Tamburi BBLC CI4 juliti

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Sigi
Puncte: 0

Re: Tamburi BBLC CI4 juliti

Mesaj de Sigi »

Ai MP.

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

r3ptyl3 scrie:Nasol cu cumparatul fara sa le vezi inainte....iti dai seama ca am luat fara sa le vad, am mers pe incredere...ALEX DUMITRU din Bucuresti mi le-a vandut..acum nu imi ramane de facut altceva decat sa incerc sa rezolv problema eu..probabil apelez la una din solutiile prezentate de colegi mai sus...dar nu stiu inca pe nbimeni in Timisoara care sa se ocupe cu asa ceva...
De ce nu cumperi tamburi, iar pe cei pe care ii ai deja, ii faci tamburi de rezerva. Mai fa ceva, daca ai pe cineva care are experienta in desfacutul mulinetelor, sa se uite la ele, pentru ca la cum sunt lovite, exista posibilitatea sa fie afectate si piese prin interior si dupa afecteaza alte piese. Ajunse la tine nu prea ai ce sa mai faci, decat sa le aduci pe linia de plutire.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

r3ptyl3 scrie:Nasol cu cumparatul fara sa le vezi inainte....iti dai seama ca am luat fara sa le vad, am mers pe incredere...ALEX DUMITRU din Bucuresti mi le-a vandut..acum nu imi ramane de facut altceva decat sa incerc sa rezolv problema eu..probabil apelez la una din solutiile prezentate de colegi mai sus...dar nu stiu inca pe nbimeni in Timisoara care sa se ocupe cu asa ceva...
Vad ca te-ai resemnat.....e bine
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

La cît sunt de "bombardați", dacă-i rectifică riscă să rămînă cu jumătate de buză.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”