Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
pt ca nu au fost dovediti fizic!govo scrie:Vladut, dar organizatorii care accepta participanti dovediti direct sau altii de care toata lumea stie ca au facut aceste lucruri la CN uri sau concursuri private, ei nu au nicio vina?
In jurul bucurestiului sunt 2-3-4 organizatori de concursuri importante... De ce nu va strangeti la o bere si faceti o lista cu persoanele "patate" si organizati concursuri pe baza de invitatie... sau sa aveti puterea sa refuzati un prieten/coechipier cu care ati petrecut mult timp pe balta.
Sau de ce organizatorii nu au la aceste concursuri destui arbitrii care sa stea de veghe la 2-3 standuri?
Toti stim ce se intampla dar ....
Bună asta! ..."de dragul copiilor", acceptăm adulterul...iohann scrie: cati nu au venit la mine si mi au spus anumite lucruri...dar dovezi?!sau o bagau p aia ca le e rusine ca sunt prieteni:))).
Nu fac referire la un concurs anume, ci in general, la concursurile cu premii mari !petre iulian scrie:Eu am atras atentia ce se intampla la CN...cu probe patit de mine ....la concursurile private nu am primit vre'o oferta pana acum..
Conform DEX , Eugene ipocrit inseamna altceva, nu stiu cum ma poti acuza pe mine de asa ceva ! Reciteste postarile mele si o sa intelegi exact la ce fac referire, tu vorbesti total de altceva ! Nu zic ca nu ai dreptate, dar sunt discutii diferite. Iar exemplele tale sunt "seminte", s-au intamplat altele mult mai grave de-a lungul concursurilor, dar toate la timpul lor....eugen dragnea scrie:Vladut ma surprinde faptul ca esti atat de ipocrit (sper sa nu te simti jignit dar asta este cuvantul comform DEX !!! ) sa deschizi dupa atata timp,atatia bani si atatea aranjamente acest topic...parca ai fi Petre Roman cand apare dupa 25 de ani cu super-liftingurile lui faciale vorbind despre bunastarea Romaniei...sa-ti fie foarte clar,in cocina pute pentru ca nu ai facut curat la timp si s-a strans balegarul!
Daca vroiai sa fi vertical si sa demonstrezi ca ai coloana vertebrala trebuia sa iei masuri la timp,nu sa tolerezi de dragul banilor,a prieteniei sau a obligatiilor...trebuia sa-l sanctionezi grav pe cel care si-a permis sa bruscheze un arbitru sau un administrator (Imi pare rau Iohan dar meritai cel putin 6 luni suspendare...daca as fi fost in locul tau, din respect pentru ceilalti m-as fi auto-suspendat singur doar ca sa nu las loc de interpretari !) ... trebuia sa nu mai permiti o perioada indelungata participarea celor care au fost prinsi in flagrant ca au fraudat un concurs (Androne nu mai avea ce sa caute in competitii 2 ani pentru fapta sa,mai mult,orice administrator de balta din Romania intreg la cap nu trebuia sa-i mai permita sa intre in zona de protectie pentru ce a facut,chiar si numai ca sa dam exemple celorlalti,oare mai indraznea vre-un pescar de competitie sa mai ascunda peste dupa ce ar fi patit el...?) La fel Iulian & Co si ceilalti pescari combinatori (pe foloase cuvenite,necuvenite sau doar pentru ca permite regulamentul) trebuiau atentionati la fiecare "tensionare" a regulamentului si la un numar X de penalizari sa-si ia un "rosu" asa de "control"...dar pentru asta iti trebuie "cojones"...