Polemici concurs

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
addicted
Puncte: 0

Re: Polemici concurs

Mesaj de addicted »

daca eram vinovat eram eliminat cand am fost vinovat am recunoscut...asa ca la revedere!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

addicted scrie:bai hai ca te sun eu.... ;) smechere de tastatura....n am auzit de clone ca tine...ai ceva personal cu mine vbim daca nu te rog eu sa te cherel poteca ca nu e bine sa te bagi in seama cu japca cu mine eu am scris doar ca sa vada nea cici ca nu are nimeni nimic cu nimeni mai ales cu el...si da ai dreptate cu aluatul....tie iti cam trebuie binoclu sa te uiti la mine ca sunt sus rau fata de tine ;) hai ca te caut eu mai incolo;)
Stricăciune mică,sper să-ți asumi afirmația și să procedezi așa cum ai afirmat, dacă te sucești ori nu, rămâi cu o problemă gravă.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Doamne dumnezeule mare la ce s-a ajuns cu concursurile astea .CU 2 ANI IN URMA AM SPUS ELIMINATI CONCURSURILE CU PREMUII MARI IN BANI CA SE VA AJUNGE LA NENOROCIRI ,sunt pescari care se preteaza la orice fpta pentru BANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.
Va spun din nou cit de curind se va ajunge la omoruri pe la un asfel de concurs , nu mai cautati solutii de compromis baniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sunt tentatia si urmeaza nenorocirea . S-a inceput cu injurii si s-a ajuns la amenintari cit de curind vine potopul.
ELIMINATI CONCURSURILE CU PREMII MARI IN BANI si totul va reveni la normal.

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Buna seara!

In calitate de presedinte al CS Green Lake,imi cer scuze personal pentru derapajul echipei in cauza din clubul nostru!
A fost un exces de zel si o contrazicere probabil in cadrul echipei GL P7,legata de distante si unde Dan Draguloiu a intervenit aruncand niste bile cu cobra sa le arate probabil ca se poate mai mult.
Membrii clubului implicati nu au nici o scuza pentru aceasta gresala copilareasca,iar comisia de disciplina a clubului va discuta pe aceasta tema pt ca la nivelul Green Lake nu se permit astfel de greseli.

Nu vreau sa discut regulamentul,interpretarile si aplicarea lui in acest caz,insa cred cu tarie ca responsabilitatea ,autoritatea si luciditatea prin care arbitrii impreuna cu organizatorul isi exercita rolurile pe care le au in desfasurarea unei competitii pe toata durata ei,trebuie sa se faca FARA CONSUM DE ALCOOL!
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Daca te bagi in troaca...te mananca porcii!
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

a intervenit aruncand niste bile cu cobra sa le arate probabil ca se poate mai mult.
George,
Vorbim de un concurs sau despre cursuri de inițiere?
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

popescu59 scrie:Doamne dumnezeule mare la ce s-a ajuns cu concursurile astea .CU 2 ANI IN URMA AM SPUS ELIMINATI CONCURSURILE CU PREMUII MARI IN BANI CA SE VA AJUNGE LA NENOROCIRI ,sunt pescari care se preteaza la orice fpta pentru BANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.
Va spun din nou cit de curind se va ajunge la omoruri pe la un asfel de concurs , nu mai cautati solutii de compromis baniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sunt tentatia si urmeaza nenorocirea . S-a inceput cu injurii si s-a ajuns la amenintari cit de curind vine potopul.
ELIMINATI CONCURSURILE CU PREMII MARI IN BANI si totul va reveni la normal.
nu ai dreptate!
intreaba absolut toti participantii care au fost la carp fest, daca a fost macar o mica polemica...
un organizator sau un arbitru, nu si castiga respectul, decat prin seriozitate si corectitudine.
mereu incurajez arbitrii, sa aplice regulamentul, indiferent de numele echipei.cine a gresit, sa plateasca!

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

gabi1 scrie:
a intervenit aruncand niste bile cu cobra sa le arate probabil ca se poate mai mult.
George,
Vorbim de un concurs sau despre cursuri de inițiere?
Am spus ca nu au nici o scuza,au gresit!

O seara placuta!
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Urat .....foarte urat !amenintari ....cred ca deja este prea mult ...,cazul este clar ca lumina zilei ,măsura eliminării întemeiată !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

De ce nu este interzis consumul de alcool in competitii?
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”