Fire

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Roger

Fire

Mesaj de Roger »

Nu pot sa ma hotarasc pentru un fir.Initial ma uitam dupa Shimano Technium ...Dar mi-a trecut 8)

Acum incerc sa ma hotarasec: Daiwa Tournament sau Fox Soft Steel ? Despre Daiwa am citit lucruri frumoase scrise de unii care l-au folosit(mi se pare chiar si la calificarile de anul trecut).
Iar Foxul e Fox.Aici nu stiu de ce e diferenta mare(pret!) intre Soft Steel si Barbuster.Le-am gasit in catalogul 2004.Soft Steel(24.99e)-Barbuster(14.99e)..Catalogul e nemtzesc si nu pricep o iota :(

Rugamintea mea se adreseaza acelora care au folosit unul din firele astea(poate pe toate!).Ce diferente sunt intre ele..?Ce ati alege ?

p.s.Nu sunt pescar de competitie.
Alexandru Marcu

Cezar Bibu
Puncte: 0

Mesaj de Cezar Bibu »

1.Technium
2.Soft steel
3.Iron Silk
4.Pro Gold
Astea le-as folosi,intr-o ordine aproximativa.
Daca te gindesti la pret,poti incerca si Suffix Xcelon sau Cormoran Cortest,mult mai ieftine,dar bunicele din ceea ce se spune
:!: Competitia o ai cu crapii din apa,nu cu pescarii de linga tine :!:

Roger

Mesaj de Roger »

Soft Steel nu mi se pare scump..Pur si simplu nu inteleg care e diferenta intre el si Barbuster.
Bine...Mai am eu o reducere de unde il cumpar..Consistenta..Technium mi se pare scump..Dar daca l-ati pus in capul listei - Merita.

In ceea ce priveste competitia...Touche !!! :oops: :oops:

Multumesc
Alexandru Marcu

patabum

Mesaj de patabum »

Roger, eu am folosit anul trecut Xcelon si Cortest. Uita Xcelon-ul :wink:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Eu am folosit Daiwa galben mat de 0,31 si e bun de tot . Merita fiecare banut si nici nu e asa scump . Era anul trecut vreo 700.000 lei rola de 1000 metri . Cortestul e iarasi un fir bun daca stau sa ma gindesc cit a pescuit Dan Cotelici cu ele .
Totusi Shimano Techium .......... :!:

musaro adriano

Mesaj de musaro adriano »

Only shimano technium: Merita toti bani, unicu lucru negativ (care poate fi si positiv)este lipsa aproape totala de elasticitate care poate sa scurtaza destul distannta aruncarile.Pentru restul "lipsa de elasticitate si memoria si durabilitate la frecare sunt unice pentru un fir de cf. Nu cred ca exista alt fir de calitate aceasta pentru sportul nostru!! PS. Ar trebui sa ma plateste shimano pentru publicitate aceasta. :wink: Numai bine.
RESPECT, Musaro Adriano

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Apropo de fire, cum poti sa stii ca firele care sunt in magazin au proprietatile care le da producatorul, adica:
- nu stau prin raft de ani de zile
- nu sunt luate cu defecte
- promotii de la altii pentru a scapa de o marfa cu probleme.

Este suficient testarea firului in magazin? Cu nodul ud? Atat?

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@Florin
Incerci sa le iei de afara,de la o firma consacrata,care stii ca vinde f mult si nu sta cu marfa prin rafturi ani de zile.Si daca faci un calcul corect,poti iesi citeodata chiar si mai ieftin!
@Adriano
Ti-ai dori tu! :lol:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Cezar, Multumesc!
Cam asa ma gandeam si eu! :D

cipica
Partener Crapmania.ro

fire

Mesaj de cipica »

SOFT STEEL!!! Nu ai sa regreti!!