Sistem Pat-Sac dormit.Comparatie Nash/Fox si alte propuneri.

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Horia Cotler
Puncte: 0

Re: Sistem Pat-Sac dormit.Comparatie Nash/Fox si alte propun

Mesaj de Horia Cotler »

Eu recomand patul Morphoz de la decatlon .
Perna inclusa saltea vara iarna si cred ca bate la fuduletul gol multe paturi de la firme respectabile
Eu nu am ce sa ii reprosez la cei 699 ron

sorinhc

Mesaj de sorinhc »

horica85 scrie:Eu recomand patul Morphoz de la decatlon .
Perna inclusa saltea vara iarna si cred ca bate la fuduletul gol multe paturi de la firme respectabile
Eu nu am ce sa ii reprosez la cei 699 ron
Din pacate nu mai este in stoc la Decathlon si de fiecare data cand am vrut sa vad acest produs nu am avut ce pt ca stau prost cu stocurile la el. Am pe camping de la el si sunt foarte multumit de produsele lor. Aici cade pt ca am de gand sa fac achizitia si nu mai astept pana intra in stoc.

Merci.
Fişiere ataşate
scaun-pat-pescuit-la-crap-morphoz.jpg
scaun-pat-pescuit-la-crap-morphoz.jpg (9.16 KiB) Vizualizat de 1528 ori

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

sorinhc scrie:
tecsi78 scrie:Arunca un ochi si la gama de paturi si saci de la Mivardi, calitate foarte buna la preturi accesibile.
Am aruncat un ochi si am vazut modelul Profesional 8. Pretul este foarte bun, la jumatate din Fox Flatliner. Cu calitatea nu stiu ce sa zic si va las pe voi sa-mi comunicati. Mai exista si modelul dinasty cu pret apropiat de Flatliner - iese din calcul.

Merci
Folosesc acest pat, nu pot decat sa-l recomand.

Foarte comod, stabil, solid, din materiale de calitate, compact cand este strans.

Mergi la un magazin care-l are pe stoc si incearca-l, este cea mai sigura abordare.

Marius V

Mesaj de Marius V »

Salut, eu folosesc patul Nash indulgence Mark3, si sacul Nash Snug Bug. Se imperecheaza f bine. Super confort si calitate ireprosabila la ambele produse. Sa nu te grabesti si sa te pripesti, cauta si citeste cu atentie despre fiecare produs vizat. Arunca o privire la gama Nash si chiar daca sunt f scumpe, merita efortul. Ca si sfat, incearca sa vezi ceea ce cumperi si sa probezi, confortul este relativ ptr fiecare dintre noi, iar Nash chiar face paturi super confortabile, si nu numai.
Singura modalitate de a te elibera de ispita, este sa-i cedezi.....

sorinhc

Mesaj de sorinhc »

Marius V scrie:Salut, eu folosesc patul Nash indulgence Mark3, si sacul Nash Snug Bug. Se imperecheaza f bine. Super confort si calitate ireprosabila la ambele produse. Sa nu te grabesti si sa te pripesti, cauta si citeste cu atentie despre fiecare produs vizat. Arunca o privire la gama Nash si chiar daca sunt f scumpe, merita efortul. Ca si sfat, incearca sa vezi ceea ce cumperi si sa probezi, confortul este relativ ptr fiecare dintre noi, iar Nash chiar face paturi super confortabile, si nu numai.
Foarte de acord cu ceea ce spui tu @Marius V. Nu ma grabesc in mod special sa schimb ce am dar nici mult nu mai stau. Oricum incerc in magazin inainte si "pipai" produsele. Nu putem judeca un produs dupa o incercare de cateva minute asa ca cel mai folositor in situatia mea sunt parerile pescarilor care au incercat produse de gen.
Am analizat inainte cam tot ce misca prin "shopingul" romanesc. Nu vrea sa achizitionez un produs/produse pe care sa nu am garantie ca am sa le folosesc "n" sezoane. Nu sunt genul ca la astfel de produse sa le schimb ca pe ciorapi. Oricum SH pretul scade (sau ar trebui) ca la masini. Cand vad un pat de 1400 nou ca se vinde cu 1200 ma apuca batul. Odata ce "sta" cineva pe e nu poti sa oferi indiferent de situatie mai mult de 50% din valoarea lui ca nou. Asta e o alte poveste ...

