Polemici concurs

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Polemici concurs

Mesaj de gabi1 »

intrebare am domnilor,asta e "batalia acerba "intre echipele dvs?? Nadind de la un stand la celalalt? :lol: :lol:
''Când elevul uită ce a învățat la școală, rămâne cu ce știe de acasă''.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

balan petrica

Mesaj de balan petrica »

Dumitrache scrie:Acum 2 sapt la brailile organizate de Gl,din 10 echipe 3,4 erau GL,eu intreb mirat daca e in regula ca din 10 ehipe 3,4 sa fie Gl si daca nu sunt dezavantajate celelalte echipe ,ce credeti ca raspuns primesc,defapt raspunsuri:"cum iti permiti tu sa te legi de regula noastra" minunata",tu nu stii ce "batalie acerba" e intre echipele GL la concursuri" si te altele care nu le am bagat in seama..O intrebare am domnilor,asta e "batalia acerba "intre echipele dvs?? Nadind de la un stand la celalalt? :lol: :lol:
salut....nu este frumos sa cataloghezi toti membrii GL....

addicted

Polemici concurs

Mesaj de addicted »

Bai gabi -1 eu nu stiu cine esti dat sincer hai sa nu ne bagam in seama daca vroiam scandal faceam scandal dar nu aveam de ce si nici nevoie de nimeni asa ca nu te mai baga in seama ca nu ne cunoastem...si hai sa i lasam pe cei care au fost pe balta sa vorbeasca si plus de asta.app eu scandalurile nu le fac cu copii...

Sent from my iPhone using Tapatalk

cip

Mesaj de cip »

addicted scrie: unul dintre ei a fost cu noi in echipa la carp fest
Daca unul dintre prietenii tai a fost coleg cu tine la un alt concurs, este clar ca ar fi trebuit sa stie ca noaptea nu poate veni pe balta in calitate de vizitator.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

salut....nu este frumos sa cataloghezi toti membrii GL....
Disociați-vă de aceste ''personaje'', să nu facă lumea confuzii cu ''băgatul'' în aceeași oală. :wink:
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

addicted

Polemici concurs

Mesaj de addicted »

Nu i intereseaza pescuitul nu sunt pescari nici macar de placere asa ca nu au de unde sa stie ce si cum si sa mai zic ceva nu cred ca suntem singurii la care a venit cineva noaptea pe balta daca era vorba de scandal se faceam scandal dar nu cred ca a fost vorba de asa ceva nimeni nu a fost chitit pe scandal... si plus de asta eu zic ca mai bine ar fii ca fiecare sa si vada de treaba lui ;)

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

addicted scrie:Bai gabi -1 eu nu stiu cine esti dat sincer hai sa nu ne bagam in seama daca vroiam scandal faceam scandal dar nu aveam de ce si nici nevoie de nimeni asa ca nu te mai baga in seama ca nu ne cunoastem...si hai sa i lasam pe cei care au fost pe balta sa vorbeasca si plus de asta.app eu scandalurile nu le fac cu copii...

Apelativul ''băi'' folosește-l cu cine te cunoști/îți permiți si, nu o căuta cu mine, nu suntem din același ''aluat''. Pune piciorul pe frână! :twisted:
Cine te-a ''scărpinat'' între cornițe, a făcut mare greșală.

vladutz_graffer

Mesaj de vladutz_graffer »

Cum a spus si radu baietii aia au venit sa ne aduca suc si tigari . Am iesit cu ei afara cu ei din stand tocmai ca sa nu se creeze impresia ca au venit la scandal , nu as fi avut nevoie de ajutor. Scandalul a luat amploare cand la acest concurs nu aveai cu cine sa vorbesti deoarece toti erau in stare de ebrietate . Cand am intrebat cine este organizatoru mi s a raspuns ca nu este treaba mea.( de catre nea cici)

addicted

Mesaj de addicted »

bai hai ca te sun eu.... ;) smechere de tastatura....n am auzit de clone ca tine...ai ceva personal cu mine vbim daca nu te rog eu sa te cherel poteca ca nu e bine sa te bagi in seama cu japca cu mine eu am scris doar ca sa vada nea cici ca nu are nimeni nimic cu nimeni mai ales cu el...si da ai dreptate cu aluatul....tie iti cam trebuie binoclu sa te uiti la mine ca sunt sus rau fata de tine ;) hai ca te caut eu mai incolo;)

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

addicted scrie: hai ca te caut eu mai incolo;)
Cica nu sunteti scandalagii.
Arsinel da ultimatumuri pt returnarea banilor de catre cel care l-a turnat, tu ameninti ca daca vrei scandal il si faci, pe cine te supara cu vorba il cauti tu...
Asta spune multe. Mai ales despre nevinovatia voastra.
Restul e can can.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”