dane stiu ca citesti crapmania, deci o sa scriu aici...pe celalalt forum nu am sa scriu din pentru ca nu vreau...deocamdata
nu am afirmat niciodata ca sunt singurul responsabil de captura de la Campionatul Mondial. Poze am avut amandoi cu pestele. Nu aveam de ce sa-l las pe Dan sa ia premiul, doar pentru ca tie iti place mai mult de el decat de mine. Probabil ca pentru tine pescuit inseamna numai scos pestele din apa. Pentru Dan Mitranescu inseamna mult mai mult....si pentru mine la fel. Nu incerca sa bagi raca...iar daca o sa ma conving ca ai ceva cu mine o sa stam de vorba. deocamdata te salut.
p.s cand am gresit fata de tine mi-am cerut scuze pe forum...public.
dar nu lua asta ca pe o dovada de slabiciune ca o sa te arzi rau.
Imi cer scuze ca am lipsit astazi din discutie si vad ce timpenii poate sa scrie Dan Cotelici
- mai frantule , scuza-ma dar acum esti frant si intelectual , unde dracu ai auzit tu ca intr-o asociatie sau firma sa raspunda altcineva decit presedintele cu drept de semnatura in banca si comisia de cenzori ( care nu are in componenta nici pe mine , nici pe Bibu , pe Vladeanu , pe Mateianu , pe mama vreunuia dintre noi , samd ) . Dupa mintea ta de oltean prost daca presedintele unei firme fura ceva bani se arunca in inchisoare si in anchete penale si soferii firmei si femeia de servici , si pe mai cine ? Ai vazut tu vreun act semnat de mine si de Bibu , pina acum ? Tu ai citit vreodata vreun statut , macar la liga papagalilor de Guineea ? Esti prea prost mai baiete si de asta nu o sa poti fi credibil niciodata .
Dai in judecata auditarul ? Pai saraca firma de audit nici nu a apucat sa preia toate dosarele din anii trecut si tu ii si pui in instanta , dati in judecata si condamnati ? Sa faca ce firma asta de audit si in cit timp ? Sa raspunda inca de acum ca poate auditul nu este pe placul lui Cotelici ?
Reveniti mai oameni buni cu picioarele pe pamint si vedeti ca vine Craciunul , mai taie lumea un porc , mai vine un Mos Cracun , ne luptam cu zapada , om mai avea unii dintre noi si copii mici si trebuie sa le facem bucurii in aceste zile , vedeti-va de treaba voastra fiecare si savurati atmosfera de sarbatori .
Iar ca sa ameninti ca ii faci "dosar penal" lui Rosioru , cu 1 saptamina inainte de Craciun , om care are o varsta , familie si ceva activitate si nu MERITA asa o amenintare , in conditiile in care nu mai scrie , s-a autoexilat de rusine , a acceptat suspendarea cu demnitate , samd - este exemplu de mojicie , TUPEU , JEG, inima rea si cite multe alte vicii si asta va arata cit va duce mintea . Inainte de Craciun sa santajezi un om , este pedeapsa de la D-zeu ! Duceti-va ..... la cine v-a inventat . Si sa dea D-zeu la fiecare dupa inima lui curata ..., care o avea-o dintre noi .
Ce ma bucur ca va certatzi pe 2 poli gen 2-3 euro - grupuri intregi va rupetzi dintzii ca tziganii care spala parbrize hahhahahahahahaahahhahahaha
Si apoi mai Valpi nu te mai enerva o sa mai dureze 20 de ani de lupte pt putere iar pescuitul va avea de suferit eu in fiecare zi vad roadele in viatza de zii cu zi a acestei lupte la nivel natzional. Unii lupta pt putere restu doar simt pagubele. Ce vina are Gabi Tomulescu sau Mitranescu ca voi avetzi aptitudini de lideri. In capul vostru punctul vostru de vedere e cel mai important dar CE FACEM CU PESCARII??? Cand nu o sa mai avetzi concurentzi ce o sa facetzi?
cotelici dan scrie:
"1.APCR are niste probleme de contabilitate.GRAVE!NE-au FURAT si acum vor sa ne "REORGANIZEZE" sub o "noua" conducere.
