citat din Cornel Serbu din vremea când nu erau amenintari cu bataiacornelserbu scrie:din pacate, varsta imi ofera numai dezavantajeBogdan Buzatu scrie:Nea Cornele,
Varsta iti ofera anumite avantaje,dar in nici un caz sa ma faci pe mine mincinos!!!![]()
nu te-am facut mincinos, am spus ca nu pot sa cred asa ceva...
in rest, gandeste-te bine inainte sa afirmi asa ceva...darami tot ce a insemnat competitie pana acum, ca sa nu mai vorbim ca acum nu stiu cati ani, cand susti ca s-au intamplat acele lucruri, nu vorbea nimeni de batausi pe balta si...mai stiu eu ce !?!
"bai fanfaronule, cum iti permiti sa-mi umbresti victoria cu intrebarile tale insinuante

ai facut prostia sa-ti faci un dusman si te sfatuiesc sa nu mai vi la concursurile unde vezi ca m-am inscris eu, fiindca s-ar putea sa ai surprize si nu te va mai apara nici "prietenul" tau cioara...am scris intre ghilimele pentru ca nu pot concepe ca cineva sa aiba priteni dusi cu capul ca tine.
din momentul asta nu-ti mai accept niciun raspuns, iar daca nu incetezi, astepta-te sa-l vezi pe nicu din cernica pe la tine pe la magazin "