Polemici concurs

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
sebastian_andone
Puncte: 0

Re: Polemici concurs

Mesaj de sebastian_andone »

acum ca unii facura din placerea pescuitului un mare kk orgolios si plin cu reguli schimbatoare si doar pentru favoriti...e una...dar pe de alta parte...cineva acolo sta...vede...noteaza...filmeaza ...face rapoarte cu aceste situatii...si in curand urmeaza...federalizarea
"X13"

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Topicul asta seamana cu "procesul etapei", arbitrii sunt de vina pentru orice rezultat. Si am impresia ca asemenea fotbalistilor profesionisti romani, carora in proportie majoritara nu le place sa joace fotbal, asa-zisilor pescari de competitie nu le place pescuitul. Bani, manele si bautura sa fie...domnilor, v-ati ales gresit hoby-ul, in fotbal se invarte mai mult malai si combinatiile sunt agreate

romanraul

Mesaj de romanraul »

Cum ai ajuns la concluzia ca tuturor pescarilor de competitie le plac manelele sau toti sunt lafel ?
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Nu toti, un procent ridicat. Se vede din ce se scrie p-aici ca au studiat la scoala vietii cu profesorul Guta.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Pe baltă ciuciu acustică, nu merge muzica clasică, doar dansuri de societate; un pas înainte, doi înapoi. :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Dan Savin

Mesaj de Dan Savin »

gabi1 scrie:Pe baltă ciuciu acustică, nu merge muzica clasică, doar dansuri de societate; un pas înainte, doi înapoi. :D
Muzica clasica trimite si pestele la culcare :lol:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Bogdan Buzatu scrie:Pai vezi nea Cornele....cu dovezile e problema!!! Nu stiu despre ce vorbeste Zarguzon,o fi nebun,n-o fi...dar si daca ai facut ceva dubios...canci dovezi!!! Sa zicem ca ai facut "prostii" si te-a prins Zarguzon,dar nu a avut carul de televiziune dupa el si vreo 15 martori,ce facem?!?!? Dumneata cu rezultatul si el cu balacareala...Pe cine sa creada lumea,pe Cornel Serbu sau pe un "sonat,un aberant,un nimeni in pescuitul crapului"?!?!?

Stiti ce am facut eu cand am organizat un concurs si am avut un concurent despre care se auzise ca a facut prostii la alt concurs? L-am primit in concurs,ca nu aveam dovezi sa nu-l primesc,dar i-am pus brigada de arbitri in spatele cortului.Si nu a mai fost nicio discutie...

Problemele astea nu le pot rezolva decat organizatorii de concursuri cu arbitri lor!
gresit...el n-a avut dovezi ca as fi facut ceva dubios, in schimb eu am avut dovezi ca am castigat cinstit !!
Cornel Serbu
Friends Carp Team

kyosmin

Re:

Mesaj de kyosmin »

osc1or scrie:LE.
Anul asta nu a fost nici un concurs organizat in conditiile enuntate de mine cu taxa de 5 - 600 lei in weekend. Oare chiar nu se poate?

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Salut

A fost anul asta ,chiar acum 3 saptamani pe Hermes Peris cu taxa de 300 ron
Si a fost plin si chiar a fost foarte bine
Am avut si mancare pe balta ( contracost)
Mai este unul pe Moara Vlasiei pe 14-16 luna asta cu 620 ron taxa (2 pescari ) si e plin deja
Deci se poate si cu taxe mici si cu casa inchisa
Membru Fondator - Enjoy Fishing Club
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

osc1or
Veteran

Re: Re:

Mesaj de osc1or »

kyosmin scrie: A fost anul asta ,chiar acum 3 saptamani pe Hermes Peris cu taxa de 300 ron
Si a fost plin si chiar a fost foarte bine
Am avut si mancare pe balta ( contracost)
Mai este unul pe Moara Vlasiei pe 14-16 luna asta cu 620 ron taxa (2 pescari ) si e plin deja
Deci se poate si cu taxe mici si cu casa inchisa
Stiu de cel de pe Hermes, eu l-am organizat :).
Din pacate, cel de pe MV2 nu stiu unde a fost promovat, nu am stiut de el ca poate as fi participat si eu..

p.s. eu stiu ca se poate organiza un concurs foarte reusit cu casa plina la taxa 600 lei pe o balta civilizata, intrebarea era mai mult retorica :)
Critic echilibrat

marius e. badea

Mesaj de marius e. badea »

Marian N. scrie:Mi se pare ca solutie prioritara sa nu se mai permită scoaterea pestelui pe timp de noapte din standurile vecine, in egala masura mi se pare ok sa nu se mai permita ca pe timpul noptii sa parasesti stand-ul pentru a sta de vorba cu vecinii. Asa este simplu, esti prins in stand-ul vecin, eliminare. Asta este părerea mea si totodată propunerea mea. Pentru comunicare pe timp de noapte exista telefoane.
Asta chiar daca eu sunt genul căruia ii place sa stea la povesti cu colegii pescari.

Este doar o părere personala, o propunere......

Numai bine

Ce propui tu suna mai mult a militareala,sincer. Crezi ca asta e o solutie? Sa nu comunici cu vecinul sau sa nu scoti pestele noaptea din standul vecin? Daca tie ti s-ar intampla asta....ce ai face? Tai firul,renunti la peste? Stii bine ca noaptea mai ales scapi pestele in standul vecin oricat te-ai stradui sa-l aduci la tine...doar o remarca la propunerea ta... :wink:
All I need is a stick,a string and a needle,then let the fish come!
ENJOY FISHING CLUB-ROMANIA

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”