POLITICA - Basescu vs. Geoana

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Cu cine veti vota pe 6 decembrie 2009 ?

Chestionarul s-a închis pe data de Vin Dec 11, 2009 18:17

Basescu Traian -PDL
69
59%
Geoana Mircea -PSD
47
41%

Voturi totale: 116

doru_croc
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: POLITICA - Basescu vs. Geoana

Mesaj de doru_croc »

DAR ASTA ????????????
Fişiere ataşate
nunta anului.jpg
(222.41 KiB) Descărcat de 263 ori
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

sergent odorhei

Mesaj de sergent odorhei »

votez cu geoana, inainte era mai bine !

FloroiuCiprian

Mesaj de FloroiuCiprian »

sergent odorhei scrie:votez cu geoana, inainte era mai bine !
Pentru fostii si actualii comunisti poate!!!
Oare pentru ce au mai murit atatia oameni la revolutie :roll: nu-i pacat? :cry:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

FloroiuCiprian scrie: Pentru fostii si actualii comunisti...
Si securisti... :evil:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

FloroiuCiprian

Mesaj de FloroiuCiprian »

Asa este Vali,o sa ajungem iar cu sarumana la rusi daca nu ne trezim la timp,dar de,poate ne salveaza caprarii si sergentii :wink:
P.S. " Unde esti tu Tepes Doamne..........?" :twisted:

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

sergent odorhei scrie:votez cu geoana, inainte era mai bine !
Dle "sergent odorhei",inainte era mai bine pentru cine? Pentru comunisti,securisti si "clica" lor?Sa cred ca ati facut parte sau mai face-ti parta dintre ei? :oops:
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Dumneavoastra si tuturor celor care voteaza ca dvs le urez "multa bafta" la concursurile unde vor participa in anul 2010! Sper ca prin aceasta urare sa nu se retraga de pe lista de inscrieri la concursurile din anul 2010 prea multe echipe! :D
Victoras Petcu

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

prefer sa nu merg la vot si sa stau linistit in sanul familiei ptr ca oricum stiu ca peste 5 ani vom trage exact aceleasi concluzii ca si pana acum
ei tot vor promite,noi tot vom sta si vom asculta injurand ca la usa cortului ca nu s-a facut absolut nimic din ceea ce au promis s.a.m.d
din pacate nu am puterea sa le pun in fata inregistrarile si promisiunile facute de ei in timpul campaniei electorale si sa la arat punct cu punct ca nu au facut absolut nimic din ce au spus ca vor face
am mare scarba de ei :oops: :oops: :oops: :oops:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Preo8888

Mesaj de Preo8888 »

La primul tur am fost presedinte intr-o sectie de votare dintr-o comuna in sudul tarii.
Pana acum, am avut mai mult sau mai putin aceeasi atitudine: "Nu votez, ca nu ma reprezinta nimeni, sunt toti o apa si-un pamant, dau vot de blam, etc" .... pana acum. In sectia mea de votare au intrat in jur de vreo 30 de analfabeti, oameni care nu stiau sa scrie si sa citeasca si care nu stiau sa se semneze. Dar au intrat, si au pus stampila pe buletinul de vot. AU ALES cine sa-i reprezinte. Cum, pe cine sau de ce sunt intrebari fara importanta. Important este ca au votat si votul lor a fost numarat, inregistrat si a contat la bilant... de la revolutie incoace.
Cand am realizat ca in tot acest timp, in locul meu si-au exprimat optiunea analfabeti, infractori, etc am avut un soc. Daca alegeti sa nu votati, foarte bine. Dar fara scrasnete de dinti peste 5 ani. Fara lamentari si pareri de rau. Fiindca nu ati contat cand s-a luat decizia. Fiindca, cu buna stiinta, i-ati lasat pe altii sa aleaga in locul dumneavoastra. Ca avem optiuni limitate, si ca totul se reduce la a alege un rau dintr-o gramada mare de rele este exact rezultatul acestei atitudini: neimplicarea noastra.
Este exact aceeasi filozofie: am ales sa ridic de jos gunoiul, chiar si lasat de altii, fiindca in cele din urma, tot eu am sa sufar de pe urma lui; alegeti sa va duceti la vot, fiindca numai cernand intr-una graul ajungeti sa separati neghina.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”