Penn Affinity vs Ultegra(ABCD)

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
DumiD
Pescar de competitie

Re: Penn Affinity vs Ultegra(ABCD)

Mesaj de DumiD »

balan petrica scrie:
romanraul scrie:Iar ca si comparatie intre Penn si Ultegra.... Nu prea ar fi corecta...
Am pescuit cum ambele, Penn este o mulineta robusta, aseaza firul excelent de bine, dar, este grea
Ultegra este mai usoara, asa bine firul dar la unele modele ai incovenientul plasticului la galet. Dc nu mergi la competitii nu ar fi o problema, avand in vedere ca la partide de placere poti fi mai atent, mai relaxat si mai putin obosit si poti aseza firul cu mana.
Stima
ai raspuns singur si la prima intrebare......asezi firul cu mana....dureaza o secunda,si nici nu te oboseste :lol:
deci,concluzie....nu cumparati ultegra daca mergeti la competitii :shock:
aveti la dispozitie toate marcile alea de le insira dumi mai sus
nu stiam ca in timpul unei competitii nu esti atent si esti strasat.... :lol:
...incetati odata sa mai dati sfaturi tampite la persoanele care chiar cer un sfat....
in concluzie,toate modelele ultegra,bblc ci4 ,etc care au bucsa de plastic,sunt modele reusite fara probleme....cumparatile fara probleme si nu le mai comparati cu alte marci :idea:
Te-ai stricat la sfarsit....adica nu mai dati sfaturi tampite da' cumparati cu incredere mulinete care se strica dupa 3 aruncari. Nu ma intereseaza parerile la pescarii adevarati si relaxati, daca dai 800-1000 de lei pe o mulineta n-are voie sa ti-o strice un fir de 0.18 niciodata.

balan petrica
Puncte: 0

Mesaj de balan petrica »

DumiD scrie:
balan petrica scrie:
romanraul scrie:Iar ca si comparatie intre Penn si Ultegra.... Nu prea ar fi corecta...
Am pescuit cum ambele, Penn este o mulineta robusta, aseaza firul excelent de bine, dar, este grea
Ultegra este mai usoara, asa bine firul dar la unele modele ai incovenientul plasticului la galet. Dc nu mergi la competitii nu ar fi o problema, avand in vedere ca la partide de placere poti fi mai atent, mai relaxat si mai putin obosit si poti aseza firul cu mana.
Stima
ai raspuns singur si la prima intrebare......asezi firul cu mana....dureaza o secunda,si nici nu te oboseste :lol:
...incetati odata sa mai dati sfaturi tampite la persoanele care chiar cer un sfat....
in concluzie,toate modelele ultegra,bblc ci4 ,etc care au bucsa de plastic,sunt modele reusite fara probleme....cumparatile fara probleme si nu le mai comparati cu alte marci :idea:
Te-ai stricat la sfarsit....adica nu mai dati sfaturi tampite da' cumparati cu incredere mulinete care se strica dupa 3 aruncari. Nu ma intereseaza parerile la pescarii adevarati si relaxati, daca dai 800-1000 de lei pe o mulineta n-are voie sa ti-o strice un fir de 0.18 niciodata.
esti tare amuzant.....imi dau seama ca tu nici pana in momentul asta nu ai inteles nimic din ce am zis eu.... :lol:
cam care sunt dupa tine,acele mulinete care se strica dupa 3 aruncari..........a,am uitat ,tu recomanzi focusima :lol: ,si alte branduri consacrate....
hai sa ne oprim aici....nu imi place sa intru in polemici ,imi cer scuze ca m-am bagat unde nu e treaba mea....

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Petrica, tu recomanzi focusima aka ultegra cu bucsa de plastelina. Eu nu recomand nimic

balan petrica

Mesaj de balan petrica »

DumiD scrie:Petrica, tu recomanzi focusima aka ultegra cu bucsa de plastelina. Eu nu recomand nimic
salut...deci din punctul tau de vedere toate mulinetele de la shimano cu bucsa de plastic,sunt focushima.....pentru mine este de ajuns.....ma opresc aici :D

PallBogdan
pescar de competitie

Penn Affinity vs Ultegra(ABCD)

Mesaj de PallBogdan »

balan petrica scrie:
DumiD scrie:Petrica, tu recomanzi focusima aka ultegra cu bucsa de plastelina. Eu nu recomand nimic
salut...deci din punctul tau de vedere toate mulinetele de la shimano cu bucsa de plastic,sunt focushima.....pentru mine este de ajuns.....ma opresc aici :D
Felicitari!

romanraul

Mesaj de romanraul »

balan petrica scrie:
Stima
Domnul Expert pescar prin postarile facute jignesti zeci, poate sute de pescari, oameni care merg de ani de zile la competitii si stiu cu ce se mananca pescuitul. Degeaba zeci de oameni se chinuie sa faca piesa respectiva la strung ??? Si sunt deschise nu stiu cate topicuri pe aceasta tema.... Incercati pe viitor sa nu mai generalizati si va mai spun ca sunt situatii intalnite in concursuri cand trebuie sa lasezi si pe vant si furtuna etc unde nici macar nu auzi cand cade plumbul trebuie sa mai fii si atent sa intinzi bine firul sa nu care cumva sa se taie acea piesa de metal.... O MIZERIE.... Am avut mulinete daiwa infinity xbr care deasemenea aveau acea piesa din plastic si 3 ani de zile una nu s-a taiat, pentru ca sunt de o calitate mai buna....
Si stafuri tampite dai dumneata.... In competitii intervine oboseala si poti face greseli este tot ce am zis, sa mai port si grija acelei piese la banii pe care ii dau pe ele, NO THANKS !!!!
Ultima oară modificat Mie Iun 29, 2016 19:12 de către romanraul, modificat 1 dată în total.
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

romanraul

Mesaj de romanraul »

Si invatati sa postati o parere civilizat....
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Totusi mulinetelea asta s au vandut cu miile.. si sunt doar cateva zeci de probleme raportate ... sunt oameni care le au de 1 2 ani si nu au avut probleme cu ele..
Eu le folosesc de 1 an jumate si am participat intre timp la aprox 10 concursuri.. pana acum nu am avut probleme, dar la ultimul concurs am vazut ca am si eu una usor taiata ... poate ca nu am taiat o eu.. poate partenerul... sau poate chiar eu.. e un stres bucsa aia..
Cand dam o gramada de bani pe o scula de pescyit avem asteptari mari, e adevarat.. dar totusi pana la comparatii cu tokushima sau mai stiu e ce e cale lunga :)

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Ideea unei astfel de comparatii a fost pentru a avertiza pescarii incepatori ca nu umbla cainii cu covrigi in coada daca scrie shimano pe ei. Raport pret/ calitate sunt execrabile, se pot strica dupa doar 1 partida, niste mizerii. Nu or fi Tokushima la fel de bune, dar in mod sigur ultegrele cu bucsa de ceara sunt aproape la fel de proaste, asta era ideea, nu stiu de unde a scos-o Petrica ca as recomanda tokusima-focusima. Apropos, la multi ani Petrica !

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

pescarusull scrie: Nu am cum sa merg cu loganul si sa spun ca nu imi place wv passat pentru ca au bagat un soft care sa insele testele de emisii poluante.
In cazul de fata iti pica turbina o data pe saptamana si tre sa te duci la service. Dupa cateva drumuri ti se taie de passat

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”