Calificari nationale

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Re: Calificari nationale

Mesaj de Zarguzon Adi »

se pare ca cluburile nu au hotarat nimic . dupa spusele lui Val Pangica jr AGVPS deja a hotarat cum se vor desfasura calificarile in 2010. eu si cu partenerul meu (in calitate de viitori posibili participanti) asteptam cu inters sa fie publicat modul de desfasurare.

gabisandu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de gabisandu »

Cu toate ca m-am calificat in echipa nationala prin sistemul de calificari de anul asta si anume pe echipe de 2 pescari si nu pe loturi, cu toate ca am avut norocul ca echipele calificate pentru CM de anul asta sa se inteleaga intre ele, eu consider ca cel mai bine este ca de acum incolo calificarile pentru CM sa se tina doar pe loturi.

Motive sunt nenumarate...

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Zarguzon Adi scrie:se pare ca cluburile nu au hotarat nimic . dupa spusele lui Val Pangica jr AGVPS deja a hotarat cum se vor desfasura calificarile in 2010. eu si cu partenerul meu (in calitate de viitori posibili participanti) asteptam cu inters sa fie publicat modul de desfasurare.
Mai Adi , esti incredibil zau asa ! Regulamentul de functionare nu este acelasi lucru cu regulamentul de desfasurare ... Nu a stabilit nimic AGVPS legat de modul de desfasurare al Campionatului national . In regulamentul ala mentionat de mine sunt trecute lucruri generale , practic cel din regulamentul FIPS ( distante intre standuri , marimea standurilor , nada permisa , numar de lansete , samd , samd ) . Imi cer scuze pentru ca eu am scris aiurea si fac acum mentiunea asta - FUNCTIONARE si nu desfasurare !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

gabisandu scrie:Cu toate ca m-am calificat in echipa nationala prin sistemul de calificari de anul asta si anume pe echipe de 2 pescari si nu pe loturi, cu toate ca am avut norocul ca echipele calificate pentru CM de anul asta sa se inteleaga intre ele, eu consider ca cel mai bine este ca de acum incolo calificarile pentru CM sa se tina doar pe loturi.

Motive sunt nenumarate...

Ai 100% dreptate. Am 5 campionate mondiale la activ, si cred sincer ca doar asa se va face performanta : cu calificari pe loturi si cat mai multe etape de calificari, astfel incat bulanul sa nu conteze asa mult......

Dar, am zis mai sus, ii inteleg si pe cei care vor calificari pe loturi de 2, deoarece nu toata lumea poate face parte dintr-un club. Din pacate, ei isi vad in primul rand propiul interes si nu interesul national....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

Probabil ca acesta este viitorul, 8+1, dar din pacate nu toate cluburile pot sa aseze la start anul care vine un lot. Din puctul meu de vedere, cred ca un club ca cel din care fac eu parte, trebuie sa mai astepte minm 1 an pana a adera la o formatiune nationala.
Si chiar sunt curios ce se va intampla de acum inclo, cluburile care nu se inscriu acum pt ca nu au destui pescari, ce ar trebui sa faca? sa plateasca o cotizatie de 900 lei desi nu au cum sa incerece CN 2010 sau sa astepte si sa se inscrie doar la anul sau in 2011 cand au suficienti membrii pentru a putea trimite la start un lot?
Chiar astept cu interes acest raspuns

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Dani Hentiu scrie:Probabil ca acesta este viitorul, 8+1, dar din pacate nu toate cluburile pot sa aseze la start anul care vine un lot. Din puctul meu de vedere, cred ca un club ca cel din care fac eu parte, trebuie sa mai astepte minm 1 an pana a adera la o formatiune nationala.
Si chiar sunt curios ce se va intampla de acum inclo, cluburile care nu se inscriu acum pt ca nu au destui pescari, ce ar trebui sa faca? sa plateasca o cotizatie de 900 lei desi nu au cum sa incerece CN 2010 sau sa astepte si sa se inscrie doar la anul sau in 2011 cand au suficienti membrii pentru a putea trimite la start un lot?
Chiar astept cu interes acest raspuns
Dragul meu prieten ,

