P.S Arsineleeee ia cu scuarta de copac
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
In conditiile astea nici draq nu mai vine la pescuitDigital scrie:De ce nu este interzis consumul de alcool in competitii?
f rau ai facut ca ai tacut si nu ai spus nimik!Bogdan Buzatu scrie:La MV2 am avut 2 "incidente"...sa le spun asa...Prima data mi s-au oferi 10 milioane pe 3 pesti,am refuzat si nu am spus nimic arbitrilor(era primul concurs al meu pe Moara si am zis sa nu fac eu valuri...),a doua oara am vazut noaptea cum vecinii plimbau niste pesti dintr-un stand in altul.Nu am facut contestatie la 4 dimineata,dar apoi i-am spus arbitrului ce am vazut.Mi-a spus ca nu are ce sa faca fara probe(avea dreptate),dar mi-a mai spus o chestie:mai bine ca nu ai spus nimic,nu mai plecat intreg acasa!!!
Este pacat ca trebuie sa venim la concursuri cu "pandari" si bodyguarzi si pe langa echipamentul de pescuit sa avem in dotare si camere de luat vederi,pix si foaie pt contestatii,avocat si...bate,rangi,pistoale...ca nu se stie de ce ai nevoie!!!
ps:are dreptate Vladut:organizatorul nu trebuie sa participe sau cel putin sa existe un "director de concurs" si sa nu se lase toata responsabilitatea in carca arbitrilor.
ps2:cine greseste,sa primeasca penalizare si pe viitor(adica-sa nu mai poata participa o perioada de timp la competitii,asa poate se gândesc de doua ori inainte sa faca prostii)
asa este, vorbe si iar vorbe, acuzatii fara dovezi, iar afirmatia cum ca arbitrii i-au spus ce i-au spus, este extrem de grava si ii priveste in primul rand pe ei care fac arbitrajul remunerat si ar trebui sa fie stapani pe situatie, iar daca nu pot, atunci sa stea acasa (asta numai in cazul in care ce a spus este adevarat, dar eu nu pot sa cred asa ceva !)iohann scrie:f rau ai facut ca ai tacut si nu ai spus nimik!Bogdan Buzatu scrie:La MV2 am avut 2 "incidente"...sa le spun asa...Prima data mi s-au oferi 10 milioane pe 3 pesti,am refuzat si nu am spus nimic arbitrilor(era primul concurs al meu pe Moara si am zis sa nu fac eu valuri...),a doua oara am vazut noaptea cum vecinii plimbau niste pesti dintr-un stand in altul.Nu am facut contestatie la 4 dimineata,dar apoi i-am spus arbitrului ce am vazut.Mi-a spus ca nu are ce sa faca fara probe(avea dreptate),dar mi-a mai spus o chestie:mai bine ca nu ai spus nimic,nu mai plecat intreg acasa!!!
Este pacat ca trebuie sa venim la concursuri cu "pandari" si bodyguarzi si pe langa echipamentul de pescuit sa avem in dotare si camere de luat vederi,pix si foaie pt contestatii,avocat si...bate,rangi,pistoale...ca nu se stie de ce ai nevoie!!!
ps:are dreptate Vladut:organizatorul nu trebuie sa participe sau cel putin sa existe un "director de concurs" si sa nu se lase toata responsabilitatea in carca arbitrilor.
ps2:cine greseste,sa primeasca penalizare si pe viitor(adica-sa nu mai poata participa o perioada de timp la competitii,asa poate se gândesc de doua ori inainte sa faca prostii)
din cauza celor ca tine, raman fraude la nivel de zvonuri.
te rog sa spui cine ti a oferit bani si cine a plimbat pesti!!!!?
daca nu spui nimik, credibilitatea ta este indoielnica!