DumiD scrie:balan petrica scrie:romanraul scrie:Iar ca si comparatie intre Penn si Ultegra.... Nu prea ar fi corecta...
Am pescuit cum ambele, Penn este o mulineta robusta, aseaza firul excelent de bine, dar, este grea
Ultegra este mai usoara, asa bine firul dar la unele modele ai incovenientul plasticului la galet. Dc nu mergi la competitii nu ar fi o problema, avand in vedere ca la partide de placere poti fi mai atent, mai relaxat si mai putin obosit si poti aseza firul cu mana.
Stima
ai raspuns singur si la prima intrebare......asezi firul cu mana....dureaza o secunda,si nici nu te oboseste
deci,concluzie....nu cumparati ultegra daca mergeti la competitii
aveti la dispozitie toate marcile alea de le insira dumi mai sus
nu stiam ca in timpul unei competitii nu esti atent si esti strasat....
...incetati odata sa mai dati sfaturi tampite la persoanele care chiar cer un sfat....
in concluzie,toate modelele ultegra,bblc ci4 ,etc care au bucsa de plastic,sunt modele reusite fara probleme....cumparatile fara probleme si nu le mai comparati cu alte marci

Te-ai stricat la sfarsit....adica nu mai dati sfaturi tampite da' cumparati cu incredere mulinete care se strica dupa 3 aruncari. Nu ma intereseaza parerile la pescarii adevarati si relaxati, daca dai 800-1000 de lei pe o mulineta n-are voie sa ti-o strice un fir de 0.18 niciodata.
esti tare amuzant.....imi dau seama ca tu nici pana in momentul asta nu ai inteles nimic din ce am zis eu....

cam care sunt dupa tine,acele mulinete care se strica dupa 3 aruncari..........a,am uitat ,tu recomanzi focusima

,si alte branduri consacrate....
hai sa ne oprim aici....nu imi place sa intru in polemici ,imi cer scuze ca m-am bagat unde nu e treaba mea....