Moderator: gor965
Mai Adi , esti incredibil zau asa ! Regulamentul de functionare nu este acelasi lucru cu regulamentul de desfasurare ... Nu a stabilit nimic AGVPS legat de modul de desfasurare al Campionatului national . In regulamentul ala mentionat de mine sunt trecute lucruri generale , practic cel din regulamentul FIPS ( distante intre standuri , marimea standurilor , nada permisa , numar de lansete , samd , samd ) . Imi cer scuze pentru ca eu am scris aiurea si fac acum mentiunea asta - FUNCTIONARE si nu desfasurare !Zarguzon Adi scrie:se pare ca cluburile nu au hotarat nimic . dupa spusele lui Val Pangica jr AGVPS deja a hotarat cum se vor desfasura calificarile in 2010. eu si cu partenerul meu (in calitate de viitori posibili participanti) asteptam cu inters sa fie publicat modul de desfasurare.
gabisandu scrie:Cu toate ca m-am calificat in echipa nationala prin sistemul de calificari de anul asta si anume pe echipe de 2 pescari si nu pe loturi, cu toate ca am avut norocul ca echipele calificate pentru CM de anul asta sa se inteleaga intre ele, eu consider ca cel mai bine este ca de acum incolo calificarile pentru CM sa se tina doar pe loturi.
Motive sunt nenumarate...
Dragul meu prieten ,Dani Hentiu scrie:Probabil ca acesta este viitorul, 8+1, dar din pacate nu toate cluburile pot sa aseze la start anul care vine un lot. Din puctul meu de vedere, cred ca un club ca cel din care fac eu parte, trebuie sa mai astepte minm 1 an pana a adera la o formatiune nationala.
Si chiar sunt curios ce se va intampla de acum inclo, cluburile care nu se inscriu acum pt ca nu au destui pescari, ce ar trebui sa faca? sa plateasca o cotizatie de 900 lei desi nu au cum sa incerece CN 2010 sau sa astepte si sa se inscrie doar la anul sau in 2011 cand au suficienti membrii pentru a putea trimite la start un lot?
Chiar astept cu interes acest raspuns