''Când elevul uită ce a învățat la școală, rămâne cu ce știe de acasă''.intrebare am domnilor,asta e "batalia acerba "intre echipele dvs?? Nadind de la un stand la celalalt?![]()
![]()

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
''Când elevul uită ce a învățat la școală, rămâne cu ce știe de acasă''.intrebare am domnilor,asta e "batalia acerba "intre echipele dvs?? Nadind de la un stand la celalalt?![]()
![]()
salut....nu este frumos sa cataloghezi toti membrii GL....Dumitrache scrie:Acum 2 sapt la brailile organizate de Gl,din 10 echipe 3,4 erau GL,eu intreb mirat daca e in regula ca din 10 ehipe 3,4 sa fie Gl si daca nu sunt dezavantajate celelalte echipe ,ce credeti ca raspuns primesc,defapt raspunsuri:"cum iti permiti tu sa te legi de regula noastra" minunata",tu nu stii ce "batalie acerba" e intre echipele GL la concursuri" si te altele care nu le am bagat in seama..O intrebare am domnilor,asta e "batalia acerba "intre echipele dvs?? Nadind de la un stand la celalalt?![]()
Daca unul dintre prietenii tai a fost coleg cu tine la un alt concurs, este clar ca ar fi trebuit sa stie ca noaptea nu poate veni pe balta in calitate de vizitator.addicted scrie: unul dintre ei a fost cu noi in echipa la carp fest
Disociați-vă de aceste ''personaje'', să nu facă lumea confuzii cu ''băgatul'' în aceeași oală.salut....nu este frumos sa cataloghezi toti membrii GL....
Apelativul ''băi'' folosește-l cu cine te cunoști/îți permiți si, nu o căuta cu mine, nu suntem din același ''aluat''. Pune piciorul pe frână!addicted scrie:Bai gabi -1 eu nu stiu cine esti dat sincer hai sa nu ne bagam in seama daca vroiam scandal faceam scandal dar nu aveam de ce si nici nevoie de nimeni asa ca nu te mai baga in seama ca nu ne cunoastem...si hai sa i lasam pe cei care au fost pe balta sa vorbeasca si plus de asta.app eu scandalurile nu le fac cu copii...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cica nu sunteti scandalagii.addicted scrie: hai ca te caut eu mai incolo;)