[CUMPAR] Pat pescuit

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

bibimixer
Puncte: 0

[CUMPAR] Pat pescuit

Mesaj de bibimixer »

Va salut,

Cum spune si titlu cumpar un pat pescuit. Nu am preferinta de firma, vreau sa fie bun si sa nu fie patat, rupt. Bugetul propus este in jur de 400 RON.
Telefon de contact: 0748881721.

Multumesc !

IaniSinAdi

Re: [CUMPAR] Pat pescuit

Mesaj de IaniSinAdi »

Pat carpelan decathlon . Ala la 400 de lei nou. Calitate pret imbatabil pe piata.

Thomas Cristian
pescar de competitie

[CUMPAR] Pat pescuit

Mesaj de Thomas Cristian »

Si eu zic la fel. Mergi la un decathlon, testeaza-l petru ca mi s-a parut foarte ok la 400 de lei. Eu am unu la 700lei, morphoz, e gen pat de la Ikea. imens si confortabil.

Mexicanu'

Mesaj de Mexicanu' »

folosesc de ceva vreme Caperlan Fullbreak l-am luat cu 420lei acum e 400lei. F.F.F Multumit!
in bugetul alocat mai bine il iei pe asta nou decat altceva second, doar daca nu iti pice vreo castana!

bibimixer

Mesaj de bibimixer »

Am si optiunea la 420 pentru Baracuda Pat Pliant XBC008 Deluxe, daca tot ma ajutati cu sfaturi.. care sa-l iau.

Multumesc !
Fişiere ataşate
Pat_pliant_XBC008.jpg
Pat_pliant_XBC008.jpg (65.01 KiB) Vizualizat de 1402 ori

IaniSinAdi

Mesaj de IaniSinAdi »

Nu se compara asta de la baracuda cu ala de la carpelan. In plus cel de la carpelan are 8 picioare nu 6. Si eu il am cam de 2 ani si vreau sa zic ca e ca si nou. Nu sa deculorat scamosit sau ceva de genu. Acum tu decizi....

Thomas Cristian
pescar de competitie

[CUMPAR] Pat pescuit

Mesaj de Thomas Cristian »

Si eu zic la fel. Ia-l pe ala de 400 de lei de la Decathlon. E un avantaj sa ai 8 picioare la pat, mai ales pt "colegii" care nu stiu sa se puna pe el si ii indoie cadrul .

Mexicanu'

Mesaj de Mexicanu' »

Thomas Cristian scrie:Si eu zic la fel. Ia-l pe ala de 400 de lei de la Decathlon. E un avantaj sa ai 8 picioare la pat, mai ales pt "colegii" care nu stiu sa se puna pe el si ii indoie cadrul .
De acord in totalitate!

andrei_h

Mesaj de andrei_h »

Salutare. După ce mi-au trecut filmele cu paturi scumpe chiar ma tentat și pe mine patul fullbreak din Decathlon. Am văzut numai păreri bune despre el, însă in magazin când am încercat sa îl desfac și sa îl analizez am întâmpinat o mare problema: chiar dacă desfăceam rola in totalitate ea nu se menținea deschisă in timp ce încercam sa rabatez spătarul și dinții se blocau tot timpul. Pare sa fie i problema la arcul care tine desfăcută rolă. Ați întâmpinat problema asta cei care dețineți patul sau era doar unul defect in magazin? Chiar nu as luat pat nou ca sa ma apuc sa desfac pe role și sa caut arcuri sa le înlocuiesc. Mulțumesc anticipat de răspuns

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

andrei_h scrie: Ați întâmpinat problema asta cei care dețineți patul sau era doar unul defect in magazin?
Salut.
Sigur e o problema izolata. Mergi in magazin si cere sa-ti aduca un pat nou sa-l vezi, cel care e expus sigur e abuzat si mai da rateuri :)
Recomand produsul, raport pret/calitate imbatabil.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”