Boilies decathlon

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
sunshine212121

Boilies decathlon

Mesaj de sunshine212121 »

O sa vedem ce iese. :)) Daca trage sau nu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

freespirit
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Boilies decathlon

Mesaj de freespirit »

Andrei91 scrie:Eu chiar sunt curios cum le dipuiti, ele sunt cauciucate, chiar trag dip ? Sau totul este psihologic :D?
Din moment ce intreb, e destul de evident ca nu stiu cum sunt respectivele boillies-uri, dar nu cred sa se supere bilele sau pestele pentru o "baie" de dip, scurta sau prelungita, am boillies-uri din vremea in care se faceau cu mai mult simt de raspundere, puse in dip, si de 7 ani, si solubile, si tari, si sunt in stare perfecta, ramane de vazut daca le prieste si acestora...
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

Horia Cotler

Mesaj de Horia Cotler »

nicuB scrie:
horica85 scrie:Am folosit la nadit dar si la carlig si am reusit sa prind cu ele dar nu spectaculos.
Apoi am testat impreuna cu un amic eu bile de decatlon monster-crab iar el franckfurter M.Constantin
iar rezultatul a fost 8-3 .
Dupa acest test ma-m hotarat sa le dipuiesc si rezultatele au fost semnificativ mai bune .
in concluzie nu sunt rele !
ai scris ca tu dechatolon, prietenul M.C-tin, scor 8 la 3
daca e asa, de ce le mai dipuiesti?
sau a fost invers?
eu am pescuit cu bilele lui Marian si mi se par printre cele mai bune bile pe care le-am folosit.
Si eu pescuiesc cu ale lui Marian si cred ca sunt cele mai bune .
Si Ii dau tare cu Frankfurter si C&M :D
Iar decatloanele le-am dipuit pentru un plus de atractie si ca nu aveam ce face pe acasa .
Asta nu anseamna ca fac teste cu decatloane a fost o curiozitate a noastra si atat.
Testul l-am facut impreuna cu raposatul Florin Maciuca ca saracu el avea dilibanteli dinastea .
Eu zic sa ramai Bilele lui Marian pt ca nu vei face o greseala .

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

horica85 scrie:
nicuB scrie:
horica85 scrie:Am folosit la nadit dar si la carlig si am reusit sa prind cu ele dar nu spectaculos.
Apoi am testat impreuna cu un amic eu bile de decatlon monster-crab iar el franckfurter M.Constantin
iar rezultatul a fost 8-3 .
Dupa acest test ma-m hotarat sa le dipuiesc si rezultatele au fost semnificativ mai bune .
in concluzie nu sunt rele !
ai scris ca tu dechatolon, prietenul M.C-tin, scor 8 la 3
daca e asa, de ce le mai dipuiesti?
sau a fost invers?
eu am pescuit cu bilele lui Marian si mi se par printre cele mai bune bile pe care le-am folosit.
Si eu pescuiesc cu ale lui Marian si cred ca sunt cele mai bune .
Si Ii dau tare cu Frankfurter si C&M :D
Iar decatloanele le-am dipuit pentru un plus de atractie si ca nu aveam ce face pe acasa .
Asta nu anseamna ca fac teste cu decatloane a fost o curiozitate a noastra si atat.
Testul l-am facut impreuna cu raposatul Florin Maciuca ca saracu el avea dilibanteli dinastea .
Eu zic sa ramai Bilele lui Marian pt ca nu vei face o greseala .
Cata vreme se prinde peste frumos, si pe balti, dar si pe Dunare, cu porumb sintetic, chiar ma intreb de ce e nevoie de atatea eforturi si comparatiii, de o intreaga industrie, mai mult pentru pescar, decat pentru peste...
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!

Andrei91

Mesaj de Andrei91 »

Daca tu nadesti cu porumb sintetic si prinzi peste, inseamna ca este tare. Nu prea are legatura ce ai la carlig atata timp cat nada este de calitate.

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Andrei91 scrie:Daca tu nadesti cu porumb sintetic si prinzi peste, inseamna ca este tare. Nu prea are legatura ce ai la carlig atata timp cat nada este de calitate.
Bineinteles ca nu, insa, de exemplu, la ultimul concurs de pe Hermes, au nadit 2 zone, una cu bile din Decathlon, cealalta, cu nada clasica, pe baza de porumb si fainuri vegetale, si au luat cea mai mare captura, fara bile de 100 lei kg. Si nu e un caz singular, de vreun an, aproape, sunt tot mai multe rezultate cu aceste bile, asta doream sa subliniez, ca poti folosi nu numai nada de ultra-super-extra calitate si pretentii, e si un efect Placebo in aceasta strategie, ca sa nu mai amintesc aspectul comercial, care la noi, la romani, a devenit prioritar, cu cat e mai scump ceva, cu atat suntem mai "tari", chiar daca in unele cazuri nu avem dupa ce bea apa, vorba vine...un alt exemplu concret, ma lasa rece sa cumpar ceva din "mall", fie ca e un suc sau un articol vestimentar, doar ca sa ma laud ca am platit de 2-3 ori pretul real si normal...ii las pe altii sa procedeze asa, si cu asta, si in pescuit...
P.S. Fac precizarea ca nu folosesc echipamente de la coltul strazii, ba din contra, insa, de cativa ani, am scapat de prostul obicei de a ma lua dupa majoritatea, mai intai cait eu si ma conving, pana gasesc produsul potrivit la pretul optim, de cele mai multe ori, in afara...

dpd0374

Mesaj de dpd0374 »

Pentru prima data am folosit bilele de la decathlon săptămâna trecută pe un rău de lângă Mantova (Italia) si am fost mulțumit, am pescuit de vineri pună luni, până duminică dimineață puțină mișcare dar după pot spune că au dat rezultate.

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Pat de nada cu Caperlan Scopex, la carlig popup de 10 ananas. Rezultat....:

Imagine

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Alin Galbenu scrie:Pat de nada cu Caperlan Scopex, la carlig popup de 10 ananas. Rezultat....:

Imagine
Pe Dunare?

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Nu e Dunare aia, nici daca sunt beat.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”