Polemici concurs

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Neacsu Mircea

Re: Polemici concurs

Mesaj de Neacsu Mircea »

Ai auzit vrodata expresia NU BEI NU PRINZI e unele standuri asta faci DOAR BEI ca de prins ioc ,nai cum sa scoti bautura din stand ca le înlocuim cu alceva gen legale ,nasoale etc. :lol: :lol:
P.S Arsineleeee ia cu scuarta de copac
Vice Campion National 2014

Simu Alexandru
Puncte: 0

Mesaj de Simu Alexandru »

Digital scrie:De ce nu este interzis consumul de alcool in competitii?
In conditiile astea nici draq nu mai vine la pescuit :lol:
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

dan_ionica

Mesaj de dan_ionica »

Asa este ...fara alcool ...si fara seminte :)))
Acum sa luam alcoolul in brate...si sa le gasim o scuza.
Au fost 4 in stand...eliminare.
Nu ne plimbam pe balta si nadim pe unde vrem....aruncam lansetele colegilor de club.
Felicit echipa de arbitraj pentru decizia luata.
Daca sariti acum la gatul lor...ca de ce au dat eliminare, in scurt timp isi vor pierde orice putere de decizie....vor fi doar niste oameni care cantaresc...si atat!
Ai gresit...afara !!!!....si ceilalti concurenti platesc, muncesc la concurs...ei ce vina au ca nu ii ajuta nimeni?

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Macar pe viitor tineti cont de sfaturile mele, TOTI cei care organizati (sau incercati) concursuri.

1. Organizatorul nu are voie sa participe. La fel si patronul sau personalul baltii. Nu va mai explic de ce...
2.Arbitrii sa fie lasati sa-si faca treaba, fara interventii si amenintari. La Cn ceri voie si cand iesi din stand la wc.
3.Terminati cu concursurile cu premii enorme in bani, se fac multe ptr bani !
4.Mariti echipele de arbitrii si remuneratia lor, arbitrii nu sunt doar ptr cantariri, ci si sa supravegheze comportamentul concurentilor.Mai ales noaptea...

Ps. Si feceti-va propriile regulamente, ca de 3-4 ani il vad doar pe cel creat de mine, copiat de toti... :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

yuuhuu

Mesaj de yuuhuu »

Pro Vladut mai ales pct 1

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

dancalinescu

Mesaj de dancalinescu »

Vladut, nu ai cum sa le ceri sa isi faca propriul regulament daca cel creat de tine e complet si bine pus la punct.
E ca si cum ai baga regula in regulament sa vina toti pescarii imbracati in clovn si sa aiba lansete roz si mulinete turcuaz. Asta doar sa nu fie acelasi regulament ca al tau. :))))

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Buzatu »

La MV2 am avut 2 "incidente"...sa le spun asa...Prima data mi s-au oferi 10 milioane pe 3 pesti,am refuzat si nu am spus nimic arbitrilor(era primul concurs al meu pe Moara si am zis sa nu fac eu valuri...),a doua oara am vazut noaptea cum vecinii plimbau niste pesti dintr-un stand in altul.Nu am facut contestatie la 4 dimineata,dar apoi i-am spus arbitrului ce am vazut.Mi-a spus ca nu are ce sa faca fara probe(avea dreptate),dar mi-a mai spus o chestie:mai bine ca nu ai spus nimic,nu mai plecat intreg acasa!!!
Este pacat ca trebuie sa venim la concursuri cu "pandari" si bodyguarzi si pe langa echipamentul de pescuit sa avem in dotare si camere de luat vederi,pix si foaie pt contestatii,avocat si...bate,rangi,pistoale...ca nu se stie de ce ai nevoie!!!

ps:are dreptate Vladut:organizatorul nu trebuie sa participe sau cel putin sa existe un "director de concurs" si sa nu se lase toata responsabilitatea in carca arbitrilor.
ps2:cine greseste,sa primeasca penalizare si pe viitor(adica-sa nu mai poata participa o perioada de timp la competitii,asa poate se gândesc de doua ori inainte sa faca prostii)
Bogdan Buzatu
C.S. OLTENIA FISHING
Nume utilizator schimbat din bogdan b.

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

Bogdan Buzatu scrie:La MV2 am avut 2 "incidente"...sa le spun asa...Prima data mi s-au oferi 10 milioane pe 3 pesti,am refuzat si nu am spus nimic arbitrilor(era primul concurs al meu pe Moara si am zis sa nu fac eu valuri...),a doua oara am vazut noaptea cum vecinii plimbau niste pesti dintr-un stand in altul.Nu am facut contestatie la 4 dimineata,dar apoi i-am spus arbitrului ce am vazut.Mi-a spus ca nu are ce sa faca fara probe(avea dreptate),dar mi-a mai spus o chestie:mai bine ca nu ai spus nimic,nu mai plecat intreg acasa!!!
Este pacat ca trebuie sa venim la concursuri cu "pandari" si bodyguarzi si pe langa echipamentul de pescuit sa avem in dotare si camere de luat vederi,pix si foaie pt contestatii,avocat si...bate,rangi,pistoale...ca nu se stie de ce ai nevoie!!!

ps:are dreptate Vladut:organizatorul nu trebuie sa participe sau cel putin sa existe un "director de concurs" si sa nu se lase toata responsabilitatea in carca arbitrilor.
ps2:cine greseste,sa primeasca penalizare si pe viitor(adica-sa nu mai poata participa o perioada de timp la competitii,asa poate se gândesc de doua ori inainte sa faca prostii)
f rau ai facut ca ai tacut si nu ai spus nimik!
din cauza celor ca tine, raman fraude la nivel de zvonuri.
te rog sa spui cine ti a oferit bani si cine a plimbat pesti!!!!?
daca nu spui nimik, credibilitatea ta este indoielnica!

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

iohann scrie:
Bogdan Buzatu scrie:La MV2 am avut 2 "incidente"...sa le spun asa...Prima data mi s-au oferi 10 milioane pe 3 pesti,am refuzat si nu am spus nimic arbitrilor(era primul concurs al meu pe Moara si am zis sa nu fac eu valuri...),a doua oara am vazut noaptea cum vecinii plimbau niste pesti dintr-un stand in altul.Nu am facut contestatie la 4 dimineata,dar apoi i-am spus arbitrului ce am vazut.Mi-a spus ca nu are ce sa faca fara probe(avea dreptate),dar mi-a mai spus o chestie:mai bine ca nu ai spus nimic,nu mai plecat intreg acasa!!!

f rau ai facut ca ai tacut si nu ai spus nimik!
din cauza celor ca tine, raman fraude la nivel de zvonuri.
te rog sa spui cine ti a oferit bani si cine a plimbat pesti!!!!?
daca nu spui nimik, credibilitatea ta este indoielnica!
asa este, vorbe si iar vorbe, acuzatii fara dovezi, iar afirmatia cum ca arbitrii i-au spus ce i-au spus, este extrem de grava si ii priveste in primul rand pe ei care fac arbitrajul remunerat si ar trebui sa fie stapani pe situatie, iar daca nu pot, atunci sa stea acasa (asta numai in cazul in care ce a spus este adevarat, dar eu nu pot sa cred asa ceva !)
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”