Mulinete Shimano Ci4

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Simu Alexandru
Puncte: 0

Re: Mulinete Shimano Ci4

Mesaj de Simu Alexandru »

Ungureanu Bogdan scrie:Nu se poate face. Am incercat demult.
Poate un strung computerizat..
incearca la un rooter mecanic face multe minuni
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

PallBogdan
pescar de competitie

Mulinete Shimano Ci4

Mesaj de PallBogdan »

Andrei Costache scrie:Salutare. Am revenit cu detalii despre bucsa. Am facut una noua dintr-un plastic foarte dur ( folosit in industria alimentara ). Am pescuit in weekend cu ea montata si nu am avut niciun fel de problema. Diferenta de greutate in cea originala si asta este foarte mica, prin urmare nu rezulta joc pe ax. Daca mai sunteti interesati, ne putem intalni in Bucuresti sa vedeti cum vine pe mulineta ( o sa pun niste poze diseara ). Pretul unei piese este 10 lei.
Doar alba poate face?

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

PallBogdan scrie:
Andrei Costache scrie:Salutare. Am revenit cu detalii despre bucsa. Am facut una noua dintr-un plastic foarte dur ( folosit in industria alimentara ). Am pescuit in weekend cu ea montata si nu am avut niciun fel de problema. Diferenta de greutate in cea originala si asta este foarte mica, prin urmare nu rezulta joc pe ax. Daca mai sunteti interesati, ne putem intalni in Bucuresti sa vedeti cum vine pe mulineta ( o sa pun niste poze diseara ). Pretul unei piese este 10 lei.
Doar alba poate face?
Pai asa ne-a fost vorba? :)
P.S. Scuze, dar nu m-am putut abtine...apropo de Shimano... :wink: ...e bine ca recunoasteti slabiciunile...:)...fara suparare!
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

PallBogdan
pescar de competitie

Mulinete Shimano Ci4

Mesaj de PallBogdan »

freespirit scrie:
PallBogdan scrie:
Doar alba poate face?
Pai asa ne-a fost vorba? :)
P.S. Scuze, dar nu m-am putut abtine...apropo de Shimano... :wink: ...e bine ca recunoasteti slabiciunile...:)...fara suparare!
Eu chiar nu am avut nicio problema cu ele...cel putin pana acum.
Stii cum e cu paza buna...?! Nu cer de mancare! :)

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Daca ai trecut pe fire subtiri, e posibil sa apara probleme, din ce spun colegii in acest topic.
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

PallBogdan
pescar de competitie

Mulinete Shimano Ci4

Mesaj de PallBogdan »

freespirit scrie:Daca ai trecut pe fire subtiri, e posibil sa apara probleme, din ce spun colegii in acest topic.
Trec pe fire subtiri dar tot nu cred ca o sa am probleme...

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Paza bună(atenția distributivă) trece primejdia rea. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”