Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Stricăciune mică,sper să-ți asumi afirmația și să procedezi așa cum ai afirmat, dacă te sucești ori nu, rămâi cu o problemă gravă.addicted scrie:bai hai ca te sun eu....smechere de tastatura....n am auzit de clone ca tine...ai ceva personal cu mine vbim daca nu te rog eu sa te cherel poteca ca nu e bine sa te bagi in seama cu japca cu mine eu am scris doar ca sa vada nea cici ca nu are nimeni nimic cu nimeni mai ales cu el...si da ai dreptate cu aluatul....tie iti cam trebuie binoclu sa te uiti la mine ca sunt sus rau fata de tine
hai ca te caut eu mai incolo;)
George,a intervenit aruncand niste bile cu cobra sa le arate probabil ca se poate mai mult.
nu ai dreptate!popescu59 scrie:Doamne dumnezeule mare la ce s-a ajuns cu concursurile astea .CU 2 ANI IN URMA AM SPUS ELIMINATI CONCURSURILE CU PREMUII MARI IN BANI CA SE VA AJUNGE LA NENOROCIRI ,sunt pescari care se preteaza la orice fpta pentru BANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.
Va spun din nou cit de curind se va ajunge la omoruri pe la un asfel de concurs , nu mai cautati solutii de compromis baniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sunt tentatia si urmeaza nenorocirea . S-a inceput cu injurii si s-a ajuns la amenintari cit de curind vine potopul.
ELIMINATI CONCURSURILE CU PREMII MARI IN BANI si totul va reveni la normal.
Am spus ca nu au nici o scuza,au gresit!gabi1 scrie:George,a intervenit aruncand niste bile cu cobra sa le arate probabil ca se poate mai mult.
Vorbim de un concurs sau despre cursuri de inițiere?