Fox Eos R

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Fox Eos R

Mesaj de gabi1 »

freespirit scrie:In poza de mai sus singura precizare care poate sa aiba legatura cu nedumerirea si intrebarea mea este, daca va uitati la descrierea imaginii(partea scrisa din poza, in limba engleza, pozitia a 3-a), "BUZZER BAR ATTACHMENT BRACKET", le are cineva, sau, le-a vazut cineva, ce se poate prinde cu ele de buzz bar?
Radio Erevan :roll: :shock: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

freespirit scrie:In poza de mai sus singura precizare care poate sa aiba legatura cu nedumerirea si intrebarea mea este, daca va uitati la descrierea imaginii(partea scrisa din poza, in limba engleza, pozitia a 3-a), "BUZZER BAR ATTACHMENT BRACKET", le are cineva, sau, le-a vazut cineva, ce se poate prinde cu ele de buzz bar?
Sunt niste cleme concepute special pentru a atasa emitatorul de la sistemul TXR pe buzzbar. Acel emitator se insurubeaza normal, ca si orice senzor, pe buzzbar. De exemplu daca ai buzzbar de 3 posturi si folosesti doar 2 senzori ( 2 lansete), teoretic emitatorul il vei insuruba in al treilea filet ramas liber. Daca folosesti 3 senzori, unde mai insurubezi emitatorul? Ei bine, in dracia aia cu filet, care o prinzi cu ajutorul clemelor, pe buzzbar. Sper ca m-ai inteles.
Am acest sistem si cu bateriile noi duce 400 m in camp deschis. :wink:
slowly we rot- by Obituary

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

o poza care poate te ajuta sa pricepi rolul acelor cleme si al chestiei cu filet interior:

http://www.freeforumzone.com/discussion ... d=10805793
slowly we rot- by Obituary

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Multumesc.
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

In ce masura sunt compatibile componentele unui senzor Eos-X cu un senzor Eos-R? Adica, mai pe scurt, cate din componentele unui senzor Eos-X se pot folosi ca rezerva pentru un senzor Eos-R?
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

PallBogdan
pescar de competitie

Fox Eos R

Mesaj de PallBogdan »

In principiu...se pot folosi toate! Din ce am vazut eu sunt aproape la fel.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”