nu confunda cotizatia modica de 900 lei / an - inseamna 100 lei / an / pescar , pentru minim de 9 pescari cotizanti in club , cu taxa de participare la un campionat national . Iti spun sincer ca daca in 2034 , CM se va organiza peste ocean , taxa de PARTICIPARE va fi aspra - pentru ca este clar pentru toti ca charterul costa bani multi - materiale , nada , echipa , samd ....., peste ocean . Iti doresc sa poti plati aceasta provocare si sa te califici ! - dar vei plati taxa de inscriere ...., pentru ca nu iti da nimeni un leu , fara sa il justifici .
Din cei 900 lei / an poti fi abonat la decizii , fara sa ai drept de vot la competitia ALTORA , cei care au platit , dar chiar asa vei castiga din banii astia experienta strategica , competionala , vei putea vota ce cluburi mai primim sau nu , vei avea 1 vot in Adunarea Generala , plus informatie full si corecta , la prima mana . Un abonament la ALP costa cam tot atit / pescar / an - dar la APCR ai dreptul de primii informatia la prima mina , neinterpretata si corecta . Daca si asta este prea mult , inseamna ca ori suntem prea ipocriti , ori chiar nu stim ce vrem !

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

Sincer raspunsul dumneavoastra nu ma multumeste! Daca in 2022 se face un club nou, nu il mai primiti in APCR, pt ca in 17. 12. 2009 nu exista?, sau era infintat dar nu avea decat 5 membrii si nu avea in obiectiv mondialele?
Am asistat la toate polemicile si nu am intervenit tocmai pt ca nu era nimic stabilit, am intrebat doar ceea ce m-a interesat strict pentru clubul din care fac parte.
900 de lei nu este nici o avere, dar daca pana anul asta nici nu ne-am gandit sa participam la CN, iar acum luam in considerare acest lucru nu inseamna ca trebuie sa platim doar ca ne gandim ( gandurile launtrice, visele...nu se platesc).
Dar daca dvs considerati ca cei care nu vin acum sa plateasca ceva ce creati in clipa asta si vin mai tarziu nu au dreptul sa se intreaca sportic pt a reprezenta Ro, inseamna ca este o mare, mare, mare dictatura.
In alta ordine de idei eu am amici din structura care se va crea si am vb la telefon, si chiar niciunul nu a fost atat de transant, dimpotriva...

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

D-le Hentiu ,

nu am crezut niciodata ca limba romana este atit de greu perceputa in Ardeal . Totusi fac precizari :

- NU EXISTA NICI UN IMPEDIMENT al oricaror cluburi sa se alature de APCR, chiar si in 2200 !!!! Am vrut sa atrag atentia ca o asociate care jigneste APCR si AGVPS , va avea de dovedit in fata COLEGILOR VOSTRI PESCARI , ca merita sa vina alaturi de noi . NU te supara dar dreptul la asociere este DEPLIN EGAL si CONSTITUTIONAL - si daca asociatia Dvs vine cu aplicatie catre APCR , din dorinta de a invata si de a a participa in timp la un Campionat National - nu suntem nebuni ! - sigur ca veti primi vot favorabil !
In schimb o asociatie care ne injura si ne contesta ca instuitutie de 2-3 ani de zile , va trebui de facto sa isi dovedeasca buna credinta fata de colegi catre car cer votul ...... si nu cred ca este ceva nelalocul lui ....
Cred ca te-am lamurit si cu chestia asta si daca mai ai ceva sa ma intrebi - te rog - iti stau la dispozitie .

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Andrei Popescu »

Buna seara,

Expun si eu in cateva cuvinte propunerea mea pt. calificarile la CM.
Este una destul de simpla dar in opinia mea benefica din toate punctele de vedere.
Propun ca, calificarile pt CM sa se tina cu un an inainte ca acesta sa aiba loc. De exemplu pt. CM din 2011 calificarile sa aiba loc in 2010.
Benefici:
-2 ani de experienta
-1 an la dispozitie pt atragerea de sponsori
-preturi reduse la bilete de avion echipament nada etc.
-1 an la dipozitie pt deplasarea de cel putin 2 ori pe pista de competitie si de acumulare a informatiilor despre pista din: carti,forumuri, etc.
Tin sa mentionez ca nu stiu daca regulamentul ne da voie.

Va multumesc
Popescu Andrei
general manager MCC
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

Nu! De data asta m-ati lamurit! Multumesc pentru raspuns!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”