Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
De ce nu cumperi tamburi, iar pe cei pe care ii ai deja, ii faci tamburi de rezerva. Mai fa ceva, daca ai pe cineva care are experienta in desfacutul mulinetelor, sa se uite la ele, pentru ca la cum sunt lovite, exista posibilitatea sa fie afectate si piese prin interior si dupa afecteaza alte piese. Ajunse la tine nu prea ai ce sa mai faci, decat sa le aduci pe linia de plutire.r3ptyl3 scrie:Nasol cu cumparatul fara sa le vezi inainte....iti dai seama ca am luat fara sa le vad, am mers pe incredere...ALEX DUMITRU din Bucuresti mi le-a vandut..acum nu imi ramane de facut altceva decat sa incerc sa rezolv problema eu..probabil apelez la una din solutiile prezentate de colegi mai sus...dar nu stiu inca pe nbimeni in Timisoara care sa se ocupe cu asa ceva...
Vad ca te-ai resemnat.....e biner3ptyl3 scrie:Nasol cu cumparatul fara sa le vezi inainte....iti dai seama ca am luat fara sa le vad, am mers pe incredere...ALEX DUMITRU din Bucuresti mi le-a vandut..acum nu imi ramane de facut altceva decat sa incerc sa rezolv problema eu..probabil apelez la una din solutiile prezentate de colegi mai sus...dar nu stiu inca pe nbimeni in Timisoara care sa se ocupe cu asa ceva...