsuri ale presedintilor de club ???
Vad ca sunteti pe site dar nu spuneti nimic... :wink:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

oanavictor scrie: OANA nu intelege ca APCR are dreptul de a inscrie echipa la CM.
Oana stie ca acest drept al apcr-ului este luat prin FRAUDA SI PRIN COMPLICITATEA LUI VAL PANGICA ,ACESTA DIN URMA LAUDANDU-SE CU PRIETENIA PE CARE O ARE CU DOMNUL SELARU ,PRESEDINTELE AGVPS
D-le Oana , frauda presupune o intelegere intre doua parti . Eu cred ca ati intrecut masura in aceata postare . Nu cu aceasta atitudine veti reusi sa promovati o colaborare proprie cu AGVPS . Iar eu nu am onoarea de a fi prieten cu Dl. Selaru , sunt doar o persoana care stie sa ridice nivelul discutiilor la pretentiile AGVPS , poate de aceea m-am putut si face inteles . Ma indoiesc ca este si cazul Dvs , de fapt ati mai facut o incercare si nu ati reusit decit sa va faceti de rusine . Din pacate ....

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val Pangica jr scrie:
oanavictor scrie: OANA nu intelege ca APCR are dreptul de a inscrie echipa la CM.
Oana stie ca acest drept al apcr-ului este luat prin FRAUDA SI PRIN COMPLICITATEA LUI VAL PANGICA ,ACESTA DIN URMA LAUDANDU-SE CU PRIETENIA PE CARE O ARE CU DOMNUL SELARU ,PRESEDINTELE AGVPS
D-le Oana , frauda presupune o intelegere intre doua parti . Eu cred ca ati intrecut masura in aceata postare . Nu cu aceasta atitudine veti reusi sa promovati o colaborare proprie cu AGVPS . Iar eu nu am onoarea de a fi prieten cu Dl. Selaru , sunt doar o persoana care stie sa ridice nivelul discutiilor la pretentiile AGVPS , poate de aceea m-am putut si face inteles . Ma indoiesc ca este si cazul Dvs , de fapt ati mai facut o incercare si nu ati reusit decit sa va faceti de rusine . Din pacate ....

Domnule Pangica

Doriti cumva sa postez pe forum mesajul trimis de dumneavoastra referitor la sedinta agvps ,IN CARE M-AM FACUT DE RUSINE mesaj trimis mie in data de 28-octombrie in care spuneti''AI AVUT DREPTATE ,I-MI CER SCUZE .
DACA DORITI ...........CU MARE PLACERE ,LA ORICE ORA .
RUSINE CRED CA A-R TREBUI SA VA FIE DUMNEAVOASTRA ,PENTRU CA ATI FOST PRINCIPALUL PION IN PROTOCOLUL DINTRE AGVPS SI APCR .

Ps Daca tot se vrea a fi momentul zero al pescuitului la crap din Romania ,cred ca ar fi bine sa incepeti cu dumneavoastra .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

D-le Oana ,

asa este , ati avut dreptate cind ati afirmat ca ALP nu va da niciodata bani pentru acest turneu . Iata ca asa a fost .

Judecati lucrurile prea simplist si duceti o campanie de defaimare continua , impotriva oricui nu spune drepti in fata Dvs . Si pe mine m-ati facut betiv , de prea multe ori , acxum vad ca v-ati schimbat subiectul atacurilor . Vladeanu e nu stiu cum , Rosioru e nu stiu cum , pe Piticu l-ati facut sa-si dea demisia , pe Zarguzon l-ati facut in toate felurile , samd , samd .
Problema Dvs este ca nu incercati prin proiecte , idei , prin prestatie personala si diplomatie , prin pricepere si demnitate sa fiti ales ceva in pescuitul crapului . Chiar si director de turneu .
Manevrati , dezinformati , manipulati oameni si caractere si recunosc ca va pricepeti al naibii de bine . Imi pare rau sa va anunt , dar eu nu sunt santajabil , iar tinuta mea morala cred ca am dovedit-o inclusiv cind v-am dat acel measaj .
In schimb , niciodata nu am sa particip la sedinte de genul celor promovate de Dvs , care seamana atit de mult cu cele de partid comunist ( partid pe care vad ca pe undeva il si apreciazati - ma rog iubirea din tinerete nu se uia niciodata :wink: ) .
Prefer sa scriu aici , nu traiesc nici din Forum , am refuzat functii concrete in pescuitul crapului , vin din placere la concursuri , selectiile nu am intereseaza ca pescar , nu am balta , am suficienti bani sa-mi cumpar o coada de peste , chiar si din import :wink: . Am in schimb un pacat mare - nu imi plac farisei si comisarii politici . De asta nu tac !

