Vad ca sunteti pe site dar nu spuneti nimic...

Moderator: gor965
D-le Oana , frauda presupune o intelegere intre doua parti . Eu cred ca ati intrecut masura in aceata postare . Nu cu aceasta atitudine veti reusi sa promovati o colaborare proprie cu AGVPS . Iar eu nu am onoarea de a fi prieten cu Dl. Selaru , sunt doar o persoana care stie sa ridice nivelul discutiilor la pretentiile AGVPS , poate de aceea m-am putut si face inteles . Ma indoiesc ca este si cazul Dvs , de fapt ati mai facut o incercare si nu ati reusit decit sa va faceti de rusine . Din pacate ....oanavictor scrie: OANA nu intelege ca APCR are dreptul de a inscrie echipa la CM.
Oana stie ca acest drept al apcr-ului este luat prin FRAUDA SI PRIN COMPLICITATEA LUI VAL PANGICA ,ACESTA DIN URMA LAUDANDU-SE CU PRIETENIA PE CARE O ARE CU DOMNUL SELARU ,PRESEDINTELE AGVPS
Val Pangica jr scrie:D-le Oana , frauda presupune o intelegere intre doua parti . Eu cred ca ati intrecut masura in aceata postare . Nu cu aceasta atitudine veti reusi sa promovati o colaborare proprie cu AGVPS . Iar eu nu am onoarea de a fi prieten cu Dl. Selaru , sunt doar o persoana care stie sa ridice nivelul discutiilor la pretentiile AGVPS , poate de aceea m-am putut si face inteles . Ma indoiesc ca este si cazul Dvs , de fapt ati mai facut o incercare si nu ati reusit decit sa va faceti de rusine . Din pacate ....oanavictor scrie: OANA nu intelege ca APCR are dreptul de a inscrie echipa la CM.
Oana stie ca acest drept al apcr-ului este luat prin FRAUDA SI PRIN COMPLICITATEA LUI VAL PANGICA ,ACESTA DIN URMA LAUDANDU-SE CU PRIETENIA PE CARE O ARE CU DOMNUL SELARU ,PRESEDINTELE AGVPS