e clar...ai prins gluma, dar ti-a lasat un gust amarrobyvan scrie:Te-ai turmentat dupa ce ai consumat un borcan intreg de pop-up-uri in loc de alune tigrate?![]()
![]()

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
e clar...ai prins gluma, dar ti-a lasat un gust amarrobyvan scrie:Te-ai turmentat dupa ce ai consumat un borcan intreg de pop-up-uri in loc de alune tigrate?![]()
![]()
Se rezolva usor cu Talin sau Thaumatin!cornelserbu scrie:e clar...ai prins gluma, dar ti-a lasat un gust amarrobyvan scrie:Te-ai turmentat dupa ce ai consumat un borcan intreg de pop-up-uri in loc de alune tigrate?![]()
![]()
SEPY31 scrie:culita popup mulbery si nu sunt flotante mi se par cele mai tari ca sa nu mai vb de cat peste au prins
in primul rand nu ii fac reclama nimanui imi spun doar parerea daca ma intrebi de bile george alexandru cantitate+ calitate si bogdan dragan calitate astea le consider cele mai bune ce-a mai buna mamaliga folosita de mine a lui dan mitranescu cea mai buna pasta solubila dan mitranescu si george alexandru deci in concluzie nu fac reclama nimanui stai linistitAdriann scrie:SEPY31 scrie:culita popup mulbery si nu sunt flotante mi se par cele mai tari ca sa nu mai vb de cat peste au prins
Sepy, eu inteleg ca stai aproape de magazinu lu Culita in .... , dar esti reprezentantul lui pe aici? ca la orice subiect, faci reclama doar la produsele lui, ca sunt prafuri, pop-up-uri etc., numai alea or prinde peste?
p.s.: nu contest calitatile acestora, era doar o remarca.
Vladute incearca sa nu ne mai minti, ne-ai mintit atatia ani cu 1016 cand ai zis ca ai revenit la vechea reteta si in 5 ani ne-ai vandut gogosi. Cat despre sunt facute in ANGLIA la VALENII DE MUNTE, toti stim asta, asa ca incearca sa nu ne mai prostesti pe fata. Eu sunt unul din clientii pe care i-ai pierdut produsele senzor sunt zero. PACATVladut Mateianu scrie:Incearca un ananas de 10 mm si vorbim dupa...Andrei91 scrie:Vladut cele senzor nu le-am testat nu imi dau seama daca sunt gumate sau tari .. Din pacate cele cpk sunt gumate si mie mi-au lasat o parere proasta .. cele de la expo .. moi/gumate se sparg uneori la lansare.![]()
Sunt produse in Anglia.