Plus ca mai am un pacat mare de tot , stiu sa pun probleme sintetic si sincer , inclusiv la AGVPS .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

sa fie foarte clar.
andrei vladeanu nu doreste sa mai aiba de a face cu nicio functie legata de campionatul national sau echipa nationala.
andrei vladeanu doreste ca APCR sa meraga inainte, chiar si fara rosioru, vladeanu, mateianu, etc. iar APCR o sa mearga inainte. in baza protocolului incheiat. in virtutea rezultatelor avute si performantelor acumulate. ca o asociatie de cluburi si asociatii, reprezentativa, condusa democratic de toti reprezentantii asociati. APCR invita absolut toate cluburile si asociatiile sa devina memembrii fondatori ai noii asociatii!

din pacate, in contextul de mai sus, oana nu mai poate aplica din nou tactica care a stat la baza formarii lui G6 - si anume adunarea dusmanilor lui vladeanu la un loc (motivele dusmaniilor acestora neavand nimic de aface cu competitia crapista). desi vad ca iar o incearca. pentru ca vladeanu se retrage.

ps iar daca vladeanu a facut cel mai mare rau carpfishingului din Romania, istoria o va spune. nu oana.
The One Team

victorash

Mesaj de victorash »

Personal am si eu o nelamurire, cu toate ca i-am promis lui andrei ca nu mai scriu aici, daca nimeni nu vrea functii in noua structura ..de ce va mai certati?
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Raspunsul este simplu Victore - pentru ca , poate din pacate , inca ne pasa ! . Macar sa reusim noi sa iesim din cearta asta eterna , cu o adunare de cluburi , puternica , fara compromisuri , dispusi la treaba , fara a face parte decit dintr-o singura tabara , cea a pescuitului de crap si atunci nu ne-am certat degeaba . E si un soi de refulare pe site , in dorinta de a ne face o parere generala , astfel incit cind concepem un plan de actiune , sa nu ne gandim la cine si cum il f...m ci la ce si cum trebuie sa facem ca sa iesim din rahatul asta .

Sincer sunt sceptic , dar din punctul meu de vedere este ultima sansa ca pescuitul la crap , sa fie un subiect interesant pentru participarea noastra internationala . Tot sincer cred ca asta este ultimul tren .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@victorash

Nu ai inteles. Propunerea de a nu exista un conducator(gen SEF TURNEU) imi apartine.Noua asociatie, ACCR doreste un consiliu director alcatuit din presedintii cluburilor inscrise in asociatie. (sau reprezentantii acestora).
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@oana

Vladeanu nu va avea nicio functie in noua asociatie. Nici macar ca presedinte de club, rol preluat de Ciprian Ene. Deci nu are nevoie de nicio functie publica, speram ca va mai face doar ceea ce a facut cel mai bine : sa pescuiasca.

Exceptand ultima propozitie, puteti face acelasi lucru ?

PS Initiatorul acestui program de restructurare nu a fost el, ci eu. Nu vreau si nu am vrut niciodata functie de conducere, vreau doar sa adun toti pescarii sub acelasi acoperis, apoi sa ma duc sa pescuiesc linistit....

Dar sa aiba toti drepturi egale. 1 club= 1 vot.

E asa greu sa intelegi asta ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

O singura mentiune - 1 club = 1 vot , cu conditia ca acel club sa fie cumva sub egida organizatorului principal , adica AGVPS si sa isi sustina reprezentativitatea prin numar de membrii , prin performanta , prin participari la concursuri , samd . De abia atunci intram in legalitate . NU orice club format din pescar + soacra + administratorul de bloc - poate vota ceva , in sistemul ce urmeaza sa vina. Ne trebuie pescari si nu "federatii" ( gen G6 ) de cluburi infiintate ; ma mir ca nu si-au trecut si in statut - noi il vrem pe Vladeanu si Rosioru , afara din sistem , restul e pustiu .....!
O buna silogie vizavi de campania electorala dusa astazi pe posturi publice gen Antena , Realitatea ..... scopul meu in viata este sa plece Basescu - dupa aia ma orientez ..... :oops: :oops:
Ultima oară modificat Sâm Noi 28, 2009 13:59 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”