* La partea de saci de dormit inclin spre Fox Evo Ventec Lite Bag - http://www.totalfishing.ro/sac-de-dormi ... 57069.html . Am luat referinta corect da? Nu stiu ce inseamna "Lite Bag". Ca referinta am luat http://www.totalfishing.ro/sac-de-dormi ... 40037.html dar el este pt paturi Kingsize nu? Varianta lui pt paturi "normale" este cel dorit de mine -Evo Ventec Lite bag?

* In materie de paturi inclin spre Fox Flatliner.

Repet - Sunt prea sarac sa schimb "toata ziua" paturi si saci ! Oricum o sa-l folosesc N sezoane si vreau sa "ma tina". Chiar daca nu o sa pot sa le achizitionez amandoua odata, patul are prioritate.
Am in plan si un pat suplimentar in situatiile in care vin insotin. Cel vechi merge la casat nu va mai vedea malurile apei. In acest caz mai mult ca sigur ma orientez 99% pt produsele de la Decathlon :wink: . Exclus sh-uri.

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

@sorinhc

Pentru varianta cand mergi insotit ar fi de luat in calcul si JRC Contact Lite Bedchair:
http://www.totalfishing.ro/pat-jrc-cont ... 64410.html
Este foarte confortabil, compact si solid. Vad ca majoritatea firmelor de profil au implentat solutiile tehnice ce se regaseau doar la produsele mai scumpe si produsele mai ieftine.

sorinhc

Mesaj de sorinhc »

Gata!

Am achizitionat scaunul de la Fox - Flatliner. Am facut si prima noapte ! Bestial ! Confort maxim ! Chiar nu am nimic de reprosat si nu regret alegerea si/sau banii dati pe el. Vechiul scaun sa si donat. In timp voi vedea ce si cum dar sunt ferm convins ca nu ma va dezamagi. Am luat si o patura pt el sa fie de vara. Pt toamna ....
Acum vreau sa-l imperechez cu un sac de dormit. Dupa analize indelungate si am sa aleg unul 3 sezoane pt ca ulterior am sa-l "parchez" pt scaunul complementar pt Donsoara. Daca conditiile o cer am sa folosesc si patura pe care o am.

O varianta ar fi: Fox Evo (cel simplu fara indicative gen S,TS sau Ventec) datorita pretului accesibil. Aici am o nedumerire si anume in poza atasata dimensiunea este de 90x220cm iar pe site la Total Fishing este de 100x210cm (http://www.totalfishing.ro/sac-de-dormi ... 57075.html). Care este dimensiunea corecta pt acest articol? Daca este pe 90 nu stiu daca se potriveste pt acest pat ?
Alte pareri/optiuni ?

Merci!
Fişiere ataşate
891-spac.jpg
891-spac.jpg (71.83 KiB) Vizualizat de 1068 ori

Mircea.Jakab

Mesaj de Mircea.Jakab »

nu l-am masurat dar l-am folosit pe un pat cu latimea de 95cm si acopera perfect patul deci probabil ca are undeva intre 95 si 100 cm.sacul de dormit in cauza e fox evo(super sac)

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Din pacate nu mai avem sacii pe stoc ca sa verificam exact. Dar tinand cont de detaliile date pe poza, marimea sacului este 90 x 220.

sorinhc

Mesaj de sorinhc »

Mircea.Jakab scrie:nu l-am masurat dar l-am folosit pe un pat cu latimea de 95cm si acopera perfect patul deci probabil ca are undeva intre 95 si 100 cm.sacul de dormit in cauza e fox evo(super sac)
Te referi la Evo simplu fara altceva. Sunt mai multe si ne pierdem in coduri :lol: . Eu vreau sa-l pun pe Flatliner si eram interesat daca are 95 sau 100.
@Claudiu Garlea - si pe alte site-uri am vazut la caracteristici ca fiind de 100. Oricum cand primesti pe stoc poate ne lamuresti cu privire la acest aspect.

Multumesc !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”