Polemici concurs

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Re: Polemici concurs

Mesaj de Zarguzon Adi »

cornelserbu scrie:
Bogdan Buzatu scrie:Nea Cornele,
Varsta iti ofera anumite avantaje,dar in nici un caz sa ma faci pe mine mincinos!!!
din pacate, varsta imi ofera numai dezavantaje :wink:
nu te-am facut mincinos, am spus ca nu pot sa cred asa ceva...
in rest, gandeste-te bine inainte sa afirmi asa ceva...darami tot ce a insemnat competitie pana acum, ca sa nu mai vorbim ca acum nu stiu cati ani, cand susti ca s-au intamplat acele lucruri, nu vorbea nimeni de batausi pe balta si...mai stiu eu ce !?!
citat din Cornel Serbu din vremea când nu erau amenintari cu bataia

"bai fanfaronule, cum iti permiti sa-mi umbresti victoria cu intrebarile tale insinuante :?: nu ai atata bun simt sa incetezi cu aberatiile astea, chiar vrei sa-ti explic de ce nu esti in stare sa castigi decat concursuri pentru incepatori, chiar vrei sa-ti demonstrez ca esti un nimeni in pescuitul crapului, chiar nu intelegi ca toata lumea te stie de sonat, de aberant si de cautator de nereguli prin ape tulburi...cand ai fost pus seful arbitrilor, toti stateau linistiti nu ca esti tu mare arbitru, ci pentru faptul ca pe nebun n-o sa-l conteste nimeni

ai facut prostia sa-ti faci un dusman si te sfatuiesc sa nu mai vi la concursurile unde vezi ca m-am inscris eu, fiindca s-ar putea sa ai surprize si nu te va mai apara nici "prietenul" tau cioara...am scris intre ghilimele pentru ca nu pot concepe ca cineva sa aiba priteni dusi cu capul ca tine.

din momentul asta nu-ti mai accept niciun raspuns, iar daca nu incetezi, astepta-te sa-l vezi pe nicu din cernica pe la tine pe la magazin "

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Discutia asta nu face decat sa pateze imagine competitiilor, intr-un moment in care si asa nu prea apar foarte multe echipe noi in fenomen.

Iar mie chiar mi se pare niste fenomene izolate aceste scandaluri. Evident ca trebuie pus piciorul in prag si luate masuri, insa nu trebuie sa generalizam. Sunt multe concursuri in care atmosfera este foarte frumoasa, indiferent de faptul ca sunt premii in bani sau nu.

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Dragos Sinca scrie:(...) Sunt multe concursuri in care atmosfera este foarte frumoasa, indiferent de faptul ca sunt premii in bani sau nu.
"Frate, frate dar branza e pe bani" spune un vechi proverb romanesc.

"Da, dar intre branzari", completa Eugen Barbu...
The One Team

ionut popescu

Mesaj de ionut popescu »

Dragos Sinca scrie:Discutia asta nu face decat sa pateze imagine competitiilor, intr-un moment in care si asa nu prea apar foarte multe echipe noi in fenomen.
.
Dar nici sa se puna batista pe tambal ,ca de obicei.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ zarguzon
mda...si acum astept sa aduci dovezi la afirmatiile tampe pe ca le-ai facut atunci, dar...canci !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

osc1or
Veteran

Polemici concurs

Mesaj de osc1or »

Dragos Sinca scrie:Discutia asta nu face decat sa pateze imagine competitiilor, intr-un moment in care si asa nu prea apar foarte multe echipe noi in fenomen

Aici imi permit sa te contrazic. Sunt foarte ulte echipe care doresc sa participe la competitii da nu prea au la ce.
Da- mi te rog 3 exemple de taxa de concurs anul asta sub salariul mediu pe economie (1500lei) tinute in weekend..
Trebuie sa renunti la concediul cu familia ca sa poti participa la un concurs.
Problema nu sunt echipele ci organizatorii care nu se mai inghesuie la concursuri low cost din motive lesne de inteles.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Buzatu »

Pai vezi nea Cornele....cu dovezile e problema!!! Nu stiu despre ce vorbeste Zarguzon,o fi nebun,n-o fi...dar si daca ai facut ceva dubios...canci dovezi!!! Sa zicem ca ai facut "prostii" si te-a prins Zarguzon,dar nu a avut carul de televiziune dupa el si vreo 15 martori,ce facem?!?!? Dumneata cu rezultatul si el cu balacareala...Pe cine sa creada lumea,pe Cornel Serbu sau pe un "sonat,un aberant,un nimeni in pescuitul crapului"?!?!?

Stiti ce am facut eu cand am organizat un concurs si am avut un concurent despre care se auzise ca a facut prostii la alt concurs? L-am primit in concurs,ca nu aveam dovezi sa nu-l primesc,dar i-am pus brigada de arbitri in spatele cortului.Si nu a mai fost nicio discutie...

Problemele astea nu le pot rezolva decat organizatorii de concursuri cu arbitri lor!

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

osc1or scrie:
Dragos Sinca scrie:Discutia asta nu face decat sa pateze imagine competitiilor, intr-un moment in care si asa nu prea apar foarte multe echipe noi in fenomen

Aici imi permit sa te contrazic. Sunt foarte ulte echipe care doresc sa participe la competitii da nu prea au la ce.
Da- mi te rog 3 exemple de taxa de concurs anul asta sub salariul mediu pe economie (1500lei) tinute in weekend..
Trebuie sa renunti la concediul cu familia ca sa poti participa la un concurs.
Problema nu sunt echipele ci organizatorii care nu se mai inghesuie la concursuri low cost din motive lesne de inteles.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Gresesti...Iti dau ca exemplu concursul organizat de clubul nostru in primavara pe Moara Vlasiei, in weekend. Taxa mica, considerabil sub salariul mediu pe care l-ai amintit, si mai mult, taxa de concurs per pescar iesea mai ieftin decat o partida de pescuit la liber de 72 ore pe mv2. Cu toate astea nu s-au ocupat locurile, si am avut destui oameni care mi-au spus, public sau in privat, ca nu au cum sa dea acei bani ca sa castige doar cupe si diplome.... :( Probabil sunt genul de oameni care nu concep sa mearga la o partida de pescuit de placere unde sa pescuiasca catch & realease. Pentru ei exista catch & portbagaj sau concursuri unde vin pentru premii.

Cat priveste profitul organizatorilor, eu de fiecare data calculez aceeasi suma care sa imi ramana profit pentru club, indiferent de taxa. Poti verifica acest lucru la concursurile pe care le-a organizat WLC anul acesta.

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

:roll: :roll: :roll:
Nu pot sa cred.
Balta Puiesti

Genes Florin
pescar de competitie