Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Din pacate nu mai este in stoc la Decathlon si de fiecare data cand am vrut sa vad acest produs nu am avut ce pt ca stau prost cu stocurile la el. Am pe camping de la el si sunt foarte multumit de produsele lor. Aici cade pt ca am de gand sa fac achizitia si nu mai astept pana intra in stoc.horica85 scrie:Eu recomand patul Morphoz de la decatlon .
Perna inclusa saltea vara iarna si cred ca bate la fuduletul gol multe paturi de la firme respectabile
Eu nu am ce sa ii reprosez la cei 699 ron
Folosesc acest pat, nu pot decat sa-l recomand.sorinhc scrie:Am aruncat un ochi si am vazut modelul Profesional 8. Pretul este foarte bun, la jumatate din Fox Flatliner. Cu calitatea nu stiu ce sa zic si va las pe voi sa-mi comunicati. Mai exista si modelul dinasty cu pret apropiat de Flatliner - iese din calcul.tecsi78 scrie:Arunca un ochi si la gama de paturi si saci de la Mivardi, calitate foarte buna la preturi accesibile.
Merci
Foarte de acord cu ceea ce spui tu @Marius V. Nu ma grabesc in mod special sa schimb ce am dar nici mult nu mai stau. Oricum incerc in magazin inainte si "pipai" produsele. Nu putem judeca un produs dupa o incercare de cateva minute asa ca cel mai folositor in situatia mea sunt parerile pescarilor care au incercat produse de gen.Marius V scrie:Salut, eu folosesc patul Nash indulgence Mark3, si sacul Nash Snug Bug. Se imperecheaza f bine. Super confort si calitate ireprosabila la ambele produse. Sa nu te grabesti si sa te pripesti, cauta si citeste cu atentie despre fiecare produs vizat. Arunca o privire la gama Nash si chiar daca sunt f scumpe, merita efortul. Ca si sfat, incearca sa vezi ceea ce cumperi si sa probezi, confortul este relativ ptr fiecare dintre noi, iar Nash chiar face paturi super confortabile, si nu numai.
Te referi la Evo simplu fara altceva. Sunt mai multe si ne pierdem in coduriMircea.Jakab scrie:nu l-am masurat dar l-am folosit pe un pat cu latimea de 95cm si acopera perfect patul deci probabil ca are undeva intre 95 si 100 cm.sacul de dormit in cauza e fox evo(super sac)