Cluburile care sunt in posesia unor acte financiare emise de APCR, vor depune luni, dupa constituirea LIGII, o sesizare catre organele abilitate pentru a verifica modul in care APCR a folosit banii incasati.Aceasta sesizare va fi insotita de declaratiile olografe ale unora din fostii membri ai APCR care au platit cotizatii fara sa primeasca chitanta , de copii ale actelor prin care intre 2005-2008 APCR a incasat bani ca sponsorizare din partea unor firme( va place cafeaua?) si actele finaciare prin care organizatorii de la Darvari, Hobaia, Tancabesti si Sacel au predat banii, in 2009, catre APCR.
2.La sedinta AGVPS, cand s-a vorbit de delapidare, fals si uz de fals vladeanu, si vicepresedintii bibu si pangica au dat vina DOAR pe ROSIORU!
Asta in conditiilein care pentru nimeni nu mai era un secret faptul ca Rosioru era marioneta tandemului Vladeanu/lobotomiateianu
3………….urmeaza"
Cel mai urat lucru care putea sa-l faca un pescar. Asemenea oameni nu ar trebui primiti in nicio asociatie,liga sau federatie, ptr ca va veni momentul in care acest personaj va acuza conducerea pe motiv ca asa a visat si cineva va suporta urmarile .Voi propune in sedinta publica ca acest individ pe numa Cotelici sa nu fie primit in nicio asociatie de pescari.
PS Tradatorii, lasii si fatalaii nu vor fi bine vazuti niciodata, de catre niciuna dintre tabere !
"Acest interes este site-ul oficial apcr. Pastrand denumirea se pastreaza si aceasta forma de manipulare in care discutiile sunt controlate , mesajele modificate ,oameni de calitate cu idei pertinente sunt injositi pentru a fi eliminati ,acestia neputand sa se coboare la astfel de discutii.
Chiar daca se sustine "schimbarea" (unii au declarat ca nu mai vor functii de conducere si altii au "suspendari" ) lucrurile raman la fel atata timp cat "puterea cuvantului" este in aceleasi maini."
intrebari pt mitranescu, autorul vorbelor de mai sus:
- care sunt oamenii de calitate, cu idei?
- cum se poate dirija liber puterea cuvantului?
Va rog sa nu va jucati cu vorbele.Este urat gestul lui Cotelici, dar are o scuza pentru ca cred ca era beat. Cine ameninta cu puscaria va avea soarta asta, asa am invatat eu la scoala.A zis si Victor ca nu se face asa, nu ne jucam cu afacerile.Multa lume nu da bonuri, facturi, chitante. Asta nu inseamna ca toti trebuie sa ajungem la inchisoare.
Va astept la sedinta de luni, vom hotara si cine va face inchisoare in 2010 si cine se va ocupa de anchete. In mod democratic, prin vot in cadrul ligii noastre.
iugaflorentin scrie:Va rog sa nu va jucati cu vorbele.Este urat gestul lui Cotelici, dar are o scuza pentru ca cred ca era beat. Cine ameninta cu puscaria va avea soarta asta, asa am invatat eu la scoala.A zis si Victor ca nu se face asa, nu ne jucam cu afacerile.Multa lume nu da bonuri, facturi, chitante. Asta nu inseamna ca toti trebuie sa ajungem la inchisoare.
Va astept la sedinta de luni, vom hotara si cine va face inchisoare in 2010 si cine se va ocupa de anchete. In mod democratic, prin vot in cadrul ligii noastre.
Jucati-va voi cu nebunul - mie unul mie sila . Ramin la parerea ca te bate D-zeu , sa distrugi Sarbatorile cuiva , chiar si beat . Si stabiliti voi ce vreti in liga - va stam la dispozitie , chiar si cu arestul . Voua sa sa fie bine si nebunul sa se lase de Xanax , macar cind scrie pe liga voastra .