Fire

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
tudorgabriel
Puncte: 0

Mesaj de tudorgabriel »

Pot aduce Shimano Technium din Italia ,mie imi trebuiesc 2 role dar persoana care imi trimite firul din Italia spune ca nu poate face comanda la magazin decat de o cutie,adica 6 role de 650 m la pretul de 26 euro rola daca cineva este interesat putem sa ne cuplam sa luam o cutie.
Fir intins!!!!

Roger

Mesaj de Roger »

Multumesc tuturor .
Impresia initiala tinde sa devina certitudine.Este cel mai bun firul Shimano dar si cel mai scump.Ba chiar dublu pret fata de firul fox.
Nu spun ca este criteriul care primeaza cel al pretului dar sunt ratiuni care tin de "experienta mea",numarul de iesiri intr-un sezon,etc.

Eu iau firul(si altele)din Germania de la un dealer care vinde 70% Shimano si restul Fox si Nash.La conditiile pe care mi le ofera dealerul + statul german o rola de fir fox-1200m(0.30-soft steel) iese chiar mai jos de 1/2 Technium.
Dl Bibu,Vlad Pavlovici(email),Cipica mi l-au recomandat asa ca...Soft Stell It Is

@florin Daca vrei ceva Fox sau Shimano(mai putin Nash) la pret de catalog(poate si o reducere mica), fara transport da-mi pe privat..Poate asa ma scot si eu pentru filmele alea :D
Alexandru Marcu

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Nu trebuie sa te simti obligat in vreun fel!
Te-am servit cu placere, m-am pus in locul tau si am facut ceea ce as fi dorit sa obtin.

Marinarul

Fire de crap

Mesaj de Marinarul »

Merita sa te interesezi si de YO-ZURI HYBRID , e ceva special , putin cam scump dar calitatea este pe masura .
Ce fac japonezii se numeste harakiri ptr crap :wink:
Merita toti banii , este cam la 1,2 mil lei rola de 900 m 0,338 mm .
Mi-au spus mai multi pescari de top care il folosesc ca face toti banii .
Cauta pe net date despre acest tip de fir si apoi alegi ce vrei .

Fire intinse !

Moose_master

Mesaj de Moose_master »

Am incercat pentru o zi Berkley Vanish, iar dupa ce mi-a rupt firul primul crap, l-am scos de pe tambur instantaneu. Din curiozitate, am luat firul de jos si l-am testat in maini. Se rupea fara macar sa trag prea tare.
Nu stiu ce sa cred... ori statea pe raft de cand mi-am dat io bacalaureatul, ori nu imi vine a crede ca Berkley poate face un fir atat de infect.
Despre culoare in schimb, jos palaria. Isi schimba culoare in functie de lumina, are niste figuri in el de cazi jos. Pacata ca doar atat !

Eu folosesc Iron Silk si sunt foarte multumit.

Moose
APCR Canadian Branch

Caaron

Mesaj de Caaron »

Am incercat anul asta Soft Steel si nu am ce sa-i reprosez. Insa cand l-am cumparat eu nu vazusem inca versiunea camo , pe 2005. Camo Soft Steel pare a avea aceleasi calitati ca si versiunea simpla, avand insa in plus o memorie mai redusa.

Magazin online pescuit

Roger

Mesaj de Roger »

Mi-am luat si n-am avut probleme.
Asa cum am mai spus nu sunt (inca) in masura sa apreciez corect proprietatile unui fir.Dar atat cat am fost pe balta anu asta , a fost ok.

p.s.Cu Foxul aud ca sunt mari intarzieri in continuare.Anu asta nici macar dealerii din UK nu au avut in magazine marfa de la ei.Mai ales deastea noi.Saptamani sau luni de asteptare...
Daca pleaca toti in Asia... 8)
Alexandru Marcu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

STREN fluo(galben) este dupa mine unul dintre cele mai bune fire.
Pe locul 2 il vad pe YO-ZURI HYBRID un florocarbon de ultima generatie !
Pe 3 : P-LINE de care se va auzi f mult pe viitor !

Din pacate firele enumerate de mine nu sunt prea cunoscute in Romania, ptr ca nu se gasesc dar va asigur ca merita toata atentia !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Marinarul

FIR YO-ZURI HYBRID

Mesaj de Marinarul »

Directorul Vladut stie ce spune despre Yozuri Hybrid , asta o spun nu pentru ca mi-am luat si eu acel fir dintr-un magazin oarecare :wink: , dar l-am incercat in toate felurile si era sa-mi tai mainile singur . Ultimul test va fi cel cu crap in carlig la Peris , numai sa se mai linisteasca vremea asta .
Japonezii aia cu ochii mici se cam pricep la unele lucruri din pescuit ca doar sunt inconjurati de ape peste tot , agricultura nu au unde sa faca (poate pe vreo alta insula artificiala) , asa ca le ramane pescuitul .
Multe salutari Vladut ! Cristi Popa :wink:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Eu am folosit toata vara asta STREN FLUO Galben de 12 lb si nu am avut nici cea mai mica problema cu el . Vizibil noaptea , tine la agatatura si rezistent . E preferatul meu in clipa de fata .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”