incearca la un rooter mecanic face multe minuniUngureanu Bogdan scrie:Nu se poate face. Am incercat demult.
Poate un strung computerizat..

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
incearca la un rooter mecanic face multe minuniUngureanu Bogdan scrie:Nu se poate face. Am incercat demult.
Poate un strung computerizat..
Doar alba poate face?Andrei Costache scrie:Salutare. Am revenit cu detalii despre bucsa. Am facut una noua dintr-un plastic foarte dur ( folosit in industria alimentara ). Am pescuit in weekend cu ea montata si nu am avut niciun fel de problema. Diferenta de greutate in cea originala si asta este foarte mica, prin urmare nu rezulta joc pe ax. Daca mai sunteti interesati, ne putem intalni in Bucuresti sa vedeti cum vine pe mulineta ( o sa pun niste poze diseara ). Pretul unei piese este 10 lei.
Pai asa ne-a fost vorba?PallBogdan scrie:Doar alba poate face?Andrei Costache scrie:Salutare. Am revenit cu detalii despre bucsa. Am facut una noua dintr-un plastic foarte dur ( folosit in industria alimentara ). Am pescuit in weekend cu ea montata si nu am avut niciun fel de problema. Diferenta de greutate in cea originala si asta este foarte mica, prin urmare nu rezulta joc pe ax. Daca mai sunteti interesati, ne putem intalni in Bucuresti sa vedeti cum vine pe mulineta ( o sa pun niste poze diseara ). Pretul unei piese este 10 lei.
Eu chiar nu am avut nicio problema cu ele...cel putin pana acum.freespirit scrie:Pai asa ne-a fost vorba?PallBogdan scrie:Doar alba poate face?Andrei Costache scrie:Salutare. Am revenit cu detalii despre bucsa. Am facut una noua dintr-un plastic foarte dur ( folosit in industria alimentara ). Am pescuit in weekend cu ea montata si nu am avut niciun fel de problema. Diferenta de greutate in cea originala si asta este foarte mica, prin urmare nu rezulta joc pe ax. Daca mai sunteti interesati, ne putem intalni in Bucuresti sa vedeti cum vine pe mulineta ( o sa pun niste poze diseara ). Pretul unei piese este 10 lei.![]()
P.S. Scuze, dar nu m-am putut abtine...apropo de Shimano......e bine ca recunoasteti slabiciunile...
...fara suparare!
Trec pe fire subtiri dar tot nu cred ca o sa am probleme...freespirit scrie:Daca ai trecut pe fire subtiri, e posibil sa apara probleme, din ce spun colegii in acest topic.